Vakantie naar Thailand (video)

Door Redactie
Geplaatst in Thailand video's
Tags: , ,
29 maart 2015

In deze toeristische video van maar liefst 30 minuten zie je de hoogtepunten van een vakantie naar Thailand. Een mooi gemaakte film en dat is niet zo heel moeilijk omdat Thailand met een kustlijn van 3.219 km, honderden eilanden en een heerlijk klimaat een vakantieparadijs bij uitstek is.

De bevolking van Thailand staat bekend als vriendelijk, gastvrij, beleefd en respectvol. Voor velen de belangrijkste reden om voor een Thailand-vakantie te kiezen. Dat doen maar liefst 180.000 Nederlandse toeristen ieder jaar. Uit een onderzoek van Thailandblog blijkt dat maar liefst 87% opnieuw voor Thailand kiest als vakantiebestemming. Ruim 96% is positief over Thailand als vakantieland. Populaire plaatsen voor vakantiegangers zijn onder andere Bangkok, Pattaya, Phuket, Chiang Mai en Koh Samui.

Hoewel de beelden voor zichzelf spreken, blijft Thailand natuurlijk een droombestemming voor vele vakantiegangers. Het ‘Land van de Glimlach’ heeft immers de meest verwende toerist nog veel te bieden zoals de wereldberoemde cultuur, het heerlijke eten, de tropische stranden, vriendelijke mensen en de betaalbare luxe accommodaties. Deze aspecten komen dan ook ruimschoots terug in deze video.

Video: vakantie naar Thailand

Bekijk hier de video:

[youtube]http://youtu.be/wctNiKZZFc0[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website