Douwe Egberts koffie aan boord van KLM vluchten

Door Redactie
Geplaatst in Vliegtickets
Tags: , ,
30 april 2018

Vanaf 1 oktober 2018 serveert KLM op al haar vluchten, zowel naar Europese als intercontinentale bestemmingen, duurzame koffie van Douwe Egberts. Lekkere en kwalitatief goede koffie is belangrijk voor de klanten van KLM. 

Klanten krijgen vanaf oktober de nieuwe koffie geserveerd aan boord van KLM. Duurzaamheid is belangrijk voor KLM en kiest daarom bewust voor UTZ gecertificeerde koffie van Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional. De luchtvaartmaatschappij heeft gekozen voor een speciale blend die perfect aansluit bij de smaakbeleving op grote hoogte, zodat een kop koffie in de lucht net zo goed smaakt als op de grond. Klanten kunnen de duurzame koffie ook ervaren in de Europese Crown Lounge en de intercontinentale Crown Lounge.

Voor KLM-medewerkers in Nederland is de koffie vanaf oktober ook beschikbaar op hun werkplek.

Bron: KLM

8 reacties op “Douwe Egberts koffie aan boord van KLM vluchten”

 1. Christina zegt op

  De koffie aan boord het maakt niet uit welke maatschappij vind ik niet lekker. Wil ik koffie dan vraag ik heet water en maak mijn eigen koffie. Er zit een ketelsmaak aan en soms lijkt de thee wel koffie zo zwart.
  Heb al een geopperd geef heet water met een zakje probleem opgelost.

  • Paul schiphol zegt op

   Christiana, hoe zet je in hemelsnaam je eigen koffie in een vliegtuig? Warm water bestellen betekend oploskoffie em is dat dan wel smakelijk? Ik wacht graag af waar de KLM mee komt, dat het beter zal smaken dan oploskoffie zal al snel het geval zijn. Zo spoedig mogelijk na 1 Okt. meldt ik mijn ervaring.

   • Christina zegt op

    Heel ouderwets ik heb een kopje waar een filter opzit. Zijn niet meer te koop.

   • Sjaak S zegt op

    Voordat ik steward werd, dronk ik oploskoffie, zwart, ongezoet. In de eerste jaren (82 tot om en nabij 90) van mijn werk kreeg men in economie oploskoffie. Die was voor mij ook prima. Maar de klant wilde “echte” koffie. Dus op een gegeven ogenblik kwamen er ook in economie koffiezetapparaten. Die koffie was verschrikkelijk. Zo bitter, zo sterk….ik begon toen suiker en melk in de koffie te doen om hem enigszins drinkbaar te maken. Maar smaken deed ie niet. Thee is nóg erger.
    De idee om zelf oploskoffie mee te nemen is zo gek nog niet. Of de drie in één koffie, dan kun je deze in kleine zakjes meenemen. Even een grote beker vragen (het beste met je koffie naar de galley gaan en daar laten opvullen en de vlucht is gered…

    • rob zegt op

     Is een prima oplossing deze 3 in 1 zakjes oploskoffie. Ik neem ze al jaren mee in mijn handbagage en ook een koffiemok. Even het poeder erin en vragen om wat heet water en je hebt een lekker bakkie….Ik ben verslingerd aan dit soort koffie, neem hele voorraden ( halve koffer vol )mee uit Thailand en Indonesie naar Nederland

 2. KhunBram zegt op

  Nou Christina, niet bij voorbaat zo negatief doen.
  Eerst in Oktober maar eens proberen, en dan verder praten.

  Douwe Egberts IS geweldige koffie, dus zal mij benieuwen.

  Hoop alleen dat ik niet zo’n vreemde smaak in mijn mond overhoud als van het woord wat ze voor de koffie gebruiken: ‘duurzaam’ . Schijnt mode te zijn of zo in NL, klinkt interessant misschien. Ik wordt er helemaal misselijk van.

  Maar….dat terzijde.

  Groet KhunBram.

  • Rob E zegt op

   Met duurzame koffie kan je met dezefde gemalen koffie meerdere keren koffie zetten.

 3. Ben Korat zegt op

  Ja ik vind de koffie meestal ook niet te drinken bij geen eene maatschappij. Dus hoop doet leven. Maar het ergste vind ik nog steeds dat als je van af Duitsland of België vertrekt de ticket prijs een paar honderd euro goedkoper is. Diverse oploskoffie is trouwens beter te verteren dan de meeste koffie die je nu krijgt voorgeschoteld bij de meeste vlieg maatschappijen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website