In Bangkok is veel te zien en te doen. Je zult daarom een keuze moeten maken. Mocht je dat lastig vinden dan helpt deze video je wellicht op weg.

De maker heeft wel een voorkeur voor shoppen, gezien de vele markten die voorbij komen. Dat zou niet mijn keuze zijn al moet je de Chatuchak Weekend Market wel gezien hebben, want deze behoort tot de grootste ter wereld.

Wat ik mis in deze opsomming is de Chao Phraya rivier met een vaartocht door de klongs, fietsen in Bangkok, het Nationaal museum, Siam Niramit en ga zo maar door. Maar ja, zoals gezegd er is zo veel te zien in Bangkok…

In de video zie je de volgende 25 onderwerpen:

 1. Wang Lang Market
 2. Chatuchak Weekend Market
 3. Klong Toey Market
 4. Floating Market
 5. Pratunam Market
 6. MBK / Siam Shopping
 7. Or Tor Kor Market
 8. Dusit Zoo
 9. Lumpini Park
 10. Massage
 11. Grand Palace / Wat Phra Kaew
 12. Wat Pho
 13. Wat Arun
 14. Wat Saket
 15. Erawan Museum
 16. Vimanmek Mansion
 17. Khao San Road
 18. Silom and Patpong
 19. Victory Monument
 20. Eat Durian
 21. Thai Street Food
 22. Thai Cooking Class
 23. Pahurat
 24. Pak Klong Talad
 25. Yaowarat / Sampeng Market

[youtube]http://youtu.be/n6VQsOvNvyQ[/youtube]

 

3 reacties op “25 dingen die je kunt doen in Bangkok (video)”

 1. Jan Nagelhout zegt op

  Ach gewoon lekker je eigen gang gaan is het belangrijkste, en zo weinig mogelijk gebruik maken van veel te duur betaalde tripjes, alles is immers met een beetje voorbereiding uitstekend te bereiken.
  Filmpje is best leuk om te zien, dat wel…..

 2. Sir Charles zegt op

  Op zich zondermeer een leuk promotiefilmpje over Bangkok echter vind eerlijk gezegd wel dat de gids/presentator pathetisch gedrag vertoont wanneer hij aan het eten is. Ben zelf ook een groot liefhebber van de Thaise keuken maar dat is geen reden om het op zo’n aanstellerige wijze het aanteprijzen.

 3. Nel Haime zegt op

  Leuke video. Ben zelf 5 keer naar Thailand en Bangkok geweest, en de sfeer wordt goed weergegeven.Het eten is werkelijk heerlijk, en de gids is een toonbeeld hoe heerlijk of het smaakt.Helemaal niet aanstellerig toch, om te laten zien hoe intens je geniet ?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website