Wie naar Bangkok vliegt met KLM kan rekenen op een smakelijke maaltijd tijdens de vlucht. KLM is door reizigers gekozen als de luchtvaartmaatschappij die op lange vluchten het lekkerste eten serveert en ontving daarvoor de Airline Food Award 2012.

Gerechten airlines beoordeeld

Meer dan 550 door Skyscanner geselecteerde reizigers en bloggers hebben hun ongezouten mening gegeven over het culinaire aanbod aan boord van vliegtuigmaatschappijen. De gerechten zijn beoordeeld op smaak en presentatie. KLM is eerste geworden in de categorie ‘Lange vluchten’ en wordt gevolgd door Aeroflot, SAS, Air France en British Airways.

Korte vluchten en low-cost

In de categorie ‘Korte vluchten’ is Scandinavian Airlines (SAS) de grote winnaar. Lufthansa verdient een tweede plek en de winnaar van vorig jaar, Turkish Airlines, eindigt dit jaar op de derde plek, net voor British Airways en het Russische Aeroflot. In de low-cost categorie heeft Pegasus, onderdeel van Turkish Airlines, de eerste positie weten te bemachtigen. Flybe (British Airways) won de tweede plek gevolgd door Monarch, EasyJet en het Spaanse Vueling eindigt op de vijfde plek.

Eten in vliegtuigen steeds beter

Een Skyscanner onderzoek onder meer dan 1500 internationale reizigers toont ook aan dat 54% vindt dat over het algemeen het eten in vliegtuigen nu redelijk goed is. Driekwart hiervan vindt dat het een stuk verbeterd is in vergelijking met vorige jaren. De maaltijden in vliegtuigen worden nu zelfs zo lekker dat 43% toegeeft weleens met afgunst naar de maaltijdkeuze van buurman of buurvrouw te kijken.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

6 reacties op “KLM wint Airline Food Award 2012 op lange vluchten”

 1. marcel zegt op

  kan het me niet voorstellen die keer dat wij met klm gevlogen hebben was het in en in triest mc donalds was in vergelijking 300% beter. Dus voor ons nooit meer klm.

 2. Cor Verkerk zegt op

  Op deze foto ziet het er inderdaad wel goed cq lekker uit.
  De keren dat ik met KLM naar Bkk gevlogen heb dit jammer genoeg niet gekregen.
  Of is dit businessclass voedsel op een economy wijze gepresenteerd???

 3. Sir Charles zegt op

  Wederom een zeer prettige vlucht gehad met de KLM, uitstekende en vriendelijke service van het cabinepersoneel en kan niet anders zeggen dat de maaltijden aan boord smakelijk en verzorgd waren.

  Heb alweer geboekt in april voor een kleine €650. 🙂

 4. Frank F zegt op

  Dit is voor mij totaal nieuw. Nog 2 jaar geleden zonden wij klachten naar de KLM over het “ontbijt” Bangkok-Adam. Een ondefineerbare grijze brei in een plastic bakje waar bij navraag bij de stewardess zij ook niet wist waaruit het bestond. Een klacht van ons daarover is nooit beantwoord. Het ontbijt bij b.v. Eva Air bevat tenminste nog een broodje en een beetje kaas….

  Frank F

 5. Bert van Hees zegt op

  Dat is weer eens iets anders dan bij Air Berlin tussen Phuket en Abu Dhabi.
  Ik mocht kiezen tussen vegetarisch en ……..
  vegetarisch. Niet lekker !!

 6. michiel zegt op

  Miscchien toch wel terecht KLM ik geloof in 2009 kregen we Conimex menu`s deze waren gewoon goed . Laatste jaren China Air (welke overigens wel erg karig is geworden) gevlogen en KLM waarbij KLM op de route ams-bkk toch echt wel beter is.

  Moet wel zeggen dat op route bkk-ams ik het eten eigenlijk nooit te nassen vind , komt meestal uit de Thai Airways catering. Afgelopen november ook weer, en de KLM stewardess deelde mijn mening.

  Ltu ook 1x gevlogen 10,5 uur op een paar stukken roggebrood moeten teren , dat dus niet meer.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website