Naast Bangkok en Phuket biedt TUI Nederland per juni volgend jaar ook een derde bestemming in Thailand aan: Koh Samui.

ArkeFly in hiervoor een samenwerking aangegaan met Bangkok Airways.

Phuket – Koh Samui

Passagiers vliegen op Phuket en nemen daar de aansluitende vlucht naar Koh Samui. De retourvlucht gaat via Bangkok. Door de samenwerking met Bangkok Airways op deze binnenlandse vlucht heeft TUI een breder aanbod op Thailand. “Het populaire Koh Samui is nu ook bereikbaar voor een groter publiek, tegen aantrekkelijke prijzen op Phuket-nivo zo laat een woordvoerder weten.

Bangkok Airways

De vluchten van ArkeFly naar Thailand beginnen 27 juni. Er wordt, het hele jaar door, gevlogen op woensdag en zaterdag. De vliegroute is Amsterdam, Phuket, Bangkok, Amsterdam. Inclusief Koh Samui is de route Amsterdam, Phuket, Koh Samui, Bangkok, Amsterdam. Tickets naar Koh Samui zijn inmiddels boekbaar op via de website van ArkeFly. Ook zijn pakketreizen van onder andere Holland International en Arke boekbaar. De vanaf prijs voor Koh Samui bedraagt 799 euro per persoon voor een 9-daags reis.

De aansluitende vlucht naar Koh Samui neemt een klein uur in beslag. De vloot van Bangkok Airways bestaat uit Airbus A319/A320’s en ATR 72’s.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website