Een Thailandganger in Barcelona

Door Redactie
Geplaatst in Van de redactie
Tags: ,
16 mei 2018

Een dag later dan gepland is jullie redacteur weer terug op zijn vertrouwde plek in Nederland. Het was een bijzondere belevenis in Catalonië, waar we konden genieten van een strakke race van onze Max. 

Niet alleen de F1 boodt spektakel maar ook Formule 2 met Nick de Vries was de moeite waard. Wat zeker opviel waren de duizenden Nederlanders die tribunes bevolkte. Dat F1 leeft in Nederland is wel duidelijk.

Minder voorspoedig ging de terugreis vanaf Gerona naar Weeze met Ryanair. Wij zouden om 9.00 uur terugvliegen met een groep van 49 Nederlanders. Helaas vertraging. Na vele uren wachten zonder enige vorm van informatie werd het in de namiddag duidelijk dat Ryanair weer eens een aantal vluchten had gecanceld. Deze budgetmaatschappij is er berucht om en maakte haar slechte naam weer eens waar.

Dat betekende terug naar een ander hotel en daar afwachten wat er zou komen gaan. De reisorganisatie riep ons ’s avonds bij elkaar en daar kwam het alternatief: met de bus terug naar Nederland om 22.00 uur ’s avonds. Dat heb ik maar aan mij voorbij laten gaan. Om 16 uur in een bus te zitten is voor geen optie. Met een groepje hebben wij zelf online tickets geboekt bij Vueling en vanuit Barcelona vlogen wij gisterenavond om 19.00 uur naar Amsterdam, nadat wij nabij de Rambla nog even genoten hadden van een heerlijke paella.

Ik verheug mij alweer op de volgende race in Monaco maar die zal op de TV gevolgd worden.

4 reacties op “Een Thailandganger in Barcelona”

 1. rob zegt op

  in ieder geval een paar leuke races gezien dan. Maar met Ryan Air vliegen is van te voren al vragen om problemen. Stukje verkeerde zuinigheid, dan is Transavia nog beter voor dit soort korte tripjes.

 2. MrMikie zegt op

  Oohooh wat is het toch een k*t maatschappij die FR om dik 200 mensen te laten staan in Girona. Bah dikke claim indienen.
  Betaal volgende keer iets meer en vlieg met HV naar Girona, maar ja dat is achteraf praten…
  Jullie hebben iig een mooi spannend F1 weekend gehad, 3e.
  Maarja ondanks de shit hebben jullie er nog een leuke dag van gemaakt in Barcelona zo te lezen.

 3. Argus zegt op

  Transvertragia is heus ook niet alles.
  Euroclaim, dat zal ze leten!

 4. rentenier zegt op

  Ik dacht dat ik jullie zag staan? Max heeft er het beste van gemaakt. Het hangt van zo veel factoren af. Hij reed subliem en de wagen liet ‘m niet in de steek. Mijn reis verliep ’n stuk soepeler tussen het toilet, koelkast en TV scherm met FOX, merendeels in een luie stoel dus. Ik geniet ook van alle F 1 races vanuit Thailand.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website