Beste redactie,

Ik hoorde dat het in Bangkok mogelijk is om een 3 jaar multiple entry-retirement te krijgen. Ik ben reeds vele jaren in Thailand, met jaarvisum multi-retirement, maar 3 jaar daar heb ik nog nooit van gehoord.

Iemand info over de vereisten?

Thanks

Liam


Beste Liam,

Persoonlijk heb ik geen weet van het bestaan van een 3 jarig visum op basis van “Retirement”. Wanneer dit al zou bestaan, dan denk ik dat dit wel door de “retirees” zou gekend zijn. Ik kan natuurlijk iets gemist hebben en alle info is natuurlijk altijd welkom.

Misschien wordt het verward met het onderstaande visum, want er bestaat wel degelijk een 3 jarig visum maar dit is dan voor zakelijke doeleinde. Het noemt “Three-Year Non-Immigrant “B” (Busines only).” Via deze link kan u er alles over lezen: www.mfa.go.th/main/en/services/

Vriendelijke groeten,

RonnyLatPhrao

Disclaimer: Het advies is gebaseerd op bestaande regelgeving. De redactie aanvaardt geen verantwoordelijkheid wanneer hiervan in de praktijk wordt afgeweken.

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website