De Calypso Cabaret show in Bangkok heeft wereldfaam. Thailand staat bekend om zijn ladyboys; velen zijn getalenteerd en kunnen het publiek uitstekend entertainen. De show is dan ook  een feest van glamour, muziek, dans en kostuums, kortom een leuke avondje uit voor jong en oud.

Je kan de Caypso show ook bezoeken in Asiatique. Dit luxe winkelcentrum combineert winkelen met ontspanning. Je vindt er maar liefst 1.500 boetiekjes.

De makkelijkste en snelste manier om er te komen is per boot. Neem de BTS naar Saphan Taksin en neem de gratis shuttle aan het eind van de pier. In 10 minuten ben je er, de laatste boot vaart om 23:30 uur terug naar de pier.

  • Locatie: Charoenkrung Road, Riverside, Bangkok
  • Openingstijden: dagelijks van 17.00 – 24.00 uur
  • Bereikbaarheid: BTS Saphan Taksin, daarna met de shuttle boot.
  • Website: www.thaiasiatique.com

Video: Calypso Cabaret Bangkok

Bekijk hier de video:

[youtube]http://youtu.be/3qPWnmm1qCo[/youtube]

1 reactie op “Uitgaan in Bangkok: Calypso Cabaret Show in Asiatique The Riverfront”

  1. robert vereecke zegt op

    Heb Calypso begin dit jaar gezien. Een show met wereldfaam kan ik het niet noemen, het is niet te vergelijken met wat ik in Parijs of Las Vegas heb gezien. Ik vond bepaalde scènes vervelend en langdradig
    die zeker meer een Asiatisch en specifiek Chiness publiek zal boeien dan een Europees. Ik zou eerder de Alcazar show in Pattaya aanbevelen ; een zeer aangenaam en boeiend spektakel.met een meer internationaal spektakel. Riverfront Asiatique is prachtig gelegen en zeker een (avond)bezoek waard.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website