Video: Chiang Mai, de roos van Thailand

Door Redactie
Geplaatst in Thailand video's
Tags: ,
28 december 2011

Een maand geleden heb ik de stad Chiang Mai in het noorden van Thailand voor het eerst bezocht. Ik viel meteen als een blok voor de stad. En zoals alle verliefden doen, proberen ze de wereld te overtuigen hoe mooi en fijn het onderwerp van hun affectie is. Ik ben niet anders. Kijk deze video eens en zie waarop en waarom ik verliefd ben geworden.

 

 

 

 

[youtube]http://youtu.be/IDjI9DP_Pv8[/youtube]

4 reacties op “Video: Chiang Mai, de roos van Thailand”

 1. m de lepper zegt op

  chang mai is inderdaad prachtig wij gaan er binnenkort ook weer heen .we zijn er al een paar keer geweest maar het verveeld nooit .je kan er mooie tochten met de mounten bike maken en ontdek steeds weer iets nieuws.

  • erik zegt op

   sorry een echt TAT kitsch spotje,maar het neemt niet weg dat voor mij Chiangmai provincie en de direkte omgeving The Place to be zijn,en dat zeker voor de volle 100 %

   • m de lepper zegt op

    inderdaad het is een prachtige omgeving en nog vrij rustig. ook weinig of geen russen.

 2. Inderdaad een echt TAT filmpje, want helaas zie je dit niet meer in het toeristische centrum waar deze beelden zijn opgenomen. Maar het is inderdaad een geweldige stad. Vandaar ook dat ik er woon. Want naast de liefde voor mijn vriend ben ook ik verliefd geworden op Chiang Mai! Inmiddels woon ik er al een jaar. Mocht je nog eens deze kant op komen, vanaf mei starten wij onze fietstour “Chiang Mai Bicycletour”. Niet iets waar je heel sportief voor moet zijn hoor. Wel zie je het echte Chiang Mai buiten alle toeristen plaatsen waar iedereen al komt. Wij zijn reuze enthousiast, omdat wij vinden dat we het pareltje van Chiang Mai hebben ontdekt. Dus wie weet tot dan!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website