25.000-ste reactie op Thailandblog

Door Redactie
Geplaatst in Van de redactie
Tags: ,
3 januari 2012

Op Thailandblog.nl is vandaag de 25.000-ste reactie van een bezoeker geplaatst.

De eer gaat naar… Ton van den Brink en zijn reactie op het artikel ‘Vele verrassingen buiten Bangkok’

Geweldig informatief artikel! Ik ben in 2010 een week in Bangkok geweest, nu heb ik kunnen zien wat ik allemaal heb gemist! ( Uiteraard hebben we wel een paar bezienswaardigheden bezocht, maar lang niet alles!) We vonden het een geweldige stad, ik zou er zo weer voor een maand heen gaan We zijn op eigen gelegenheid naar Thailand gereisd en dan mis je toch een hoop informatie, ondanks dat je probeert om je via internet op de hoogte te stellen van wat er allemaal te zien is. Na ons bezoek aan Bangkok heb ik mij dan ook geabboneerd op “Thailand-blog” en daar hebben we veel van geleerd! We houden beiden veel van Thailand, het is echt een heerlijk land! 

Interactie met bezoekers

Thailandblog.nl is eind 2009 gestart met toeristische informatie, nieuws, opinie en achtergronden over Thailand. Als snel maakte het blog een enorme groei door en met de huidige 75.000 unieke bezoekers per maand is het blog een doorslaand succes. Niet in de laatste plaats door de interactie met de bezoekers. De artikelen op Thailandblog zijn van hoog niveau en worden vooral geschreven door professionals met een journalistieke of redactionele achtergrond. Daarin onderscheidt het blog zich van andere fora over hetzelfde onderwerp.

Tien reacties per artikel

Er staan nu ruim 2.500 artikelen over Thailand op het blog. Een eenvoudige rekensom leert dat ieder artikel gemiddeld 10 reacties oplevert. Hierdoor dragen ook de bezoekers een steentje bij. Het is bekend dat reacties van lezers op een blog vaak beter gelezen worden dan het artikel zelf. De lezers discussiëren actief mee. Er zijn dan ook veel ervaringsdeskundigen, er wonen ongeveer 9.000 Nederlanders in Thailand. Dat zijn de kenners die met tips en adviezen, de vele toeristen die naar Thailand komen, van dienst kunnen zijn. De groep bloggers bestaat verder uit, expats, pensionado’s en enthousiaste Thailandgangers.

Kwaliteit

“Kwalitatief goede content loont en zorgt voor terugkerende bezoekers”, aldus John Sarbach, freelance journalist, Thailandkenner en redactielid van Thailandblog. “Daarnaast hanteren wij een vrij streng moderatiebeleid, dat is helaas noodzakelijk. We willen niet dat discussies uit de hand lopen zoals je soms op andere Thailandfora ziet” stelt redacteur Hans Bos, oud-journalist en genietend van zijn pre-pensioen in het Thaise Hua Hin. Het succes van Thailandblog heeft daarnaast ook te maken met de diversiteit van de onderwerpen. Initiatiefnemer en oprichter van Thailandblog khun Peter ‘We mogen ons gelukkig prijzen dat we tientallen gastbloggers hebben. Daar zitten ook Nederlandse (oud) journalisten onder die in Thailand wonen. Uiteindelijk delen we onze gezamenlijke passie voor Thailand”.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

12 reacties op “25.000-ste reactie op Thailandblog”

 1. Rob V zegt op

  Gefelicteerd en ga zo door! Tjok dee!

  Dit blog is (samen met de site van SBP) mijn primaire informatie bron. Of het nu gaat op nieuws, adviezen, uitwisseling van ervaringen of gewoon een stukje entertainment. Heb ook een paar keer op een wel bekend Nederlands forum over Thailand gekeken maar scored voor mij lang niet zo hoog als TB en SBP.

 2. felitzia zegt op

  Sorry rob V, maar waar staat SBP voor. ?
  Wil ook zoveel mogelijk op de hoogte blijven van Thailand info.

  • jim zegt op

   stichting buitenlandse partner.
   heeft in principe niet zo veel met thailand te maken 😉

   • Rob V zegt op

    Klopt jim, en nee niet per direct maar al je een Thaise vriendin hebt ontmoet dan zijn beider sites wel relevant. Met gezond verstand kom je er ook wel, maar sites zoals deze maken het het ietswat makkelijker en meteen leuker.

    Dé Thai zal niemand wel ooit begrijpen, net zo min als je dé Nederland niet zal begrijpen (vooral niet als je van buiten komt), want die bestaan immers niet. Maar dat geeft weer stof tot meer artikelen, discussies, pret en frustraties. 😉 Stereotypen, clichés en persoonlijke ervaringen te over om te delen en zelf als bron te gebruiken voor je eigen unieke situaties waarin je terecht komt.

 3. ruud zegt op

  leuk weer een mijlpaal Thailand Blog .Met al die mijlpalen toch een stevig BLOG hoor wat er staat

  Gefeliciteerd, en gewoon nuchter hollands ” gewoon doorgaan”
  Ruud

 4. Lenny zegt op

  Van harte gefeliciteerd. Op naar de honderduizend . Jullie informatie is buitengewoon goed. Ik zou zeggen ga zo door.

 5. Ton v.d Brink zegt op

  Langs deze weg een bedankje voor de eervolle vermelding dat ik de 25.000e reactie heb mogen plaatsen! Op naar de 50.000e!! Thailand Blog meer dan de moeite van het lezen waard.
  Ton van den Brink.

 6. Rob V zegt op

  Ik vond het balletje dat iemand hier onlangs opgooide over een netherlandsblog.co.th ook wel grappig. Zal er wel niet (snel) van komen, al heb ik wel eens een enkel blog en forum gezien van Thai in en over NL. Vrouwen kunnen heel wat afpraten, vooral Thaise dames, maar of een blog ook aan hen besteed is? :p

  Het blijft moeilijk met blogs, je hebt zowel lezers, als reacites nodig, en natuurlijk updates. Menig blog dat met de beste bedoelingen is begonnen strand snel. Maakt deze mijlpaal des te mooier!

 7. Bacchus zegt op

  Mooie score in korte tijd! De stukken zijn dan ook leuk en informatief en de reactie soms boeiend. Succes en vooral: ga zo door!

 8. antoon zegt op

  gefeliciteerd en dat er nog maar veel artikelen mogen volgen
  altijd plezier in het lezen ervan
  ga eind januari naar thailand
  en steek altijd wat op van jullie publikaties

  bedankt en ga vooral door

 9. Frans zegt op

  Sinds enige tijd hebben jullie mij door deze blogs veel informatie over Thailand gegeven.
  Ik word met de dag enthousiaster.
  Het is niet allemaal rozengeur en manenschijn maar we komen door deze blogs wel nader tot elkaar.
  Houden zo en ik hoop jullie later ook informatie te kunnen geven maar dat kan nog wel even duren.
  Frans

 10. siamees zegt op

  Goed blog, gefeliciteerd doe zo verder er mogen nog ontelbaar vele reacties bij komen wat mij betreft.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website