Walking Street in Pattaya

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Adult, Bars, Clubs en DJ's, Nachtclub, Uitgaan
Tags: , ,
11 januari 2020

ArtWell / Shutterstock.com

Als men mensen zou vragen waar zij aan zouden denken wanneer Pattaya genoemd zou worden dan zal ongetwijfeld in het rijtje ‘Walking Street’ naar voren komen.

Wat maakt deze straat zo bekend? Dat zal ongetwijfeld de concentratie van de vele uitgaans- gelegenheden zijn, die in deze omgeving te vinden zijn. Een keuze zal ongetwijfeld moeilijk te maken zijn, maar er zijn verscheidene sites te vinden waar het een en ander uitgelegd wordt. Natuurlijk kan men zelf ook op avontuur uitgaan, maar of dat in deze buurt verstandig is, is de vraag.

Uit het aantal clubs in de Walking Street valt moeilijk te kiezen en daarbij speelt een groot prijsverschil eveneens een rol.

Club Insomnia wordt door de meesten als de meest populaire nachtclub in Pattaya gezien. Op de begane grond staan een paar pooltafels, maar de meesten gaan naar boven voor een drankje en kijken naar de voorstellingen op het podium. Als iemand een meisje een “lady” drankje aanbiedt, betaalt hij in deze club het meest namelijk 200 Baht. In Bangkok is eveneens een Club Insomnia, maar de kenners vinden deze club in Pattaya klantvriendelijker.

Vrijwilligers van de toeristenpolitie

Mensen, die de Gulliver’s Bangkok (Khaosan & Nana) runnen hebben hier de Walking Street Club. Bijna geheel aan het begin van de Walking Street waar de Amerikaanse auto aan de muur links in het straatje hangt. Er is hier een mogelijkheid om zelf te dansen of een drankje te gebruiken.

Wie van een lasershow houdt kan terecht in de Pier in het midden van de Walking Street. Dit wordt extra begeleid door enthousiast dansende meisjes. In deze club is het beter met een groep te bezoeken, waar je samen aan ronde tafels kunt zitten. Krijg je (ongevraagd) een meisje naast je dan ben je bijna verplicht een drankje voor haar te kopen.

De Marine Disco club is de grootste nachtclub in de Walking Street. Om dit enigszins op te vullen staan 7 pooltafels ter beschikking voor 30 Baht per spel. Vrijdag- en zaterdagavonden worden extra activiteiten aangeboden, waar ook veel ladyboys op af komen.

Tot de beste nachtclub van Pattaya is de Mixx discotheek uitgeroepen met een zeer modern design. Dat van alle clubs hier ook het hoogste prijskaartje aan hangt, is dan ook te verwachten. Wel kennen ze het concept tot 1 uur “Buy-one-Get-Two”. Opvallend is de grote belangstelling van Russen voor deze club en studerende, niet werkende Thaise meisjes. Een enkele is een luxe “call girl”. Opvallend is dat zich in dit gebouw de zogenaamde Rouge Club zit en Crystal Palace, waarmee het zich de ‘eerste chique nachtclub in Pattaya” noemt.

Daarmee zijn de vijf duurste clubs in de Walking Street wel genoemd.

De overige bars zijn wat vriendelijker geprijsd zoals in de Pepermint bar waar een draft bier 80 baht kost en de ladydrink 145 Baht. Wil je op safe spelen dan probeert men je voor 4000 baht te contracteren, zodat je voorlopig geen hoofdpijn hoeft te krijgen over hoeveel er uit gegeven gaat worden.

De Baccara ziet eruit zoals in Bangkok. In het midden een podium waarop de meisjes in bikini hun “fitness” oefeningetjes staan te doen. Een publiek geheim is, dat hier genoeg meisjes zijn, die ’s avonds nog gezellig met iemand mee willen gaan. De bar fine is 800 Baht vaste prijs. De overige prijzen zijn in overleg. Te denken valt vanaf 1500 Baht.

Heeft iemand behoefte om meisjes in schooluniformen te zien dan is dat mogelijk in de Happy Go Go gelegenheid. De meeste mensen (mannen) komen daar niet voor en deze verpakking gaat er na verloop van tijd af. Duidelijk dat mobiele telefoons en camera’s niet toegestaan zijn. Deze bar is elke dag redelijk bezet met belangstellenden. Prijzen zoals bij de vorige club.

Ook de Airport club kan op ruime belangstelling rekenen. De meisjes gaan als stewardessen gekleed. Buiten in de Walking Street in het rood; in de zaak blauw. Deze club heeft een Jacuzzi pool, waar de nodige fantasieën uitgebeeld worden. De prijzen zijn hier vergelijkbaar met de vorige clubs. In sommige clubs kan een afspraak met een meisje gemaakt worden, maar niet alle aanwezige meisjes werken voor de clubs waar ze op dat moment zijn. Sommigen wachten tot hun zus of vriendin klaar is met werken en gaan samen naar huis.

Door verschillende bronnen en gesprekken is het mogelijk geworden een kijkje in de keuken van de Walking Street Pattaya te geven.

Bron: www.Thailandredcat.com

1 reactie op “Walking Street in Pattaya”

  1. jfm otten zegt op

    Vroeger had je ook nog baby a gogo 1 2 en 3 …… , maar dat is al ver vergane glorie !
    De eerste keer dat ik in Pattaya kwam was in 1986 , en sindsdien ben ik er elk jaar geweest , maar daarmee kun je ook duidelijk de veranderingen zien .
    Wat ik ermee wil zeggen , dat je Pattaya totaal niet meer kunt vergelijken met pakweg 25 a 30 jaar terug !


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website