Beste lezers,

Tijdelijk kan je niet zien hoeveel reacties er zijn op een artikel. Er staan wel reacties maar dan moet je op het artikel klikken en onderaan het artikel kijken. Thailandblog ontvangt dagelijks tussen de 50 – 100 reacties van lezers dus als je niets wilt missen is het goed om even te kijken onder het artikel van je keuze.

Onze excuses voor het ongemak. Wij verwachten dit euvel binnen een aantal dagen te hebben opgelost.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Mededeling redactie: Teller aantal reacties werkt tijdelijk niet”

 1. JacquesKoppert zegt op

  Volgens mij is het een enorme klus, dus sterkte voor de redactie. Het mee kunnen sturen van foto’s vind ik een succes. Ter ondersteuning van de redactie hierbij een herkenbare foto voor iedere Hua Hin bezoeker.

 2. Rob V. zegt op

  De opstart probleempjes zullen in de komende week wel verholpen worden, op het moment van schrijven lijkt de reactie teller weer te werken en zijn ook oude berichten van vóór Disqus weer zichtbaar (zal wel hetzelfde probleem zijn geweest?).

  De optie’s zoals foto’s toevoegen kan wel eens handig zijn. Zo ook de optie je bericht te bewerken (zit daar nog een maximum termijn op zodat mensen niet dagen of weken later de inhoud van een bericht compleet veranderen? -om het eigen straatje schoon te vegen, alsnog iets te plaatsen wat in strijd is met de blog regels etc. – ).

  • Khun Peter zegt op

   Naar mijn weten, krijgen de moderators een seintje als iemand zijn reactie aanpast.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website