i viewfinder / Shutterstock.com

Deze post van 17 oktober 2015 is een herplaatsing naar aanleiding van onze mijlpaal: 250.000 reacties op Thailandblog. Dit artikel scoorde maar liefst 144 reacties.

Als u naar Bangkok reist heeft u vanuit Nederland en België talloze mogelijkheden. Het begint al met de keuze of u First Class, Business Class, Comfort Class of Economy Class gaat vliegen. Elke klasse heeft zijn prijs, maar daarmee zijn we er nog lang niet.

Met welke maatschappij gaat u vliegen, vanuit Schiphol of vanuit Brussel of wellicht vanuit Düsseldorf. In welke periode gaat u reizen, op een doordeweekse dag of toch maar in het weekend? Overstappen met (soms lange en soms korte overstaptijden) geen bezwaar of toch kiezen voor een rechtstreekse vlucht? Wanneer boekt u de vlucht, lang van te voren (met een speciale aanbieding) of maakt u gebruik van last minute offertes?

Talloze tarieven

De conclusie van dit alles mag zijn, dat er talloze tarieven zijn waar men uit moet kiezen. Soms is van kiezen zelfs geen sprake, want u hebt bepaalde wensen waaraan de vlucht moet voldoen.

Op dit blog staan regelmatig berichten over een (speciale) aanbieding, waarmee u een voordelige reis kunt boeken. Een kwestie vaak van vraag en aanbod, want dat vliegtuig moet vol! Uiteraard hebben alle aanbiedingen bepaalde voorwaarden, maar al u daaraan kunt voldoen, kunt het u best eens een mooi geldelijk voordeel opleveren.

Verrassing

Ik heb in dit verband wellicht een verrassing voor u, iets om over na te denken. Op een bepaalde dag komen er honderden Nederlanders en Belgen naar Thailand, ofwel direct of met overstappen (in het Midden Oosten of ergens in Europa) en ik verzeker u, dat het aantal passagiers, dat dezelfde prijs betaald heeft, minimaal is! Ik durf nog wel een stap verder te gaan en te beweren, dat ook de meesten van uw medepassagiers op uw vlucht een andere prijs dan u hebben betaald! Vraag de volgende keer maar eens aan uw buurman in het vliegtuig (en mogelijk nog een paar andere passagiers) en u zult zien, dat u allen tegen verschillende prijzen naar Bangkok bent gereisd. Niet schrikken als u niet de goedkoopste ticket hebt gescoord, hé!

Rompslomp

Een goede vriend van mij, die in Nederland woont, komt enkele keren per jaar naar Thailand, soms kort en soms voor wat langere tijd. Geld in overvloed heeft hij niet, dus zocht hij ook steeds de goedkoopste mogelijkheid. Meestal was het een reis met overstappen en dus een lange reistijd. Eerder dit jaar vertelde hij mij, dat hij dat gezoek op internet om een paar tientjes te verdienen en de rompslomp van het overstappen zat was. Hij boekte voor het eerst van zijn leven een rechtstreekse vlucht met de KLM en zie, er ging een wereld voor hem open. Hij boekte voor iets meer in de Comfort Class, ervoer een prachtige vlucht met prima service, goed eten, goede films, kortom, zijn conclusie was dat hij voortaan uitsluitend met KLM ging vliegen!

Onderzoekje

Terug naar het oerwoud van tarieven. Laten we eens klein onderzoekje op dit blog doen. Vertelt u ons in een reactie wat u de laatste keer naar Thailand hebt betaald voor uw ticket. Een paar bijzonderheden erbij – met wie, van waar, wanneer, overstappen?, wanneer geboekt – maakt het nog wat duidelijker.

Ik hoop op veel reacties, want alleen dan krijgen we een aardig inzicht in de onnoemelijk vele tarieven, die door de vliegtuigmaatschappijen gehanteerd worden.

163 reacties op “Wat hebt u betaald voor uw vliegticket naar Bangkok?”

 1. Danzig zegt op

  Data: 14 september – 5 oktober
  Maatschappij: Finnair
  Tussenstop: Helsinki
  Prijs: 485 euro.

  • Pam zegt op

   Overwinteren aj jaren in Thailand en altijd ticket voor 89 dagen. Betalen meestal rond de € 560 euro p.p. Deze keer voor vertrek in december a.s. € 570 p.p. China Airlines en via internet Sky-scanner terechtgekomen bij Fairsharetravel/Vuelandia en daar geboekt. Wanneer onze plannen vaststaan kijken we dagelijks wat de mogelijkheden zijn en kunnen daar onze vertrekdatum aan aanpassen. Laatste keer met EVA, zelfde prijs.

 2. Sonja zegt op

  € 455,- retour AMS – BKK met Turkish Airlines via Istanbul. Vertrek 31/10/2015 met 15 uur overstap op IST. Retour 28/02/2016 met 2:15 uur overstap op IST. Geboekt op 08/07/2015. Aangezien we voor langere tijd gaan is de 15 uur tussenstop in Istanbul geen probleem, en kunnen we nog een gratis stadstour meepakken die Turkish Airlines organiseerd voor mensen met een lange tussenstop.

 3. Martin zegt op

  Op maandag 5 oktober besloot ik zo snel mogelijk naar Thailand te gaan, liefst dezelfde of volgende dag.
  Dinsdag 6 oktober on 13.40 uur met EVAair rechtstreeks naar Bangkok, om donderdag 15 oktober met dezelfde maatschappij terug te vliegen.
  Via Cheaptickets economy geboekt voor de totaalprijs van €595,29.

  Binnen wat ik op zo korte termijn kon vinden, was dit verreweg de goedkoopste en rechtstreeks.
  Mijn ervaringen (heb al eerder met deze maatschappij naar BKK gevlogen):
  Beetje oud vliegtuig
  Maaltijden redelijk, heb bij andere maatschappijen (veel) beter gehad
  Uiterst vriendelijke bediening
  Entertainment matig, weinig keus in Engelstalige films
  Je kunt de gehele trip eten en drinken halen bij de crew
  Op de heenweg stampvol, terug niet, door lege stoel naast me veel comfortabeler

  Half november vlieg ik voor €478,51 met de Turkse luchtvaartmaatschappij weer terug naar BKK, bijna vier maanden van tevoren geboekt.

 4. Fransamsterdam zegt op

  € 584.-
  Brussel – Bangkok rechtstreeks, Thai Airways, economy, vertrokken dinsdag 6 oktober, 30 dagen.
  Geboekt op vrijdag 2 oktober (maar het was de gewone prijs, geen last-minute aanbieding) via goedkopevliegtuigtickets.be

  Bijzonderheid: Het meisje van Thai Airways op Zaventem was zo vriendelijk om mijn stoel nog te wijzigen in een andere, zodat ik een rijtje van drie tot mijn beschikking had.

  • Peeyay zegt op

   Zoals Fransamsterdam beschrijft
   ticket voor geplande vlucht Brussel – Bangkok met Thai Airways
   Vertrek zondag 06/03/16, terug dinsdag 05/04/16 = € 584 voor rechtstreekse vlucht

 5. Björn zegt op

  € 450,-
  Heen: 7 april 2015
  Terug: 28 april 2015

  Airline: EMIRATES

  Route: AMSTERDAM-DUBAI-BANGKOK vv

  Geboekt:14 januari 2015

  Overstaptijden:
  -heen: 3 uur 25 minuten
  -terug: 1 uur 55 minuten

 6. Dennis zegt op

  € 522 economy met Emirates, geboekt in januari 2015 voor de vlucht in september. Geboekt rechtstreeks met Emirates (website).

  Overstap in Dubai 3 uur (heen) en 2 uur en 45 minuten (terug).

  Terug genoeg miles verzameld om Dubai – AMS in Business te kunnen vliegen, incl. lounge toegang in Dubai

 7. Aschwin zegt op

  Retour ticket AMS naar BKK, geboekt in april via Skyscanner bij Budgetair.
  Rechtstreekse vlucht met China Airlines van 8 Dec. 2015 tot 12 Jan. 2016 (5 weken).
  Economy voor de prijs van €565,-

 8. Tony zegt op

  Amsterdam-Dubai-Bangkok: €515,
  25 dagen oktober 2015, geboekt in mei 2015.

  (Lekker een overstap in Dubai om even de benen te strekken, Emirates voelt goed aan)

  Amsterdam-Moskou-Bangkok: €630,
  19 dagen december 2014: , geboekt op 8 december 2014

  (Even last minute op vakantie. Heenweg een hel met Aeroflot. Gesandwicht tussen twee dikke Russen, overvol vliegtuig. Gecomponseerd door lege terugvlucht. Conclusie: Niet vliegen met Aeroflot is mij €50 meer waard)

  Amsterdam-Kiev-Amsterdam: €409,
  19 dagen september 2014, Ukranian Airlines
  ( last minute niet gevlogen vanwege prive omstandigheden)

  Amsterdam-Abu Dhabi-Bangkok-Abu Dhabi Dusseldorf: €438
  Etihayed- Air Berlin, 29 dagen december 2013

  (geboekt in november 2013)

  Amsterdam-Dubai-Bangkok: €730,
  85 dagen november 2012

  Dusseldorf-Abu Dhabi-Bangkok-Abu Dhabi-Dusseldorf: €800,
  50 dagen juli 2012

  (last minute ticket midden in de zomervakantie)

 9. Willem P. zegt op

  Op 10 september dit jaar ben ik voor 4 weken naar mijn vriendin in BKK geweest. Ik had in het recente verleden (vanaf eind 2012) al gevlogen met KLM/Air France en Etihad Airways, beiden met 1 tussenstop. Ook tweemaal rechtstreeks met China Airlines. De tickets varieerden van 600 tot in de 700 euro. Op advies van een kennis de laatste keer (september 2015) een rechtstreekse vlucht geboekt met Eva Airways, via vliegtarieven.nl. Deze ticket 2 maanden van te voren geboekt voor 545 euro. Ook toen ik vlak voor vertrek checkte, was de prijs nog steeds 545. Wat mij opviel was de meer dan behoorlijke beenruimte in vergelijking tot andere maatschappijen. Ook geen minuut vertraging op heen- en terugvlucht. Prima crew, goed eten en geen probleem om wat extra drinken en eten te pakken. Overigens met Etihad vlieg ik nooit meer. Onbeschofte reizigers en op hun luchthaven/de tussenstop word je als een kudde vee behandeld. Als ik weer richting BKK ga, dan surf ik eerst naar Eva.

 10. Richard zegt op

  Vlucht eccon. Eva air 20 oktober 2015 Amsterdam BKK

  572 euro p.p

  • uglykid zegt op

   Vlucht eccon. Eva air 20 oktober 2015 Amsterdam BKK retour
   geboekt 25/03/2015

   562 €

 11. Leon zegt op

  Hoi hier mijn bevindingen, ik heb afgelopen mei om precies te zijn 22 mei tm 13 juni gevlogen met de KLM economy class voor €706 Dit was een rechtstreekse vlucht. En ik vlieg eveneens 30 november tm 14 december ook met KLM economy class voor €605 Hierbij moet ik melden dat ze een aktie hadden op dat moment. Ik weet dat het nog goedkoper kan, maar ik ben er klaar mee om tussenstops te maken. Wat dat betreft Is KLM de snelste maar zeker niet de beste. Het zou mooi zijn als Emirates rechtstreeks van A dam naar Bangkok zouden vliegen. Maar datdat Is wishful thinking ivm concurrentiebeding.

  • Wallie zegt op

   Het zou mooi zijn als Thai Airways weer vanaf Schiphol kan vliegen, maar ja de geldwolven van onze nationale luchthaven hebben de kosten onevenredig verhoogd, dat ze voor andere maatschappijen niet hebben gedaan. De service en het eten is bij Thai Airways perfect. Laatste keer, oktober 2014, voedselver-
   gifting bij Eva opgelopen en ik niet alleen, rijen bij de toiletten etc.. Omdat wij vlakbij Schiphol wonen hebben wij geen zin vanaf Brussel of Dusseldorf te vliegen.

 12. Ben zegt op

  Op maandag, 3 november 2014 heb ik 2 tickets geboekt op de site van EvaAir in de Eliteclass met vertrek op donderdag, 23 april 2015 te 21.40 uur vanaf Amsterdam naar Bangkok alwaar wij op vrijdag, 24 april 2015 omstreeks 13.40 uur aankwamen.
  Terug reis was op zaterdag,16 mei 2015 vanaf Bangkok te 12.30 uur naar Amsterdam alwaar wij dezelfde dag aankwamen omstreeks 19.25 uur. Wij hebben per ticket €880,91 betaald voor een retour met rechtstreekse vluchten.

 13. Willy Croymans zegt op

  Hoi,
  Ik vlieg altijd met Eva Air, rechtsreeks en business class.
  Ik verblijf soms 3 maanden, soms 5 maanden.
  De laatste keer, van 2 juli t/m 26 september 2015 betaalde ik 2126 euro voor het ticket.
  Nu ga ik van 5 januari t\m 7 juni 2016 en betaal 2624 euro, ook weer bij Eva Air en rechtrseeks.
  KLM is een beetje duurder.
  Emirates zijn 5 tot 600 euro goedkoper, maar dan hebt je vreemde vertrek.- en aankomsttijden plus een overstap midden in de nacht in Dubai.
  Omdat ik toch eens in een 380 wil zitten zal ik waarschijnlijk eens een keertje bij Emirates boeken.
  Naar Thailand alleen met Eva gevlogen, ben daar zeer tevreden over, service is geweldig, stoel maak je een bed van 180 graden, het eten is wat minder geworden de laatste tijd, maar nog steeds te doen. Het lekkerste vind ik de champagne, Veuve Clicquot La Grande Dame, je kunt er zo veel van drinken als je wilt, daar slaap je goed van. Meestal neem ik drie glaasjes, dan twee zeer goede rode wijntjes en een portje, dan even plassen en slaap ik tot het eindpunt.
  Heerlijk vliegen zo…

  • Arjan zegt op

   Helemaal mee eens Willy.
   Al jaren vlieg ik de goedkoopste ‘First class’ die EVA ‘business’ noemt voor een erg lage prijs.
   Elk jaar, net na het hoogseizoen in januari ga ik een maand genieten van de rust die Thailand kan bieden.
   Die rust begint bij EVA:
   – apart inchecken,
   – eigen wachtruimte,
   – snel instappen,
   – lekker eten,
   – vriendelijke service,
   – uitstekende entertainment,
   – een ‘eigen’ stoel tot echt bed,
   – fantastisch vluchtschema SPL>BKK = dep 21:30 arr 11:30..dus lekker slapen aan boord en na wat opfrissen al een eerste avond met lekker eten in BKK,
   – de terugvlucht is eigenlijk een lange dag, op een normale tijd in de ochtend vertrekken en ‘s avonds weer in NL aankomen zodat je onmiddellijk aan het ritme van het land kan aanpassen.
   Kosten ongeveer E 1500 maar elke cent waard.
   Ik zag dat de prijzen wel stijgen en dat zal te maken hebben met de yield.
   De Elite class is ook fantastisch als je niet de luxe wenst van een plat bed.
   Na jaren zakelijk KLM en China te hebben gevlogen naar BKK, is EVA veruit de mijn favoriet.
   Van overstappen houd ik niet, daarmee heb ik al te veel meegemaakt in mijn lange (reis)leven. Dus als het niet hoeft, vermijdt ik die optie als het enigszins mogelijk is.
   Hopend jullie survey ten dienste te zijn geweest.

 14. Harry zegt op

  Sorry, maar net zoiets als de vraag, wat u voor uw trui / broek / schoenen hebt betaald.
  Zo is het met vliegtickets ook. Wilt u rechtstreeks, met slechts ca 20 kg bagage of een langdurige tussenstap in die zandbak met 30 kg ? Of over Kuala Lumpur ? Of met 20 kg met Ukraine Airways via Kiev voor € 420 ?
  Hoe hard zat uw liner te wachten op extra klantjes, of liep het vliegtuig al vol met boekingen, dus waarom extra kortingen geven ? Zat toevallig het weekend-vliegtuig bijna vol en die van dinsdag bijna leeg of net omgekeerd? Via vliegtickets.nl of vliegtarieven.nl geboekt? Zelfde club, doch bij de ene kunt u airmiles inleveren.
  Wilt u ‘s avonds vertrekken, 18:00 uit NL en midden op de dag in aankomen in TH of ‘s morgens heel erg vroeg? Een midden-in-de-nacht vlucht uit TH of 18:35 ‘s avonds en midden op de dag in NL aankomen ?

  Eva voor € 609 of China voor € 591 ? Big deal ! Volgende week weer andersom.

 15. herbert zegt op

  Geboekt 20 september naar BKK 13 oktober retour 10 november met Swiss Air via Zürich over stap tijd 1.20 uur terug 1.50 .
  Prijs €415 + 27 boekingskosten
  Totaal €442

 16. Piet maat zegt op

  Gevlogen met China Airlines , geboekt begin september, gevlogen 21 september, jaar ticket ,terug reis gratis 1 maal datum veranderen , 30 kg bagage, betaald 685 euro, geboekt bij Thailand Travel Rotterdam

 17. eugeen zegt op

  Vlucht 21 okt 2015 tot 2 nov 2015 — Bangkok Brussel Bangkok — Etihand airways — buss. 92,000 baht.
  Deze keer vlucht rechtstreeks bij Etihad besteld.
  Mijn ervaring is dat als ik hier in Pattaya in een office een ticket tijdig bestel, het meestal goedkoper is. In ieder geval goedkoper dan ik op sites op het internet kan vinden.

 18. J.N. zegt op

  Een rechtstreekse vlucht retour van schiphol naar BKK vanaf 1 Juli tot 23 Juli bij eva air kost ons 450 euro. Boeken wel rechtstreeks via de eva air website doen!

 19. John Wolf zegt op

  Heb vlucht geboekt: d.d. 20 april 2015 , China Airlines , economy class , vertrek 30 november 2015 / terug 29 februari 2016 , Schiphol- Bangkok v.v. , voor de prijs € 574,93
  Ik vlieg al vele jaren met deze maatschappij , ik vind het gunstige vlucht tijden en de service is goed. ✴‼

 20. John zegt op

  Beide tickets Geboekt in jan 2015
  AMS – BKK 19/06 – 19/07, KLM uiteraard direct. Prijs € 719

  AMS – BKK 27/11 – 03/01 KLM uiteraard direct. Prijs € 740

  Conclusie voor mij: niks mis met de prijzen van KLM.

 21. John Chiang rai zegt op

  Wij vliegen de 9-12-2015 met de Austrian Airline van München naar Wenen,en vliegen met ca45min overstaptijd rechtstreeks door naar Bangkok.
  Terug vliegen wij de 25-4-2016 met de Lufthansa rechtstreeks naar Frankfurt a.m.en vliegen met ca50min. overstaptijd terug naar München.
  Ticket kosten 518,-Euro P.P. geboekt bij Elumbus.
  Voor onze domestic flight naar Chiangrai,vliegen wij met de Thai Smile Airways omdat wij direct van BBK Airport verder vliegen,en deze dochter maatschappij van de Thai Airways 20kg Baggage accepteert.
  Wij gaan voor deze boeking direct op de site van Thai Smile en betalen 1490 Bath P.P.hoewel de zelfde vlucht op de site van Thai Airways 310Bath P.P duurder is.
  Er zijn natuurlijk mogelijkheden die nog voordeliger zijn,maar gezien de geboden Service is deze vlucht met Thai Smile erg goed.

 22. Peter@ zegt op

  A’dam Schiphol-Bangkok voor € 640 met Eva Air op 14.01.16 geboekt op 03.04.16.

 23. Peter@ zegt op

  Sorry natuurlijk geboekt op 03.04.15.

 24. Simone zegt op

  Wij zijn van de zomer 25 juni t/m 15 juli 2015 met 2 volwassenen en een kindje van 5 gevlogen naar Bangkok vanaf Amsterdam met quatar airways tussenstop Doha voor 1350, 00 euro spotgoedkoop . Wij hebben begin januari geboekt! Tussenstop bedroeg ongeveer 2,5 uur is ins prima bevallen !

 25. Willem zegt op

  Ticket €645 bij Thailand travel,China airlines, directe vlucht op 20-10-2015.

  Groet,en succes,
  Willem

 26. Kurt zegt op

  Zijn net terug uit Bangkok.Wij,mijn vrouw en ik, hebben op 01-03-15 de tickets Ams/Bkk van 05-09-15 tot 10-10-15 met Etihad geboekt bij flugladen.de voor de prijs van 436.03 pp.Geen bijkomende kosten,korte overstap in Abu Dhabi.Helaas zijn de ticketkosten bij flugladen.de tegenover andere boekingsites over de hele linie duurder geworden zodat ik de volgende tickets, met china air zonder overstap, op 03-06-15 met vertrek op 30-12-15 tot 28-02-16 bij gate1 voor de prijs van 587,88 pp incl.boekingskosten geboekt heb.
  .

 27. Hamel zegt op

  Retourvlucht met Eva Air, Amsterdam Bangkok v.v. heen 27 dec 2014, retour 5 feb 2015, premium economie (T) , Elite Class. Prijs: € 1.190,25. Geboekt bij 333 Travel op 24 maart 2014.

 28. Khun Peter zegt op

  Mijn goedkoopste ticket was 395 euro met Etihad plus een overstap. Duurste richting de 800 euro voor een rechtstreekse vlucht. Zelf geef ik de voorkeur aan een rechtstreekse vlucht, tenzij ik meer dan 150 euro kan besparen door een overstap. Dan mag de wachttijd niet mee dan 4 uur bedragen.

 29. Tim zegt op

  april ’15 geboekt via budgetair, 509,- pp retour.(!)
  Dusseldorf –> Abu Dhabi –> Bangkok.
  Overstap zowel heenvlucht en retourvlucht ca 2,5 uur.
  en we vertrekken vanavond!

 30. tiny goertzj zegt op

  Ik en mijn partner zijn eind april naar Thailand geweest (2 weken) Ticket gevonden via ticket-spy. € 379,00
  We vlogen via Geneve (Zwitserland) en terug via Dusseldorf, wat dan wel gunstig was, We wonen in zuid-oost Brabant. Ticket met Easy-jet Amsterdam-Geneve €45 enkel. Totaal € 424. Vanaf Geneve vliegen met
  Etiad, dus korte stop in Abu-Dabi. Lange heenreis en gunstige terugreis, We hadden de tijd,dus was experiment wel waard. We zoeken altijd prijzen onder de € 500,00 en vaak lukt het onder de €450,00.
  We kunnen hele jaar door weg als we willen,(9de keerThailand geweest) gem 3 maanden van te voren geboekt. Voorkeur gaat uit naar Emirates, Ethiad goede tweede.
  Vorig jaar, door fam omstandigheden, met spoed terug gevlogen via Helsinki( Finnair) en dat vonden we minder.gr Tiny en Ria

 31. Tim zegt op

  aanvulling op bovenstaand:
  We vliegen met Etihad.
  Het eerste gedeelte van de heenvlucht wordt door Air Berlin uitgevoerd.

 32. Tukker zegt op

  Geboekt op 2 Juni 2015 China Airlines retour vlucht Ams – Bangkok voor 574 € incluis Vliegticketgarantie .
  Tevens retour Thai Airways Bangkok naar Udon Thani voor 2850 Bath .

 33. Jan eisinga zegt op

  Etihad Airlines Lay over 3 uur
  542 euro retour
  September – oktober

 34. Moodaeng zegt op

  A’dam-Doha-Bkk met Qatar voor 524 Euro. Is een normale prijs denk ik met overstap en de lage olieprijs van de laatste tijd 😉

 35. Henk Brons zegt op

  Via Cheaptickets:

  2015 Augustus 17- September 15 met Quatar actieprijs € 444
  2015/2016 December 15 – Februari 23 met Aeroflot € 527 + € 20 dossierkosten

 36. Kees zegt op

  Even een bemerking t.a.v. Skyscanner. Skyscanner op uw computer geeft niet dezelfde vluchten te zien als de Skyscanner via uw mobiele app. Ik heb 2 vluchten geboekt via de app bij Eva Air voor een prijs van Euro 581 pp. Skyscanner via de app toont wel de goedkope vluchten van Eva Air, Bangkok – Amsterdam, in tegenstelling tot Skyscanner via de computer.
  Laatste gaf slechts de 1e klas vlucht als keuze.

 37. Gerrit Kraak zegt op

  In mei 2015 ticket geboekt via cheaptickets. China airlines ,rechtstreekse vlucht , vertrek 1 november, terug 29 november.
  Totale kosten 595 euro .Prima prijs, voorheen betaalde ik altijd rond de 650 euro.

 38. Jan zegt op

  Ik vlieg op zondag 15 november naar Bangkok en vlieg tien weken later op zondag 24 januari weer terug naar Amsterdam. Hiervoor heb ik op 7 september een rechtstreekse vlucht geboekt bij de KLM en betaalde hiervoor € 728,55
  Eerder dit jaar in januari vloog ik met EVA-air Eliteclass voor een verblijf van 32 dagen en betaalde hiervoor €880,63. Op de terugweg toen (niet heel erge) darmproblemen gehad en ik was blijkbaar niet de enige gezien de rijen voor het toilet. Vandaar nu mijn keuze om met de KLM te vliegen ook omdat een rechtstreekse vlucht nog altijd mijn voorkeur heeft.

 39. Bert zegt op

  Ik ben op 14 november 2014 van Schiphol naar Bangkok gevlogen met China Airlines.
  Rechtstreekse vlucht, Economy class, 30 kg bagage, One Way ticket.
  Geboekt via Schiphol in september 2014; kosten 407 Euro.
  Heb niet rondgeshopt voor wat betreft prijzen, wel gekeken naar vertrek- en aankomsttijden (in verband met ophalen).

 40. paulusxxx zegt op

  Dit jaar heb ik eind juli 2015 mijn ticket Amsterdam-Bangkok v.v. met EVA-Air van 3-12-2015 tot 3-1-2016 (zonder overstappen) geboekt voor 609 euro all in. Wat mij betreft een koopje omdat december meestal een dure maand voor tickets naar Thailand is.

  Ik heb zeer vaak met China, EVA en Emirates gevlogen. Soms met andere maatschappijen zoals Malaysian, Singapore, Cathay, Air Berlin en Turkish Airlines. Mijn goedkoopste ticket was zo’n 500 euro in het laagseizoen en mijn duurste ticket zo’n 875 euro in december. Het valt me op dat tickets voor 6 maanden niet echt duurder dan tickets voor 30 dagen zijn, het is duurder in het hoogseizoen en des te korter op de vertrekdatum te boeken.

  Rechtstreeks vliegen heeft mijn voorkeur, toch ben ik wel eens naar Düsseldorf gegaan omdat ik zo meer dan 100 euro kon besparen op mijn reis.

 41. folkert zegt op

  Geboekt cheap tickets mei 2015 Ams-Changmai met China Airlines vertrek 2016 retour € 665 p.p.

 42. Maurice zegt op

  € 584.-
  Brussel – Bangkok rechtstreeks, Thai Airways, economy, vertrek dinsdag 12 januari 2016 voor 22 dagen.

  Fligth nummer 935. Duur heen 10h50 en terug op 2 februari 2016, fligth 934 duur 12h30.

  Geboekt op 21 september 2015 rechtstreeks bij Thai Airways.

  Volgens mij beste koop prijs en reistijd?

 43. Geert-jan zegt op

  Beste allemaal.

  Vanaf nu is het ook mogelijk om van Koln ( Keulen CGN ) rechtstreeks naar BKK te Vliegen met Eurowings !

 44. Jörg zegt op

  Op 4 mei 2015 rechtstreeks van Amsterdam naar Bangkok met KLM en op 3 juni retour. Geboekt in januari tijdens de werelddeal weken, totaal voor twee retourtjes was 1.188 euro.

  Die prijs was inclusief 10 euro boekingskosten, een creditcardtoeslag van 30 euro (later teruggekregen in de vorm van een korting op het volgende ticket) en een annuleringsverzekering van 57 euro. “Kale” ticketprijs was dus 1.100 euro, ofwel 550 euro per ticket.

 45. Jacob zegt op

  Op 18 september enkele reis met China air,rechtstreeks Ams-Bkk euro 510,00 geboekt BM air.

 46. Carla zegt op

  16-01-2016/15-02-2016:ret.vlucht Schiphol/Bangkok via Dubai
  589 euro met Emirates, op de terugvlucht een stopover van 4 dg. in Dubai

  • Jack G. zegt op

   Ongeveer hetzelfde qua tijd( weekje later) en maatschappij. 210 voor het ticket en ruim 340 aan overige kosten en natuurlijk nog boekingsboete. 210 euro. Dan zit je in een peperduur vliegtuig met crew. Krijg wat te eten en te drinken voor. Er zit geen echt vet op de Bangkokribbetjes voor de maatschappijen zoals in het verleden op diverse routes. Dagvlucht terug en landing op de Polderbaan rond 20.00. Kan ik de volgende dag rond de middag weer fris naar de baas. Overstappen is geen probleem. Ben ik gewent als ik voor de baas vlieg.

 47. Yvonne zegt op

  Eind maart 2015 geboekt bij Eva Air voor een rechtstreekse vlucht naar Bangkok. Vertrek 7 januari 2016 en terug 1 maart 2016 voor 507 euro economyclass.

 48. Hans Struijlaart zegt op

  5 februari – 2 maart ticket Quatar airways 540 euro. Mag slechts 1 stuks ruimbagage en 1 stuks handbagage meenemen. Daar zat ik dus met mijn extra gitaar. Gelukkig reisde ik samen met een vriend en hebben mijn handbagage in zijn bagage gepropt met tas en al. Daardoor kon ik mijn gitaar als handbagage meenemen. Verder goede maatschappij. Tussenstop 3 uur heen en 2,5 uur terug.

  14-11-2015 heen 1-12-2015 retour Ticket China airlines 580 euro directe vlucht. Ik vlieg graag met China airlines, geen overstap, niet duur, goede service, eigen videoscreen met spelletjes en veel goede films en freguent flyer bonuspunten verzamelen op iedere reis voor korting op de volgende reis.

 49. Joke de zegt op

  Geboekt voor 2 personen economy, in Januari bij Quatar met tussenstop in Doha voor 1058 euro

 50. Jac zegt op

  11 september 2015 direct met KLM AMS/BKK met Air France 3 oktober terug met 1 overstap 1,5 uur in Parijs dan vlucht Parijs Amsterdam met KLM 45 min vlucht.
  Waarom deze vlucht.
  De terugvlucht is BKK/ Parijs,transfer naar Amsterdam koffer wordt overgeladen naar vlucht Amsterdam.
  deze vlucht Parijs /Amsterdam is een Europese vlucht, bij ophalen koffer bagageband direct labels verwijderd.
  Geen controle douane,al 3x op deze wijze gereisd.
  ben getrouwd met Thaise, dus koffers vol terug,heeft dus wel zijn voordeel.

 51. Taruud zegt op

  Schiphol-BKK 15 sept heen; half jaar later (15 maart 2016) terug
  twee personen; per persoon € 806,- retour economy. 20 kg per persoon; Prima vlucht, goede service.
  Ik heb redelijk vaak gezocht gedurende een aantal maanden en dit was voor ons het aantrekkelijkste alternatief (rechtstreeks; aankomsttijd geschikt om nog direct door te vliegen naar Udon-Thani)

 52. Posthuma zegt op

  Wij hebben voor twee personen geboekt in februari 2015 bij Emeritat een vlucht van Amsterdam naar Dubai, daar drie uren wachten, geen probleem en van Dubai naar Bankok, daar twee uur wachten voor een vlucht naar Chiang mai. Totale prijs voor twee peronen 1300 euro incl 30 kg bagage per persoon.
  Wij zijn 6 oktober 2015 vertrokken en onze retourvlucht is op 6 november.

 53. Ron zegt op

  Hallo allemaal,

  Wij vliegen inmiddels al zo’n 6 jaar in februari naar BKK om daar vandaan door te reizen naar Hua Hin en omgeving. Hierbij hebben wij gebruik gemaakt van Qatar Airlines (via Doha), van de Emirates (via Dubai) en rechtstreeks met EVA airlines. Zoals je ziet, enkel Aziatische vliegtuigmaatschappijen en daar is een goede reden voor: Prijs-kwaliteit verhouding is gewoon uitstekend!
  Onze “vertrouwde” KLM is daarin toch nog altijd aanmerkelijk duurder en de service is absoluut niet beter te noemen. Met Qatar (1 tussenstop) boek je op het moment voor februari al voor 506,- euro pp.Wij hebben ook meerdere malen gebruik gemaakt van BM Air, een agentschap waarbij je vlucht, transfer en 1 nacht hotel + ontbijt krijgt voor een zeer acceptabele prijs van 599,- euro. Wanneer je niet gebruik maakt van de aanbieding en enkel het ticket boekt betaal je daar 553,- euro voor een rechtstreekse vlucht en wij hebben zeer goede ervaringen met EVA Air.
  EVA Air wordt in het prijsvergelijk van Skyscanner, waarop je de beste aanbiedingen te zien krijgt, overigens niet mee genomen. Misschien moet je je daar op inkopen als airline?
  Kortom, rechtstreeks voor 553,- euro met EVA of met een overstap met Qatar (overigens best lekker om na zo’n 6 uur even de benen te kunnen strekken) voor 506,- euro? De reis met overstap duurt overigens wel minimaal 4 tot 5 uur langer. Wij gaan in februari in elk geval weer met EVA Air.

  Fijne vakantie allemaal!

 54. Steven zegt op

  In januari 2016 vlieg ik van Brussel naar Singapore, daar blijf ik een aantal dagen, daarna een vlucht van Singapore naar Bangkok hier blijf ik 10 dagen, en vervolgens van Bangkok terug naar Brussel.

  Vluchten worden gemaakt door Britisch Airways en Cathay airways,
  Het totale pakket kost 585 euro

 55. Han zegt op

  In maart geboekt ,2 personen eva air,kosten totaal 1182 euro,rechtstreeks Adam /bkk,
  Vertrek in december 2140 uur en aankomst bkk 1430 uur de andere dag
  Retour februari bkk 1255 uur let op in Nederland 6 uur vroeger bij vertrek en bij vertrek uit Adam
  In Thailand 6 uur later aankomst in Adam 1935 uur,dezelfde dag ,

  Stoel kun je gelijk boeken maar volgens mij zijn de betere stoelen voor de touroperators?dus wat er over is
  Kun je boeken ,vliegtijd heen 1050 uur, retour1240 uur,
  Gr han

 56. michel zegt op

  vlieg binnen 2 weken met eva doe dat al een lange tijd.Vlieg bisniss voor 1900€ vorig jaar 2300€eva heeft een zeer goede servise lekker eten goed bed met gratis pyama

 57. Theo Louman zegt op

  Rechtstreekse vlucht AMS-BKK 5nov 2015 met EVA. Kosten Economy € 602,– incl. gratis hotel 1e nacht en transfer van luchthaven nar hotel. Geboekt bij BMReizen in Maarssen. EVA bevalt ons zeer met goede service, maaltijden, snacks en drinken. Bovendien meer beenruimte dan bij andere mij’n.

 58. Rob zegt op

  Amsterdam – Doha – Bangkok met Qatar.

  3 mei tot 23 juli , business class , 1757 euro

  Geboekt op site maatschappij in april.

 59. Derk zegt op

  Geboekt in augustus 2015 vertrek 22 april 2016 via e brookers met finnair via helsinki € 525,00

 60. thijs maurice zegt op

  ik reis met ETIHAD AIRWAYS, van 2 december 2015 tot 28 februari 2016
  brussel – abu Dhabi ( 2 hr wachten in abu Dhabi ) – bangkok
  ik betaal 630 euro + 18 euro (dossier en verzekerings kosten ) TOTAAL 648 EURO
  GEBOEKT BIJ CONNECTIONS

 61. Rianne zegt op

  In januari geboekt bij Schiphol tickets
  Heenreis 29 okt 10 voor 3 smiddags
  Terug 25 nov half 1 snachts
  Qatar airlines tussen stop 1x op doha
  Heenweg 1.45 min
  Terugweg 2.45 min
  Prijs €480 pp

 62. Hans zegt op

  Dan toch maar een reactie. Ik lees hier regelmatig info over vliegtarieven etc. Zo ook nu weer. Voor diegenen die met app’s en internet overweg kunnen ( de meesten toch wel denk ik) ga naar skyscanner.nl en je ziet alle tarieven overstapmogelijkheden etc netjes op een rijtje en kunt dus zelf bepalen wanneer, hoe en voor welk tarief. Hoef je het ook niet meer aan je buurman in het vliegtuig te vragen……. de tarieven staan op prijsvolgorde dus kiest u maar !!

 63. Sminia zegt op

  Ik vlieg binnenkort van Amsterdam naar Bangkok rechtsstreeks met China Air economyclass voor € 751.76
  Dit is inclusief luchthavenbelasting, vliegticketgarantie, en bemiddelingskosten reisbureau ! Geboekt bij Airtrade op 15-7-2015! Service, beenruimte is ok, bediening zeer vriendelijk , drankjes bij te halen! Vlieg hier al jaren mee. Ook met Eva uitstekende ervaringen !

 64. Serge zegt op

  Sawasdee Khap,

  Ik vertrek medio nov en kom medio dec 2015 terug met Qatar airways vanuit Brussel naar Bangkok via tussenstop in Doha . Heb in juli mijn ticket betaald : € 539 (heen en terug uiteraard).
  Gemakkelijk vanuit Bxl !

  Mvg,
  Serge

 65. W.Penning zegt op

  Al die verschillende aanbiedingen zijn mooi voor een korte periode, maar als je langer dan b.v.1 of 2 maanden in Thailand verblijft gaan de prijzen wel omhoog, dus bij de prijs moet je ook de dagen van verblijf vermelden. ik vertrek 2-11-2015 147 dagen en betaal € 899.- van Amsterdam en dan door naar koh Samui en 03-04-2016 terug Met China Airline – Bangkok Air.
  Bangkok Air heeft op Koh Samui het alleenrecht daardoor zijn de prijzen daar na toe zo hoog + 4500 Baht
  geboekt bij 333Travel goede service.
  W.Penning

 66. marian zegt op

  Heen 22 november 2015
  Terug 20 maart 2016
  China air 575 euro
  Geboekt 22 april 2015

 67. Ronald45 zegt op

  Oktober 2015 heb ik bij KLM 690,- euro betaald directe vlucht, ja, het kan wel wat goedkoper, maar weet niet /wel waar ik dan terecht kom met tussenlandingen en dan maar wachten zodat je gehele reis uren langer gaat duren Brussel, Stuttgart enz enz. ik kies voor directe vlucht, b.v zitten AMS Schiphol, opstaan BKK / Suvarnabhumi en toch wel goede service, ik vind KLM beter dan China airline’s, daar moest ik bijna de gehele vlucht op een “houtje bijten” en moest vragen om drinken, ook dat achterlijke gordijntje open en dicht stoorde ik mij aan.Voorlopig blijf ik met KLM vliegen, het is wat duurder maar wel beter. Groet R, Pakkred / Nonthaburi

 68. wim scharloo zegt op

  Vlieg meestal Amsterdam Bangkok rechtstreeks kijk augustus september naar tarieven Eva China KLM en kies dan meeste zit ik rond de 1150 euri voor 2 personen

 69. Haki zegt op

  AMS-BKK vv met KLM voor EUR 582, — incl EUR 15,– boekingskosten EBookers geboekt 6 feb. 2015. Heen 19 nov 2015 terug 16 dec 2015. Indien mogelijk boek ik altijd vroeg; dat is vaak het voordeligst. Vorig jaar ook KLM AMS-BKK vv voor ongeveer zelfde bedrag.

 70. Dick zegt op

  geboekt in januari 2015 via Internet
  vlucht met KLM op 11 mei 2015 naar BKK in de Comfort Class
  retour vlucht comfort class KLM op 7 augustus 2015
  Prijs € 810,–

  opm.: comfort Class is kosteloos voor mij i.v.m. Elite status Flying Dutchman

 71. peter zegt op

  Mijn laatste vlucht naar Bangkok.
  Heen 8 november 2015 terug 8 maart 2015.
  Betaald 160 euro diesel omdat ik moest vertrekken uit Leipzig.
  Vlucht geheel gratis en perfect eten en drinken.
  Verder prachtig uitzicht bij landen.
  Met mijn dochter meegevlogen is Piloot bij Aero Logic gargo. ha ha.

  Ga dat maar eens goedkoper proberen.

 72. Patrick H. zegt op

  Sinds Thai Airways terug op Brussel vliegt enkel en alleen nog met Thai dat we 2 x per jaar vliegen.
  Geen gedoe meer met overstappen en wachten ..plus het voordeel van de FF kaart 10 kg extra bagage per persoon (40kg/pp).Smooth als silk!

 73. Johan zegt op

  Geboekt begin mei 2015 bij Tix.nl

  China airways
  AMS-BKK-AMS
  19-11-2015 heen
  10-12-2015 terug

  550,46 pp incl. adm. kosten

 74. dirkphan zegt op

  – Ethiad Airways
  – Ticket heen terug, vertrek 2/112015 – terug 01/02/2016
  – Geboekt bij JOKER Mechelen, Belgie – Geboekt 13 mei 2015
  – Prijs € 560
  – Overstap in Abu D’habi (aankomst uit Brussel 6:20 – vertrek naar Bangkok 8:54)
  – bagage 30 kg

  Mijn vorige ervaring met Ethiad was ook positief, goede beenruimte – prima bediening.
  De overstap gaat vlekkeloos, en net voldoende tijd om ook even de benen deftig te strekken wat voor mij (1,9 m groot) niet onbelangrijk is.

  Niet geboekt bij Thai Airways (rechtstreekse vlucht Brussel – Bangkok) omdat deze €200 duurder was.
  Als de prijs zelfde zou liggen zou ik toch Thai Airways verkiezen.

 75. ben Oostindien zegt op

  17 september tot 14 november 2015 met Eva airways rechtstreek Amsterdam Bangkok € 560 geboekt bij 333 travel inclusief boekingskosten Ben Oostindien

 76. nico zegt op

  Jongstleden van 12 september t/m 24 september met EVA AIR van Bangkok naar Amsterdam en terug (wel zo handig)
  Zoals altijd perfect op tijd, niets op aan te merken.

  Adult x1 12,185 ฿(THB)
  Airline Fuel Surcharge 9,300฿ (THB)
  Airline Insurance Surcharge 410฿ (THB)

  Tax
  Thailand Passenger Service Charge 700 ฿(THB)
  Passenger Service Charge 545 ฿(THB)
  Netherlands Noise Isolation Charge 20 ฿(THB)
  Netherlands Security Charge 460 ฿(THB)
  Total price 23,620 ฿(THB)

  Groetjes Nico

  • nico zegt op

   Sorry ik moet nog wel even toevoegen, dat ik twee keer ker jaar “heen en weer” vliegt, iedereen heb uitgeprobeerd en bij Eva Air blijven “hangen” omdat deze 9 stoelen op een rij hebben en daardoor breeder zijn 18.5 inch i.p.v. de KLM met 17 inch wat natuur lijk zeer krap is.

   Ook natuurlijk de A380 van Emirates uitgeprobeerd, een geweldig en ruim vliegtuig maar die overstap, midden in de nacht hé, echt een missere, zelfs de terug vlucht geannuleerd en met Eva Air terug gevlogen.

   Vliegtuig en srevice ok, maar nooit meer midden in de nacht overstappen.
   Dus Emirates doe er wat aan.

   Groetjes Nico

 77. Martin zegt op

  Geboekt Amsterdam-Bangkok-Khon Kean met China air en Thai air geboekt op 20-09-2015 voor de periode 20-10 tot 17-12-2015 kosten 780 euro

 78. Gringo zegt op

  Een geweldige response van tot dusver 61 reacties op het altijd interessante onderwerp vliegtarieven.
  En.. wat heb ik u gezegd? In de reacties worden in totaal 57 tarieven genoemd en slechts 3 keer wordt een zelfde bedrag genoemd.

  De “winnaar”: is Khun Peter, die de laatste keer voor slechts 395 Euro met Etihad naar Bangkok v.v. vloog. Van die 395 Euro loopt het met kleine stapjes op naar het duurst betaalde ticket van 800 Euro.
  Zes mensen hebben meer dan 700 Euro betaald, maar het zou goed kunnen, dat zij een toeslag voor de Comfort Class hebben betaald, dat wordt niet vermeld.

  Nog een cijfer: de gemiddelde prijs van de 57 genoemde tarieven is 562 Euro

  Kunt u wat met deze wetenschap? Waarschijnlijk niet, want de verscheidenheid in boekingsdatum, reisdatum, vliegmaatschappij, vertrekpunt, reisroute, enz is te groot.

  Toch, als u de gemiddelde prijs voor ogen houdt, is het toch wel leuk om u bij een volgende reis daarop te richten!

 79. Ruud zegt op

  China Airlines van 5-12-2015 tm 3-1-2016
  Geboekt precies 11 maanden voor vertrekdag en prijs rechtstreeks € 578

 80. ceulenaere james zegt op

  602 euro brussel bangkok vertrek 3 jan. 2016 en terug 28 jan 2016 rechtstreeks JIHAA met Thai air.

 81. Theo zegt op

  Geboekt augustus bij Eva Air zelf AMS-BKK vertrek 23 januari retour 18 februari Eur. 589. Vorig jaar met KLM gevlogen met tickets vertrek Antwerpen-BKK voor Eur. 510 maar dit jaar helaas niet meer gezien.

 82. martin zegt op

  wij vliegen altijd met china air ivm het tyd schema ,je komt vroeg in ochtend aan en je vliegt s’nachts terug dat beteken twee dagen langer vakantie en wie wil dat nu niet 🙂

 83. tak zegt op

  Swiss 28-7-2016 tot 18-08-2016 €565,=
  Geboekt bij Lufthansa in september 2015

 84. jannie zegt op

  8 mei geboekt via vliegtickets.nl voor 469 € inclusief kosten was 569 maar 100 € korting met air-miles
  A’dam – Bangkok – A’dam 31-10 vertrek Ukraine International, via Kiev…..tot Kiev is upgraded to business class. 2.55 minuten overstaptijd, dan nachtvlucht.

  Terug 1-4, ook nachtvlucht vanaf BKK, via Kiev,overstaptijd 1.35 minuten, dan weer upgrade business class. Ken ook sommige negatieve verhalen ……Vriend van mij deed deze vlucht eerder, had geen klachten over service of beenlengte….alles wat ik eigenlijk echt wil op zo’n lange vlucht is slapen.

  Vorige keer bijna ongeluk met Turkish airlines tijdens landing !!!! Stofwolken net naast je raam in Istanbul, werd verteld dat er iets op de landingsbaan stond. Werd als een idioot opgetrokken en moesten opnieuw de landing maken…..boek je toch niet zo snel weer Turkisch Airlines…naar mijn gevoel zat ie naast de baan, stof/zandwolken !!!!

 85. Robbie zegt op

  In september geboekt bij EVA en op 17 november vertrekken. 12 december terug.
  Voor €584.
  Rechtstreeks.

  • Marcel zegt op

   Hé toevallig precies dezelfde vlucht geboekt. Kunnen we misschien samen een pintje pakken.

 86. jan smit zegt op

  maand geleden geboekt bij eva – air via bm air reizen, voor 9 febr. 2016,
  voor een retour amsterdam–bangkok voor 553.00 euro rechtstreeks!

 87. Cornelis zegt op

  Vlieg eind deze maand met Emirates, businessclass, begin juni geboekt. € 1978, maar had goedkoper gekund als ik een niet-flexibel ticket had gekocht.

 88. roswita zegt op

  583,- met EVAair in november. Rechtstreekse vlucht.

 89. Gerard Kuis zegt op

  11 oktober van Bangkok naar Amsterdam 714 euro met de KLM Is altijd duurder van af Bangkok
  Ik wil niet anders meer AL tijd de dezelfde vertrek tijden Vertrek Bangkok 12.05 uur aankomst Amsterdam 18,30 uur. Amsterdam vertrek naar Bangkok om 17.00 uur aankomst Bangkok 10.05 Dat is wat anders dan midden in de nacht vertrekken via Eva air of China air

  • folkert zegt op

   Als ik zo alle reactie leest lijkt mij retour ams/bangkok/chiangmai met china airlines € 665 met alles inbegrepen nog niet zo n slechte deal, kan de voor en tegens maar tijd maakt niet zoveel uit als je met pensioen bent.

 90. Ben Geurts zegt op

  Heb in augustus een ticket geboekt via gate1 van Düsseldorf naar Bangkok via Amsterdam en kanton ( China ) voor 523€. Vertrek op 11 nov. Terug op 11 feb. 2016. Airline is China southern airways. Het heeft wel een paar nadelen zoals: vertrek in Düsseldorf 08.15 vertrek Amsterdam 12.30. Wachttijd in kanton 2,5u. Aankomst Bangkok ca. 10.00u. Reistijd totaal ca.22 uur.
  Vertrek Bangkok 18.30 . Aankomst Düsseldorf ca. 10.30.
  Maar gezien ik 3 maanden ga is het geen probleem .
  Ben geurts

 91. Ben Geurts zegt op

  Er staat een fout in mijn reactie :De PRIJS WAS GEEN 523€ MAAR 423€ DUS SPOT GOEDKOOP.
  Ben Geurts

 92. Jan zegt op

  525 euro retour Quatar Airways, overstap doha. Geboekt in juli vertrek in februari. Economy.

 93. Ronny1813 zegt op

  geboekt op 30 maart gevlogen op 15 october met Qatar aiways ans-doha doha naar bangkok. € 445,00 pp
  Retour op 14 november.Prima service aan boord.

 94. willem zegt op

  geboekt op 22 maart nij Tix
  Rechtstreeks met Eva Air op 1 december 2015
  retour 27 februari 2016
  Economy

  Inclusief kosten voor 2 personen 1089,00 !!

 95. DVW zegt op

  Vorige week geboekt met Thai Airways.
  Brussel – Bangkok rechtstreeks.
  16 juli 2016 – 14 augustus 2016 : 675 euro.

 96. Fedor zegt op

  Malyasia Airlines (30 kg bagage).
  Retour: Amsterdam – Kuala Lumpur – Phuket. Goede verbinding.
  Reisperiode 27 aug – 26 sep
  Geboekt op 3 maart 2015 voor 580 euro.

 97. van eekhaute patrick zegt op

  heb al een reis geboekt in juli om te vertrekken op 28 dec(hoogzeizoen) met ETIHAD…..VAN 28 DEC TOT 27 JANUARI……540 euro……via de site BUDGETAIR.BE brussel…abu-dhabi..bangkok…….2 uurtjes wachten in abu-dhabi …..ik denk dat je niet veel goedkoper kunt vinden…ja…misschien goedkoper maar niet in het hoogseizoen….juist na kerstmis en voor nieuwjaar.

 98. gerrit zegt op

  emirates jan 2015 €506 economy geboekt 6mnd ervoor direct op emirates web site overstap 3 & 2 uur
  eva air jan 2016 € 587 economy geboekt 6 mnd ervoor direct op eva air website

 99. Christian zegt op

  Geboekt op 30.05 vertrek 1.12.2015 t.e.m 27.02.2016 met Etihad. In Abu Dhabi 3uur wachten. Prijs 514€
  Nieuwe boeking op 28.09 vertrek 9.06.2016 t.e.m 5.09.2016 met Turkisch Airlines. In Istanbul 2uur wachten.Prijs 517€
  Groeten, christiandebruges@hotmail.com

 100. Walter zegt op

  800 euro betaald voor voor Brussel – Bangkok – Brussel met Thai Airways.
  Volgens mij kan het niet goedkoper als je vanuit Brussel rechtstreeks wil vliegen en meer dan 4 maanden in Thailand wil blijven.
  Heel duur dus, als ik dit vergelijk met de andere prijzen die ik hier lees…

 101. Ed Baart zegt op

  Geboekt in mei 2015 voor 9 personen ivm het vieren van onze 50 jarige trouwdag, met kerts in thailand. 780 euro pp, met china airlines.vertek 17 december retour 4 januari 2016.Om teleurstellingen te voorkomen! ,waarschijnlijk te vroeg en te duur geboekt<.Maar we wilde zekerheid vor 9 personen.

  • Joey zegt op

   Dat valt best mee, ik heb mijn ticket van 16-12 tot 04-01 geboekt 2 weken geleden en heb 1040 betaald. Met Emirates.

 102. Nonkelwin zegt op

  Het valt op dat de meeste goedkopere tarieven gelden voor een beperkt verblijf in Thailand. Niet bruikbaar voor ons, aangezien we voor een zestal maand overwinteren.
  Enige jaren geleden ontdekten we het “ETHNIC” tarief, een jaarticket voor mensen met Thaise nationaliteit en zijn of haar familie. Geldig dus voor ons beiden, voorwaarde is echter wel samen vertrekken. De terugvlucht mag apart. Verder mag je 30 kg bagage meenemen en is de terugvlucht gratis te wijzigen.
  Met vertrek vanuit Brussel is de rechtstreekse vlucht met Thai Airways uiteraard ideaal, kostprijs € 750. Zoals iemand reeds melde heb je bovendien 10 kg extra met de FFkaart. Kan dus tellen voor die lange periode.
  Ook Etihad heeft een vergelijkbaar ticket voor €640. Ruim 200€ verschil (2 personen) is misschien toch wel te overwegen om het met overstap in Abu Dhabi te doen.
  Vorige jaren met Thai gevlogen, dit jaar moeten we nog beslissen.
  Nadeel van Thai is de terugvlucht die midden in de nacht vanuit BKK vertrekt.

 103. Jan V zegt op

  Eva air
  AMS-BKK-AMS
  8-12-2015 heen
  16-1-2016 terug
  540 euro
  geboekt bij Gate1 op 9 april 2015

 104. marco zegt op

  Geboekt ,ticket EVA AIR 604,00 5NOV -8DEC VLIEGTICKETS .NL

 105. Joe zegt op

  Vlieg wel meer dan 8 keer per jaar op en neer, betaal weliswaar nooit beneden de 500€. Altijd rond de 550 met alleen maar 1 maatschappij, Emirates. Dit heeft frequent flyer voordelen en alles blijft een beetje overzichtelijk als je maar 1 maatschappij gebruikt. Daarom betaal ik liever iets meer en ben ik zeker van een toch redelijke prijs.

 106. Paul Schiphol zegt op

  Leuk initiatief Gringo, Hier onze gegevens: met KLM Prijs: € 571 p.p. (Afgerekend als US$ 1.281,80 voor 2 pers.)
  Geboekt op 15/05/15, bij One-Travel (USA Website) voor een KLM/AirFrance vlucht vanaf Schiphol via Parijs naar BKK, heen op zo. 28/06 retour eveneens via Parijs op zo. 26/07.
  Wij hebben onze voorlaatste 4 vluchten eveneens met KLM (rechtstreeks) gemaakt en geboekt bij KLM. Door goede ervaring met de ticket prijs ook dit ticket eerst bij KLM gezocht, via via bij One Travel uitgekomen. Wegens de mooie prijs de overstap in Parijs geaccepteerd en is prima gegaan. Service op de hoofdvlucht Parijs-Bangkok prima, met een uitstekend Frans diner. Ontbijt ook Frans dus pover, alleen een croissant met jam en een kop koffie. Self-service pantry met ook sterk alcohol houdende dranken. Een aanrader.

 107. patrick zegt op

  laatse keer juli vanuit brussel 1 overstap Dubai met fly emirates 650 euro nu voor januari 2 maand rechtstreeks met thai airways van brussel bkk slechts 580 euro ik heb al 28 maal naar bkk gevlogen de prijzen zijn nu serieus aan het zakken !! gaat die trend zich verder zetten ??????

 108. otto zegt op

  19 dec tot 16 jan
  brussel peking bkk 425 euro
  met 2 dagen peking

 109. rori zegt op

  11 september naar bangkok 22 september terug met Eva air voor 558,45 euro
  29 augustus naar bangkok 3 september terug met Eva air voor 558,45 euro

  20 oktober naar bangkok 27 oktober terug met Eva air voor 558,45 euro

  • rori zegt op

   11 september heen weg complete middenrij ter beschikking op de terug vlucht 3 stoelen ramzijde. Vliegtuig 60% gevuld.

   Heb gevlogen met Austrian, Air berlin, Aeroflot, KLM. Air China, Malaysian via KL, China Southern Emirates, Qatar, Finnair.

   Ben toch meer gecharmeerd van directe vluchten. Vroeger altijd vanuit Dusseldorf ben nu om met de trein naar schiphol en dan rechtstreeks. Daarbij redelijke aansluiting naar Surat Tani of Nakhon Si Thammarat.
   Vanaf Don Muang.

 110. Rob zegt op

  Vloog 6 oktober heen en vlieg 10 december terug met EVA AIR geboekt 31juli bij Eva air zelf voor 559,23 euro uiteraard economy clas maar wel incl. Stoelkeuze

 111. B.mossel zegt op

  Ga 2× per jaar met Eva Air.
  Jan tot maart{49 dgn}en
  Half sept tot nov.
  Meest business class rond €.2100
  Elite class rond €.900.
  Route a’dam-bkk-a’dam
  Heb nu voor jan 2016 geboekt combinatie elite/business voor
  €.1575.
  B.M.

 112. Pieter zegt op

  Vertrek 12/01/2016 met Thai line rechtstreeks 568 €

 113. Edwin zegt op

  Rechtstreeks met China Airlines incl. boekingskosten €597,00 1 sept – 17 sept, geboekt in mei

 114. Gringo zegt op

  Het aantal reacties op deze posting is sinds mijn eerste tussenreactie van gisteren gestegen van 61 naar een recordhoogte van (op dit moment) 121. Mijn eerste en wellicht zelfs de belangrijkste conclusie is, dat het onderwerp vliegtarieven enorm leeft onder de lezers van thailandblog.nl

  Het aantal genoemde tarieven is inmiddels gestegen naar bijna 100 in aantal, daar kun je leuke statistische oefeningen mee doen.Het algemene beeld is met de bijna verdubbeling van de genoemde vliegtarieven nauwelijks gewijzigd. De gemiddelde betaalde prijs is iets gestegen van 562 naar 568 Euro.

  Met de aanvulling van de genoemde tarieven is de laagste prijs van Khun Peter niet meer bedreigd. De hoogst betaalde prijs is 1090 Euro voor een retour met tussenstop, maar het het is mogelijk, dat het hier om een stoel in de Comfort of Elite Class gaat.

  Ook voor de vliegmaatschappijen zijn de gegevens interessant, want met 2 ijkpunten, waarbij het beeld niet veranderd is, mag zelfs voorzichtig geëxtrapoleerd worden naar volle vliegtuigen. Daarbij zijn de gegevens en ideeën van waar en wanneer geboekt, overstappen of niet, service aan boord, vliegtijden, enz van grote waarde voor de vele concurrenten op de route Amsterdam Bangkok.

  Uit dit onderzoekje blijft, dat ca. 60% van de passagiers een rechtstreekse vlucht prefereert tegen 40%, die overstappen geen bezwaar vindt en er soms zelfs wel voordelen inziet (benen strekken, sigaretje roken, e.d.)

  Bij de rechtstreekse vluchten is EVA het meest genoemd (ruim 30 keer), gevolgd door China Airlines (20 x) en KLM (15 x).Thai Airways, rechtstreeks vanaf Brussel wordt 7 keer genoemd. Een vlucht met een tussenstop wordt meestal met Emirates, Qatar Airlines en Etihad gemaakt.

  Andere maatschappijen, die genoemd worden zijn Aeroflot (via Moskou), Ukrainian Airlines (via Kiev), Turkish Airlines (via Istanbul), Swiss (via Zurich), Austrian (via Wenen) en Malaysian Airlines (via Kuala Lumpur).

  Al met al is dit onderzoek een mooi voorbeeld hoe interactief we op thailandblog kunnen zijn en elkaar kunnen informeren over wat ons raakt en/of interesseert.

  Bedankt al vast voor alle reacties!

  • Fransamsterdam zegt op

   Finnair via Helsinki heb ik ook gezien.

  • Jack G. zegt op

   Peter heeft ooit gevlogen voor 385 of in de buurt. Is dat afgelopen jaar geweest of tijdens een speciale aanbieding? En was dat een open jaw? Want dat was ook populair een tijdje qua prijzen. Hier willen denk ik veel van ons even meer van weten. Ik zie de openingsaanbieding vanaf Amsterdam van Qatar ook wel terugkomen in de bovenstaande reacties. En ik zie dat een aantal mensen met maatschappijen vliegt die het financieel moeilijk hebben. Nemen deze klanten een verzekering tegen de mogelijke problemen bij het omvallen van die maatschappijen? Want ik zie op diverse boekingssite zo’n verzekering wordt aangeboden. Is dat wat? Of is zo’n verzekering grote onzin in het geval je bv Malysian, Oekraïner, Thai, KLM boekt? Een collega van mij noemt het een angstverzekering AAA.

 115. René zegt op

  Geboekt op 10:10:2015
  Emirates: Brussel- Dubai + 2.5 uur overstaptijd Dubai – Bangkok en vice versa
  Economic
  volwassenen : 655 €
  kinderen – 110 €
  Vertrek 11/11/2015
  Geldig + 3 maanden.
  Ingeval van
  Datumwijziging + 200 €
  Annulatie + 200 € eigen kost

 116. Willy Guitjens zegt op

  Met 2 personen met Emiraten via Dubai Bangkok voor 497.00pp, was helemaal perfect, de datum was 15 juni heen 9 juli terug.
  In oktober 2014 geboekt. Economieklas.

 117. Fransamsterdam zegt op

  Gringo, ik neem aan dat je al een tabelletje of zo gemaakt hebt, en misschien is het interessant om de gemiddelde prijs voor een rechtstreekse vlucht met de gemiddelde prijs van een vlucht met tussenstop te vergelijken.

  • Gringo zegt op

   Beste Frans,
   Zoals ik al een keer gezegd heb, kun je met al die prijsopgaven aardige statistische oefeningen doen, maar hoe meer je gaat uitsplitsen hoe minder betrouwbaar de uitkomsten. Ik heb nog wel een ruwe specificatie in “prijsklassen”:

   € 700 10%

   Ik denk, dat men er van uit mag gaan, dat de rechtstreekse vluchten alle in de drie hoogste prijsklassen zitten. Tussen € 550 en 600 is dus een goede score. Bij prijzen dichtbij € 700 en hoger is de mogelijkheid aanwezig, dat men Elite of Comfort Class geboekt heeft, iets wat niet altijd vermeld wordt.

   Van belang voor de prijs is ook de ruimte tussen boekingsdatum en reisdatum, sommige prijzen zijn lager door aanbiedingen (zoals Airmiles) en terecht wordt er ook af en toe gewezen op de soms beperkte verblijfsduur in Thailand bij goedkope tickets. Grappig vond ik wel, dat iemand opmerkte, dat de kosten van eten en drinken tijdens een tussenstop eigenlijk ook moeten worden meegerekend.

   Kortom, hoe meer je gaat uitsplitsen, hoe minder overzichtelijk het geheel wordt. Elk ticket heeft zijn voor- en nadeel, het is aan de reiziger te bepalen, welk ticket hem het beste past. .

 118. joannes zegt op

  Geboekt 20-09-2015 online bij China Airlines. Vertrek 5-12-2015 retour 30-01-2016. Prijs € 659.24. Vliegen altijd rechtstreeks, vanuit Amsterdam.

 119. Fons Vreeker zegt op

  Ik ga 22/10 met EVA ait voor een bedrag van 550.- + 8.- kosten:totaal 558.- euro en ik reis alleen.

 120. Eddy uit Oostende zegt op

  Vlieg altijd rechtstreeks van Brussel naar Bangkok,daar ik in Oostende woon en met de trein naar de luchthaven is maar max 1,30 h
  Geboekt op 5.07.2015 en vlucht op 24.10.2015 om 13.30.
  Terug op 22.11.2015 om 00.30 en ben terug in Brussel om 7.00h dus dezelfde dag;
  Prijs 844.77+ 19 euro boekingskosten=863.77 Euro.
  Misschien wat prijzig als ik al de reacties lees ,maar voor mij is het dit waard,daar ik niet moet overstappen
  Vergeet niet ,op al de vliegvelden is de drank zeer duur en dan spreek ik nog niet over het eten.Doe dit al verschillende jaren,Heb al gevlogen met al de andere vliegtuigmatschappijen maar voor mij is dit de beste oplossing.Bij Thaiairways is er ook een goede sevice-alles a vollontee en waan ik mij reeds in Azie.
  De laatste nieuwe films en vriendelijke service.

 121. Jacques zegt op

  Op 14.10.2015 vloog ik voor 515€ met QATAR AIRWAYS van Brussel over Doha naar Bangkok. Prima service aan boord. Prachtige toestellen: eerst Dreamliner en dan A380!

 122. Rene zegt op

  hoi op 9 april rechtstreeks met EVA-AIR gevlogen en terug op 25 april 595 euro perfecte vlucht 21.50 vertrek vanuit Amsterdam en aankomst in BKK om 13.30 ,voor mij altijd EVA-AIR

 123. johan zegt op

  geboekt in augustus businessclass met etihad 1630 €
  vlucht op 5/11 retour 16/11

 124. rori zegt op

  ik vergelijk altijd met GOOGLE flights is een zeker niet de beste site om prijzen te vergelijken. Geeft altijd ook alternatieven door bv een paar dagen eerder of later te vliegen en het laagste tarief te vermelden.
  Ben zelf ooit in 2008 voor 296 euro retour gevlogen met Air Berlin. Dat was eenmalig. smorgens om 10.00 uur geboekt en om 17.20 vetrokken.

  Reisverzekering alleen tegen ziekte en repatrieering. Meeste zit al bij mijn standaard ziekteverekering en als extra door werkgever DKV verekering

 125. hugo zegt op

  in feb 2015 gevlogen rechtstreeks brussel bk brussel met thai : 715 euro
  in mei 2015 gevlogen etihad brussel bk brussel via abu dhabi, (wachten 2 à 3 uur)voor 485 euro en nog upgrate gekregen naar business voor brussel – abu dhabi
  in oktober 2015 gevlogen met etihad brussel bk brussel (wachten 2 uur in abu dhabi) voor 545 euro en abu dhabi – bangkok upgrate gekregen naar business, moet nog de terugvucht nemen 26/10
  in december 2015 vlieg ik met turkisch arilines brussel bk brussel via istanbul, wachten 3 uur voor 532 euro

 126. eddy willems zegt op

  brussel via abu dhabi naar bkk geboekt begin oktober bij connections voor 578€. vertrekken 17/11 terug begin februari.zou liever rechtstreeks vliegen maar het vertrekuur van de thai vlucht om 02u30 snachts
  in bkk maakt de trip te vermoeiend

 127. Hans zegt op

  Geachte,

  Ik vlieg regelmatig naar BKK, meestal voor een periode van 3 tot 6 mnd.
  Ik woon niet zover van Brussel, dus dat is voor mij het beste, maar een rechtstreekse vlucht is er niet.
  Ben al een paar x via India gevlogen en heb hier nu ook aan gedacht. De prijs zou circa 510 euro zijn.
  Toch heb ik besloten om met Britisch Airways te vliegen, voor de prijs van 550 euro.
  Overstappen in London, uurtje wachten en verder naar BKK. Ik vertrek 27-11 en ben lekker vroeg in BKK, waar ik dan de bus naar mijn bestemming neem. Voordeel: korte overstaptijd, goede maatschappij en geen stug douane volk in India.

  • Fransamsterdam zegt op

   Thai Airways vliegt rechtstreeks BRU – BKK. Ik dacht 3 à 4 keer per week, afhankelijk van het seizoen. TG934/935.

 128. kevin87g zegt op

  Via Cheaptickets.nl €623 rechtstreeks met KLM,
  A’dam-BKK 25 nov heen, 16 dec terug.
  Economy class

 129. Jaap zegt op

  Boek laatste jaren altijd Emirates B Class via die zandbak . Werk veel in Australie maar vrouw woont ook in Isan dus Ams-Dubai-BKK en dan soms Brisbane. Vind juist wel lekker die tussenstop in Dubai even eruit wat eten en drinken in Lounge en dan verder.Betaal soms zelf altijd rond €1800,- retourtje. Maar A380 is geen vergelijk met de ouwe bakken van KLM , super stoel , aardig personeel en bar aan boord.

 130. Wil zegt op

  Retour AMS -BKK per directe KLM vlucht
  >vrijdag 23-08-1019
  < zondag 08-09-2019
  Economy Class met gratis stoelreservering bij boeking ticket (ivm Silver status Flying Blue)
  Prijs €598,09 (en zoals altijd:) geboekt op de KLM website

 131. Jan Nicolai zegt op

  Gewoon op een site als vliegtickets.nl of vliegtickets.be.
  Dan heb je (bijna) alle mogelijkheden bij elkaar.
  Als je iets gevonden hebt, kun je het eventueel bij de betreffende luchtvaartmaatschappij proberen.
  Is niet altijd goedkoper, maar vermijd je boekingskosten.

 132. JV zegt op

  september 2018 thai airrways € 561 rechtstreeks.

  mei 2019 Etihad airways € 482 met overstap.

 133. Diny Maas zegt op

  Afgelopen maart geboekt bij de KLM met vertrek 8 december met extra.s o.a. Betere stoelen voor 740 euro pp rechtstreeks. Heb een hekel aan overstappen.

 134. Harmen zegt op

  2019, Malaga // Bangkok.. Finair 1695 Euro B, class super tevreden.. 2018.. 1680 B class Turkys airline, nog meer tevreden kreeg zelfs een kaarsje op het tafeltje bij het eten..koks aan boord, beetje show natuurlik maar best leuk. De overstap tussen de 2 en 4 uur.
  groetjs

 135. Ronald zegt op

  340€ Swissair
  Dit is een voucher van november 2021 en kannzondee bijbetalen in januari 2021 gaan net mijn vrouw.
  Nu boeken wel iets duurder, rond de 530€ of zo.
  Overstappen op vliegveld Klote

 136. B.Mossel zegt op

  In 2019 op 1 aug naar Tl met Finnair in namiddag vetr naar Helsinki 1 nacht transit op 2 aug om 17;30 verder naat TL.
  Ik reisde busnessclass heb betaald
  1750 euro…retour 6 weken later op 17 sept
  Mijn retour vlucht.
  Suxess

 137. richard zegt op

  Qatar geeft momenteel tickets af : amsterdam- Bangkok.
  vliegen 25 januari 2022 terug 24 februari voor € 410,- all in. voor de gokker……
  Korte overstap tijden.
  Boeken via Flugladen.de (zusje van vliegwinkel, Budgetair, Cheap tickets)

 138. luc zegt op

  Vertrokken vanuit Brussel, overstap Caïro met bestemming Bangkok, Egyptair
  Tijdstip heenvlucht 31/12/2010. Nieuwjaar gevierd tijdens de vlucht.
  Het was toen erg onrustig in Caïro (volksopstand) en gezien het tijdstip maakten de vlucht heen en weer goedkoop. Precies weet ik hety niet meer maar het was minder dan 500 Euro heen en terug. Ik herinner mij dat ik 4 à 5u op de luchthaven moest wachten en veel in de overvolle rokersruimte zat. Voor elke aankomende of vertrekkende vlieger kreeg je dan de intro van een populair muziekje gerelateerd aan het land te horen.

 139. luc zegt op

  Toen die vulkaan uitbarstte in Ijsland zat ik op een EVA Air-vlucht toen wij boven de Himalaya terug naar Bangkok vlogen (Europa sloot zijn luchthavens). Pas 2 weken later had EVA AIR een repatriëringsvliegtuig gestuurd en die vlucht was gratis. Over de avonturen gedurende die 2 weken kan ik een spannend boek schrijven!

 140. Marcel zegt op

  Ik betaalde afgelopen 08 July met QATAR Prive vliegtuig enkele reis 420 euro
  JA..JA..privevliegtuig met slechts 38 man aan boord inclusief bemanning *Covid situatie
  Alle rijen waren voor mij en ik nam dubbele dinners/breakfast en veeeel rode wijn.

  Neem altijd enkele reis omdat ik nooit weet wanneer ik terug kom
  Omboeken kost ook 100-150 euro…dus vandaar
  Neem nooit een retourtje

 141. peter zegt op

  Het is zeker de moeite waard om te gaan shoppen voor vliegtickets op internet,maar hou er rekening mee u geschiedenis te wissen,waarom u winkelgedrag wordt opgeslagen op de computer of site zodat u altijd weer een duurdere ticket krijgt aangeboden !!!
  TIP

 142. Anton Deurloo zegt op

  vliegprijzen.
  KLM 10 mei 2021 AMS / BKK. rechtstreekse vlucht .ticketprijs 558,00. toeslag 200,00 + rijtje andere toeslagen totaalprijs 826,00. inclusief retourvlucht op 26 april 2022.
  heenvlucht was ruim plaats en kon gaan liggen in de middenrij en kreeg een extra deken en kussen.

  ik vlieg in principe altijd KLM. is stukje nostalgie, het eten is prima en de Nederlandse bemanning is vriendelijk.
  Het Franse personeel staat me erg tegen dus altijd Nederlandse vlucht.
  KLM ook vriendelijk met telefoon en Whatsapp vragen.
  met groet,
  ben benieuwd naar de uitslag.

 143. Anton Deurloo zegt op

  het gaat toch om prijzen van 2020/2021 ?
  ik zie heel veel2015 staan er er is intussen heel wat veranderd dacht ik.
  Anton Deurloo

  • Cornelis zegt op

   Heb je niet gezien dat de oorspronkelijke vraag in 2015 werd gesteld? Mogelijk is het daarom dat je veel prijzen uit 2015 ziet?

  • RonnyLatYa zegt op

   Daarom dat er ook staat:
   “Deze post van 17 oktober 2015 is een herplaatsing naar aanleiding van onze mijlpaal: 250.000 reacties op Thailandblog. Dit artikel scoorde maar liefst 144 reacties.”

 144. BuurmanRuud zegt op

  Afgelopen 24 juli heen, 4 september terug rechtstreeks met KLM AMS-BKK was 899 euro.
  Aangezien ik anderhalf jaar niet heb gevlogen en dat het komende jaar waarschijnlijk ook niet zal doen, heb ik voor deze ene keer nog 500 euro bijbetaald om dit om te zetten naar business class.

 145. Cornelis zegt op

  December 2020 – juni 2021: retourtje met Lufthansa via Bangkok via Frankfurt in Premium Economy, incl stoelreservering en 46 kg bagage, voor 999 euro. Voorheen meestal EVA, ook Premium Economy, voor soortgelijke prijzen.

 146. Ferdinand PI zegt op

  dinsdag 27 juli 2021
  Enkele reis economie class, AMS – BKK (dus geen retour) € 768,37 met KLM
  Is in verhouding erg duur, want ik zie hier dezelfde prijzen voor een retourtje.
  Omdat ik in Thailand blijf, had ik 3 koffers van 23 kg bij me, wat nog eens €230 extra kostte.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website