Van 26 tot en met 30 januari 2012 vindt de 34ste editie van ‘het Internationale Vakantiesalon Vlaanderen’ plaats.

Na 33 jaar ‘het Internationale Vakantiesalon van Antwerpen’ is er gekozen voor een nieuwe naam ‘het Internationale Vakantiesalon Vlaanderen’. Met jaarlijks meer dan 75.000 bezoekers is deze salon veruit het grootste salon van Vlaanderen. Om deze realiteit te onderstrepen en het vakantiesalon nog succesvoller te maken, gaat het Vakantiesalon verder onder een nieuwe naam en wil graag iedereen uitnodigen om een bezoek te brengen aan het Vakantiesalon Vlaanderen.

Waarom een bezoek brengen aan het Vakantiesalon Vlaanderen?

Hebt u zin in een ontspannende vakantie op het strand of in de bergen? Droomt u al lang van een cruise door Thailand of Laos? Misschien bent u op zoek naar een vakantiebestemming waar wellness centraal staat? Bent u eerder sportief of avontuurlijk aangelegd of wilt u graag cultuur ontdekken tijdens een citytrip? Houdt u van de natuur en wilt u graag verblijven in een nationaal park?

Wilt u graag op de hoogte blijven over het Vakantiesalon 2012? Neem dan regelmatig een kijkje op de website: www.vakantiesalon-vlaanderen.be

Toegangsprijzen:

  • Normaal tarief: € 10 (indien u een kortingsbon uitprint en meeneemt betaald u slechts € 5, dat kan op de website van Green Wood Travel).
  • Kinderen tot 12 jaar: gratis.
  • Studenten: € 5 (op vertoon van hun studentenkaart)
  • Senioren vanaf 65 jaar: € 5
  • Parkeren € 5 per dag (parkeren in de berm van de weg bij de Expohallen is ook mogelijk en gratis maar is gauw vol)

Green Wood Travel verloot 100 toegangsbonnen

Als u zich bij Green Wood Travel registreert maakt u kans op een GRATIS toegangsbonnen die worden verloot onder de aangemelde personen (maximaal 2 bonnen per aanvraag).

Website: Green Wood Travel


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website