Wie met de bus tussen Pattaya en Hua Hin wil reizen hoeft daarvoor niet eerst naar Bangkok of Suvarnabhumi Airport. De gele bussen van Roong Reuang Coach (Mukdahan) Co Ltd. onderhouden een busdienst van Rayong – Koh Samui (Route 393). Deze stopt ook in Pattaya en Hua Hin.

Thailand kent een uitgebreid netwerk van busverbindingen. De meeste routes worden geëxploiteerd door commerciële busondernemingen. Wie met de bus van Pattaya naar Hua Hin wil reizen kan eerst de bus nemen naar Suvarnabhumi Airport en vandaar overstappen op de VIP bus naar Hua Hin (bus-bangkok-airport-naar-hua-hin) maar het kan ook eenvoudiger en rechtstreeks met de gele bussen van Roong Reuang Coach.

Roong Reuang Coach onderhoud vier routes in Thailand:

 • Route 815 Rayong – Mukdahan
 • Route 393 Rayong – Koh Samui (deze stopt in o.a. in Pattaya, Cha-am en Hua Hin)
 • Route 831 Mukdahan – Hua Hin
 • Route 785 Phuket – Hua Hin

Je kunt drie keer per dag uit Pattaya vertrekken richting Hua Hin. Een busticket voor de normale bus kost 277 baht. De luxe VIP bus kost 941 baht. De reistijd bedraagt ongeveer 5 uur. Bustickets kan je kopen bij het North Pattaya Bus Station.

Meer informatie: www.iloveyellowbus.com

No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Directe busverbinding Pattaya – Hua Hin en vice versa”

 1. M. Gevers zegt op

  Klinkt goed, alleen zou ik ook graag willen weten waar je in Hua Hin kunt opstappen, is wel zo handig.

  • Pim zegt op

   Bus naar het vliegveld vertrekt volgens mij op soi 96 .
   Mijn vriendin zegt op soi 94 in ieder geval kan je dat station niet missen als je een taxi neemt .
   Op het punt waar de 10 Baht taxi de U turn pakt stap je uit en is het 200 meter naar links te lopen .

 2. Johan zegt op

  Da’s ook toevallig (of niet natuurlijk) heb eergisteren deze vraag op pattaya.startpagina.nl gesteld. Wat ik me afvraag is vanwaar dat grote prijsverschil tussen de gewone bus en de VIP-bus? Zit hem dat in het aantal stops of alleen in het soort bus? Voor ons westerlingen is die 900 bht wel op te hoesten (al is dat voor Thailand begrippen volgens mij ook fors aan de prijs) maar voor de gemiddelde Thai. Andere goedkopere optie is om via busstation bij Thepprasit Road (food market) met de bus voor 135 bht naar Suvarnabhumi te gaan en daar op een VIP-bus stappen naar Hua Hin die is dan iets meer dan 300 bht.

  • Hans K zegt op

   Johan,

   Het zal wel goed gaan met die VIP lijn heb op 17-11 405 bht betaald, maar beter en goedkoper als met taxi, heb bijna de hele rit geslapen.

   Overigens op de website en in de hal op het vliegveld staat nog steeds de oude prijs.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website