Voor de zesde maal op rij organiseert de Koninklijke Thaise Ambassade het ‘Thailand Grand Festival’ in Amsterdam. Dit jaar vindt het festival plaats op zaterdag 2 en zondag 3 juli op het Beursplein in Amsterdam.

Dit weekend is kleurrijk Thailand in onze eigen hoofdstad te zien, ruiken, proeven, horen en ervaren. Liefhebbers van ‘het land van de glimlach’ kunnen hier hun hart ophalen! Heerlijke, traditionele Thaise hapjes, dans, muziek en typisch Thaise ambachten – zoals het beschilderen van parapluutjes – zijn op het Beursplein te vinden.

Zoals ook in de voorgaande jaren is het Thais Verkeersbureau ook op het festival aanwezig met een eigen ‘kraam’. Wie zich oriënteert op een vakantie naar Thailand of meer wil weten over de vakantiemogelijkheden, kan zich hier laten informeren. Al geboekt? Er is voldoende brochuremateriaal aanwezig om goed voorbereid op vakantie te gaan!

Het ‘Thailand Grand Festival’ wordt georganiseerd door de Koninklijke Thaise Ambassade en de Thaise gemeenschap in Nederland. Het festival is vrij toegankelijk en alle bezoekers zijn welkom op 2 of 3 juli tussen 12.00 en 20.00 uur.

6 reacties op “Amsterdam in Thaise sferen tijdens ‘Thailand Grand Festival’”

 1. aad zegt op

  we gaan er zeker even kijken en ik neem me batjes mee

 2. erik zegt op

  wie is er hier nu gek ? zaterdag is 2 Juli en zondag is 3 Juli !

 3. Ron van Veen zegt op

  Wallie………..
  Wellicht bedoel je 9 en 10 Juli !!
  9 en 10 Juni zijn natuurlijk al een beetje voorbij als we het over 2011 hebben 😉
  Heb even op de site gekeken van jouw linkje, maar dat ziet er ook prima uit !!
  Blijft natuurlijk prachtig deze Pasar Malams op z’n Thais.

 4. hans van den pitak zegt op

  Helaas kom ik bij 18 graden maar moeilijk in de juiste stemming, maar misschien is daar met enige lichaamsgerichte therapie wat aan te doen.

 5. tomba zegt op

  hallo,
  is dit event echt de moeite om van Antwerpen af te komen ?

  we hebben in Belgie, in september, ook steeds een thai event georganiseerd door de thaise ambassade en dit is steeds één van de betere, zoniet het beste, event in Belgie.

  mag ik deze vergelijking doortrekken met het event in Amsterdam ?

  tx

 6. aad zegt op

  ben er ook geweest was er gezellig en leuk
  klein beetje Thailand
  lekker eten


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website