Goed nieuws voor iedereen die met het vliegtuig naar Phitsanulok willen reizen. De low-cost luchtvaartmaatschappij Thai Air Asia gaat vliegen  op de route Bangkok (Don Mueang) – Phitsanulok, in de noordelijke regio van Thailand.

Er zullen twee dagelijkse vluchten zijn die starten vanaf 30 november 2013. Deze aankondiging volgt op de recente lancering van de Bangkok – Khon Kaen route die start op 28 oktober 2013.

De eerste vlucht vertrekt om 6.55 uur vanuit Bangkok (Don Mueang) en kom in Phitsanulok aan om 07.50 uur. De terugvlucht zal uit Phitsanulok vertrekken om 08:20 uur en zal om 09:15 uur weer in Bangkok landen. De tweede vlucht, FD 3306, zal uit Bangkok vertrekken om 17.40 uur en aankomen op 18.35 uur. De terugvlucht, FD 3307, vertrekt uit Phitsanulok om 19.05 uur en komen aan in de Thaise hoofdstad 20.00 uur.

Een enkele reis (inclusief tax en kosten) zal 390 Baht gaan kosten, maar moet vooraf gereserveerd worden tussen nu en 20 oktober 2013. Vliegen voor dit tarief kan van 30 november 2013 tot 5 augustus 2014.

De luchthaven Phitsanulok ligt op ongeveer 60 km van Sukhothai. Vooral de het historische park, een World Heritage Site, is een belangrijke toeristische trekpleister.

Reizigers kunnen ook een auto huren op de luchthaven en uitstapjes maken naar Uttaradit, Phetchabun, Loei, Phichit en Kamphaeng Phet. Al deze plaatsen zijn populaire toeristische bestemmingen met historische bezienswaardigheden.

Meer informatie en boeken: www.airasia.com


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website