Jill Duijves, Miss Nederland Earth 2011, opende op symbolische wijze het Thailand Paviljoen op de Vakantiebeurs in Utrecht.

In een korte toespraak vertelt Duijves over haar persoonlijke ervaringen over het Land van de Glimlach, dat ze voor de Missverkiezing in juni 2011 samen met de elf andere missen bezocht.

Informatie, inspiratie en Thailand beléven

Het Thailand Paviljoen is van 11 tot en met 15 januari geopend voor bezoekers van de beurs. In hal 1 (stand C114) kunnen vakantieliefhebbers zich laten informeren en inspireren door het Thais Verkeersbureau en Thailand gerelateerde aanbieders, waaronder airlines, hotels en direct sellers die speciaal voor deze beurs overvliegen uit Thailand. Het betreft de volgende partners: Special Journey Thailand, Thai Garden Resort Pattaya, EVA Air /Bangkok Airways, China Airlines, STIP Reizen, Royal Cliff Hotels Group, Ami Thai Ticket and Travel, Travel Counsellors en Bureauthailand.nl.

Entertainment

Naast de informatieoverdracht, staan de zintuigen in het paviljoen op scherp. De Thaise keuken zorgt ervoor dat bezoekers letterlijk de smaak van Thailand kunnen proeven. Dagelijks worden tussen 11.00 en 15.00 Thaise dansvoorstellingen opgevoerd en bloemdecoraties gegeven.

Op vrijdag 13 januari is Miss Zuid-Holland Sushma Phaladsing tussen 13.00 en 17.00 uur aanwezig voor foto’s met het publiek. Tevens zal zij de bezoekers vertellen over haar persoonlijke ervaringen, die ze onder andere in Bangkok, de floating market Damnoen Saduak, Hua Hin en National Park Kaeng Krachan opdeed.

Thailand fan? Reis naar Thailand winnen!

Bezoekers kunnen zich op de stand tevens ‘aanmelden’ als Thailand fan. Zij maken daarmee automatisch kans op mooie reisprijzen, waaronder een retourvlucht Amsterdam-Bangkok met EVA Airways, een week lang verblijf in Thai Garden Resort Pattaya of vier overnachtingen in Royal Cliff Grand Hotel, voor twee personen. Iedereen die voor 1 februari de Thailand Facebookpagina liked, maakt bovendien kans op vele extra prijzen waaronder een Thaise massage, een dinercheque in een Thais restaurant, een reisboek over Thailand en kofferlabels en keukenschorten met een ‘touch of Thailand’.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website