Les in Tuktuk-rijden (video)

Door Redactie
Geplaatst in Opmerkelijk, Thailand video's, Verkeer en vervoer
Tags:
3 maart 2012

In het kader van rare dingen die je kunt doen tijdens je vakantie in Thailand, hebben we er weer eentje gevonden. Dit keer een video van een jongeman die graag wil leren hoe hij een tuktuk kan besturen.

Vol bravoure stapt hij op de tuktuk. De Thaise chauffeur maakt plaats voor hem. Op de achtergrond hoor je de filmer aanwijzingen geven, alsof die zeer ervaren is in het rijden op een tuktuk.  ‘Hij zegt dat het gas is, maar dat is de koppeling juist’. Natuurlijk jongen, wat jij wilt.

Vervolgens probeert de tuktukchauffeur de moedige jongeman de versnellingsbak bij te brengen. Je kunt niet horen welke taal er gesproken wordt, maar ik neem aan dat het Engels is. Want de jongeman lijkt het allemaal te snappen.

Nou ja, lijkt. Want hij start de motor van de tuktuk. Die slaat onmiddellijk weer af als hij probeert op te trekken. Vermoedelijk de koppeling te snel laten opkomen of in de verkeerde versnelling. Maar dan valt me ineens dat je jongeman zenuwachtig is. Hij grijpt naar de contactsleutel, grijpt mis, start opnieuw, lukt niet, grijpt weer… en dan stopt het filmpje.

Ik hoop maar niet dat hij zich tussen het drukke verkeer van Bangkok heeft begeven. Dat kan nooit goed gaan.

[youtube]http://youtu.be/grNkLcvBA18[/youtube]

 

3 reacties op “Les in Tuktuk-rijden (video)”

  1. TH.NL zegt op

    Leuk filmpje maar helaas te kort. Duidelijk is dat het een Nederlander is. Hij vraagt: whats koppeling 🙂

  2. Steven zegt op

    Ik heb daar maar 3 woorden voor.. wat een sukkel

  3. bilko zegt op

    zulke handelingen moet je niet doen in thailand kan je geld kosten … maak je wat kapot ben je de lul. ook met de jetski doe dat niet want ze zeggen gewoon achter af jij hebt de schade gemaakt gaat je op zijn minst 600 euro kosten moet de politie er bij komen komt er noch 150 euro er bij, dus zulke dingen niet doen daar gr bilko


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website