Beste Ronny,

Als je 3 jaar ononderbroken een non-immigrant jaarvisum hebt gehad kun je een permanente verblijfsvergunning voor Thailand aanvragen. Je kunt deze vergunning reeds aanvragen zodra de 3e verlenging is verkregen.

Een permanente verblijfsvergunning voor Thailand is wel gequoteerd tot maximaal 100 aanvragen per nationaliteit per jaar. Hoe en waar aan te vragen?

Groet,

Hans


Beste Hans,

Staat gewoon op internet. In Google “permanent resident 2019 Thailand” invoeren en je hebt het.

bangkok.immigration.go.th/en/base.php?page=residence.

Je kan dan verschillende documenten openen, maar voor de details gaat je best eens langs bij je lokaal immigratiekantoor. Daar zal je de aanvraag ook moeten indienen.

Je kan de aanvraag voor 2019 indienen van 1 juli tot de laatste werkdag van 2019.

Succes!

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa


» Laat een reactie achter


Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website