Een prachtige HD video van een tocht door Thailand, Cambodja en Vietnam. In het begin mooie beelden van het uitzicht over Bangkok.

7 reacties op “Een tocht door Thailand, Cambodja en Vietnam”

 1. jansen ludo zegt op

  en waar is de video?

 2. Niek zegt op

  Het was ergens op een of andere expositie; ik weet niet meer waar.

 3. Kap Khun zegt op

  December 2008 heb ik de reis gemaakt Vietnam-Cambodja-Thailand, ondanks dat het wel Aziatische laden zijn kan je deze landen niet met elkaar vergelijken.
  Niet Boeddhistisch -Zuid- Vietnam met nog steeds de sporen van de oorlog en de vele bromfietsen is een ervaring op zich, Boeddhistisch Cambodja met ook een duister verleden en nog behoorlijk onderontwikkeld is een ervaring om te bezoeken en niet te vergeten de Angor Watt moet je gezien hebben, via Siem Riep in een gammele Cambodjaanse bus richting Thailand over een weg die de naam weg niet waard is maar wat je niet wil missen. Aan de Cambodjaans-Thaise grens de vele activiteiten van een bevolking die iets probeert te verdienen. Eenmaal aan de Thaise kant lijkt het of je weer “thuis” bent, vertrouwd en “bekend” terrein. Zo als ik al zei 3 Aziatische landen maar niet met elkaar te vergelijken je moet het gezien hebben om het te beleven.
  Voor de liefhebber: aankomend weekend de Thailandfair in Eindhoven met Vietnam als gastland daar kan je alvast een vleugje sfeer opdoen van beide landen met vele kraampjes en lekker eten, zo kom je al vast in de sfeer van beide exotische landen met ieder zijn eigen cultuur.

 4. john zegt op

  Deze zomer ga ik naar Thailand, Vietnam en Cambodja. Van Vietnam en Cambodja pak ik wat voor mij de hoogtepunten zijn: Hanoi, Halong Bay, Tam Coc Ninh Binh, Ho Chi Minh, Mekong Delta, Phnom Penh, Killing Fields,Tempels, Tuol Sleng, Siem Reap, Angkor Wat enz.enz..

  In Thailand verblijf ik deze keer vooral in Bangkok, ik heb een aantal tours bij Co Van Kessel geboekt: Wandelen in Chinatown, Fietstocht Khao San Classical en een Klong tour. Heerlijk….. Ik heb er echt zin in!!!!!!

  • Kap Khun zegt op

   Ik weet zeker dat je met veel foto’s en verhalen en een ervaring rijker weer thuis komt.
   Veel plezier.

 5. john zegt op

  Dank je wel, Kap Khun, dat gaat zeker lukken!!!

  • john zegt op

   Ik zal er ook zeker verslag van brengen op deze site.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website