De huurauto specialist TUI CARS heeft de distributie van huurauto’s ook naar Nederland uitgebreid. Vanaf nu is het mogelijk via tuicars.com in het Nederlands een huurauto te boeken voor bijvoorbeeld Bangkok met als ophaallocatie Suvarnabhumi en Don Mueang.

TUI CARS maakt het mogelijk wereldwijd bij meer dan 4.000 huurlocaties een auto te huren – en dat zonder een lastig vervoer naar het huurstation, omdat de meeste stations al direct in de terminal van het vliegveld te vinden zijn.

De huurauto specialist werkt alleen maar samen met gerenommeerde partners met de beste voertuigen en de hoogste kwaliteitsstandaards. De klanten kunnen bijvoorbeeld hun reservering tot 24 uur vóór huurbegin kosteloos wijzigen of annuleren en profiteren van een uitgebreid verzekeringspakket zonder eigen risico. Zo huur je een auto inclusief:Bij alle auto´s inclusief:

 • WA-verzekering
 • CDW-verzekering incl. vergoeding van eigen risico
 • Diefstalverzekering
 • Lokale belastingen
 • Ongelimiteerde kilometers

De Nederlandstalige website is via tuicars.com/nl bereikbaar. Meer informatie over TUI CARS en de voordelen: tuicars.com/nl/voordelen

6 reacties op “TUI CARS: Nu ook in Nederland een huurauto voor Thailand reserveren”

 1. Jan zegt op

  Als ik een auto huur doe ik dit altijd via https://www.billiger-mietwagen.de/ het fijne daarvan is dat die in alle landen alle maatschappijen doorzoekt op aanbiedingen. Verder zijn er keuzes in diverse verzekeringen. Daar banden en zelfs glas verzekerd kan worden tegen een gering bedrag doe ik die er altijd bij. Verder waarschuwen ze voor allerhande zaken die al via hun geregeld zijn en helpen als er iets misgaat. Heb diverse keren via hun site geboekt en kan niet anders zeggen dan goed en goedkoop.

 2. Gerrit zegt op

  Tja,

  Hebben jullie de prijzen vergeleken?

  Bij Tui Cars kost een Toyota Vios van 13 november t/m 14 november (1 dag) € 86,48
  En bij Rentalcars kost die zelfde Toyota Vios van 13 november t/m 14 november € 27,12

  Van het verschil kan je met AirAsiaGo in Thailand op vakantie, inclusief retour ticket, hotel en ontbijt.

  Groetjes Gerrit

  • Khun Peter zegt op

   Ja, zal best maar dat is appel met peren vergelijken. Krijg je bij Renatalcars ook dezelfde verzekeringen en voorwaarden?

   • Dennis zegt op

    Ja dat krijg je bij Rentalcars (net als alle andere brokers) ook.

    En een Toyota Vios is bij elke maatschappij een auto die 800 a 1000 baht per dag kost. Verlagen van het eigen risico tot 0 euro kost je 5 a 10 euro extra. Dus met 30 a 33 euro moet het wel klaar zijn.

 3. Paul schiphol zegt op

  Gewoon zelf rechtstreeks reserveren bij bekende dus goede bedrijven als: Avis, Hertz, Sixt, Budget, etc. deze zijn allemaal vertegenwoordigd op alle wat grotere airports in Thailand. In KhonKaen stond onze Toyota Fortuner al keurig met lopende motor, dus met goed gekoeld interieur bij de uitgang voor ons klaar. Prima geregeld door Hertz.

 4. theoS zegt op

  Vind ik een zeer slecht idee dit. Worden er autos verhuurd aan mensen die nog nooit aan het Thaise verkeer deelgenomen hebben. Levensgevaarlijk, niet alleen voor de huurder maar ook voor de andere weg gebruikers. Het aantal autos en motoren is, in de 40+ jr dat ik hier rondhang, wel verdriedubbeld en ik maak dagelijks near-misses mee. Wat verzekering aangaat heb ik meegemaakt dat na opbellen naar hun ik als antwoord kreeg “heb geen tijd, ben aan het eten” een ander zei ’s morgens dat hij het was vergeten dat iemand mijn auto in de prak had gereden, zo zijn er meerdere. Ik raad ten stelligste af om een auto te huren als je nooit in Thailand gereden hebt maar “up to you”.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website