Airberlin vliegtickets

door Hans Bos

Leuk geprobeerd, hoor Air Berlin, met die zogenaamde herfstspecial. Maar een kritische consument trapt hopelijk niet in dit soort onzin. De bladeren vallen en AB denkt dat dan ook ons verstand op nul gaat. De nieuwsbrief belooft ‘tot’ 50 procent korting, ook richting Bangkok. Die enkele reis DUS-BKK moet volgens de nieuwsbrief nog altijd 309 euro kosten.

Met de aantekening dat het meer geld kost om terug te vliegen. En daar ontkomen we toch niet aan? Bovendien komt daar na 1 januari nog eens 45 euro vermaledijde Duitse vliegtax bij. Hoe komen ze er op!

En dan te bedenken dat ik een paar maanden geleden via de website een ticket BKK-DUS bij AB heb geboekt voor slechts 606 euro, alle kosten inbegrepen. Dat zelfde ticket kost nu 795 en ondanks de gepretendeerde actie gaat daar niets van af. En dan gaat het om de goedkoopste dagen op de website. BKK-DUS doet 299 euro en retour 387. Hoezo korting in de herfstspecial? Air Berlin gaat er blijkbaar van uit dat de klanten een slecht geheugen hebben. Misschien dat de precieze zoeker hier of daar een goedkoper ticket vindt op een dag dat het toestel niet goed gevuld is. Dat is echter zoeken naar een speld in een hooiberg. Dat mogen ze van mij zelf doen.

No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Air Berlin ziet ze vliegen!”

 1. chaika zegt op

  nu een retourtje DUS-BKK-DUS incl gratis treinticket vanaf de grens voor 450 euro bij Emirates,dat scheelt aardig wat

  • Redactie zegt op

   Betreft het aanbieding? Kun je wat meer info geven, dan hebben anderen er ook wat aan.

 2. Hansy zegt op

  Ik begin altijd hier met zoeken

  http://www.bmair.nl/Vliegtickets/Azie/Vliegtickets-Thailand-Bangkok.htm

  Emiraten staat hier voor vanaf € 519,-


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website