Een nieuwe Taxi App belooft een veilige en transparante manier van taxivervoer in Bangkok.

De app is gratis te downloaden en is verkrijgbaar in zowel Thais als Engels voor Android, iOS en Windows smartphones. Passagiers kunnen ervan verzekerd zijn dat alle GrabTaxi chauffeurs de meter gebruiken. Daarnaast zijn zij zorgvuldig gescreened en getraind om passagiers op een veilige, eerlijke en comfortabele manier te vervoeren.

Hoe werkt de Taxi app?

Zodra de passagiers met hun smartphone een taxi bestellen, zal de app de beschikbare taxi’s in het gebied tonen en een schatting maken van het tarief. Passagiers zullen vervolgens worden gekoppeld aan een bestuurder. Zij krijgen binnen een minuut op hun smartphone de naam foto, telefoonnummer en kenteken van de taxichauffeur te zien.

Passagiers kunnen ook zien waar de chauffeur zich bevindt en real-time volgen hoeveel minuten het duurt voordat de taxi hen bereikt.

Om de veiligheid verder te waarborgen, beschikt de app over een unieke “share my ride”-functie. Hiermee kunnen familie of vrienden via GPS de rit volgen. Zij ontvangen ook de ritdetails evenals informatie over de taxibestuurder. dit alles via een link (sociale media), SMS of e-mail.

GrabTaxi werd al eerder (juni 2012) in Maleisië gelanceerd en was daar een groot succes. Nu zijn andere landen in de regio aan de beurt zoals de Filippijnen, Singapore en Thailand.

GrabTaxi gelooft in haar missie om het taxivervoer zowel voor chauffeurs als passagiers gemakkelijker en veiliger te te maken.

Voor meer informatie kan je terecht op: www.facebook.com/GrabTaxiTH  en www.grabtaxi.com


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website