Koopjesjagers opgelet! Op 15 juni start een enorm shopping festival, gesponsord door de Tourism Authority of Thailand (TAT).

De Amazing Thailand Grand Sale 2011, duurt tot 15 augustus en is bedoeld om het toerisme een boost te geven in het laagseizoen. De  uitverkoop vindt plaats in zeven toeristische bestemmingen in Thailand: Bangkok, Chiang Mai, Phuket, Hat Yai, Pattaya, Hua Hin en Koh Samui.

Ruim 15.000 Thaise bedrijven participeren in het, inmiddels 13e, jaarlijkse festival. Winkelcentra, duty-free winkels, reisbureaus, luchtvaartmaatschappijen, golfbanen, spa’s, privé-klinieken en juweliers bieden kortingen tot 80%. Dit jaar zullen ook lokale winkels en producenten van meubels en leer deelnemen aan de Grand Sale.

Thaise toeristen die 500 baht of meer besteden in winkelcentra krijgen een lot voor een loterij met een hoofdprijs van 1 miljoen baht (shopping voucher). Buitenlandse toeristen kunnen prachtige Amazing Thailand vakanties winnen.

Volgens Suraphon Svetsreni van TAT zal deze actie de verkoop in Thailand moeten stimuleren met een omzet van 1.9 miljard baht.

Naast de Amazing Thailand Grand Sale 2011, sponsort de TAT de Amazing Thailand Grand Sale Fair 2011, welke plaatsvindt van 28 juli tot en met 31 juli, in het Queen Sirikit National Convention Centre.

De beurs bestaat uit 600 verkoopstands met merken en producten uit Thailand, zoals kunstnijverheid, gezondheids- en schoonheidsproducten, sieraden, Thais eten en fruit. Maar ook producten en diensten uit de toeristische sector zoals hotelaanbieders, reisorganisaties en golfbanen.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Amazing Thailand Grand Sale 2011”

 1. andrew zegt op

  7 juni 2011 even een berichtje voor khun peter:ik krijg net(16.30)een berichtje van de SCB bank euro 44.60 we gaan de goeie kant op.

  • Hans Bos (redactie) zegt op

   Hoe vaak moet ik het nog zeggen: dat is de koers die je betaalt bij aankoop van euro’s. Bij verkoop van de euro krijg je op dit moment 43,74 euro bij de SCB.

   • andrew zegt op

    dat er een verschil is tussen de biedkoers en de laatkoers is mij bekend.ik krijg iedere dag de koers door bij verkoop van de euro voor th.baht.zou men een vergissing gemaakt hebben.(dat zou overigens wel menselijk zijn)we zullen het morgen zien.

    • marco zegt op

     Nee Andrew,er is geen fout gemaakt.Goed lezen,heel erg belangrijk!Nu is de koers gegaan naar 44.98 en net wat Hans zegt jij krijgt nu momenteel 43.81(aankoop of verkoop)Maar ook een groot verschil is dat de Siam bank altijd de slechste koers geeft,dus met andere woorden je krijgt daar voor jouw 100 euro MINDER dan bij bv de kasikorn bank.Ook bij andere banken krijg je meer dan bij de SCB.En die 43,81 krijg je ook nergens bij een wisselkantoor van de banken,dit ligt ook altijd lager.Dat noemen ze de middenkoers en die is bij iedere bank of wisselkantoor anders!Dus ik denk dat je nu ongeveer voor jouw euro 43,40 bht NETTO uitbetaald krijgt!Een ding is wel zeker,hij gaat zeker de goede kant op!

     • andrew zegt op

      toch weer wat geleerd.bedankt.

      • marco zegt op

       de scb koers is weer veranderd andrew.kan je zien op deze site van het thailandblog helemaal linksonder.koers nu zelfs 45.17 om 43.74.scb heb echt slechte koersen.

       • nit zegt op

        Je zou eens moetem kijken bij Superrichthailand.com in Bkk hoogste koers.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website