Een stukje nostalgie in Bangkok gaat verdwijnen, op 31 augustus aanstaande sluit nachtclub en restaurant Bed Supperclub na 11 jaar zijn deuren.

Dit icoon van Sukhumvit Soi 11 was beroemd om de gedurfde architectuur van de club (een soort cilinder op palen). Maar ook de beroemde DJ’s en artistieke voorstellingen die tijdens het diner plaatsvonden vielen in de smaak bij veel Thailandgangers en locals.

Nu het huurcontract van de club afloopt en de verhuurder aanvullende eisen stelt, is creatief directeur Sanya Souvanna Phoema tot de beslissing gekomen om er mee te stoppen. “Om te kunnen blijven concurreren met nieuwe en bestaande clubs was er een investering nodig van 30 miljoen baht”, zo laat Sanya weten aan Asia City.com.

“Natuurlijk zijn wij verdrietig dat het afgelopen is met Bed Supperclub, maar eerlijk gezegd is Soi 11 erg veranderd. Toen wij hier kwamen was er niets. Alleen wat huizen, wij en de Q Bar. Nu is alles opgekocht en heeft de commercie haar intrede gedaan. Er zijn veel nieuwe clubs bijgekomen, maar Soi 11 heeft niet meer de sfeer van vroeger”, zo verteld Sanya.

Sanya laat verder weten dat het management op zoek gaat naar een andere locatie voor een nieuwe club, maar dat de zoektocht en inrichting daarvan zeker een jaar gaar duren. Wat er met het huidige pand gaat gebeuren is niet duidelijk. Tot 31 augustus zijn er nog wel diverse themafeesten.

Meer informatie staat op de website: bedsupperclub.com

Video Bed Supperclub

Voor de liefhebbers nog een video impressie van de legendariche nachtclub Bed Supperclub:

[youtube]http://youtu.be/zSkOFnDfGNE[/youtube]

3 reacties op “Nachtclub Bed Supperclub sluit voorgoed zijn deuren”

 1. ben zegt op

  bed supperclub,
  nooit van gehoord,
  in mijn tijd was hollywood disco al speciaal.
  Spijtig dat ik dat gemist heb.
  De video spreekt voor zich,
  ik hoop dat ze op een nieuwe plaats weer openen.
  Dat wil ik wel eens bekijken en meemaken.
  Altijd openstaan voor nieuwe ervaringen…..

  • Bangkokker zegt op

   Ik denk na Q-bar de bekendste club in Bangkok voor ‘trendy people’.
   Maar in Bangkok is er zoveel keus dat je het ook niet zal missen!

 2. colorwings zegt op

  Jammer! Het was erg leuk toen ik hier een paar jaar geleden was. Je kon rustig ergens boven gaan zitten en de hele avond genieten van opvallende persoonlijkheden en bijzonder dansende mensen! Maar er zijn ongetwijfeld al goede alternatieven.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website