Een relatief nieuwe avondmarkt is de Siam Gypsy Junction, wat niet zo ver ligt van het Bang Sue trein- en metrostation, slechts een 100 baht (dat is inclusief tip!) Tuk Tuk ritje.

Het is gebouwd langs een bijna twee kilometer lange weg onder de (nog onvoltooide) skytrain uitbreiding over de Chao Phraya naar Thonburi. Daarnaast loopt direct naast de markt tevens de hoofdspoorlijn!

Verschillend van andere avondmarkten heeft deze een kenmerkende Wild-West sfeer. Sommige leveranciers opereren vanuit de achterkant van pick-ups en campers, anderen zitten op de grond naast de weg, maar de meeste hebben hun eigen country & western-stijl winkels, allemaal in een net even andere stijl.

Er is genoeg te koop: klassieke filmposters, keramische bloempotten, vintage prullaria, vinyl albums en singles, semi-antieke meubels, tweedehands kleding, en nog veel (veel!) meer.

Als je een ‘pauze’ wil houden, geen enkel probleem, er zijn ook een groot aantal plaatsen om te stoppen voor een hapje en een drankje, zowel op het ‘dak’ van een school bus als in een ‘saloon’. Met andere woorden, deze markt is een bezoek waard!

Siam Gypsy Junction avondmarkt is geopend van woensdag tot en met zondag, 18.00 uur tot 01:00 uur.

2 reacties op “Siam Gypsy Junction, een nieuwe avondmarkt in Bangkok”

  1. metdemetro zegt op

    1.er rijden amper tuks in dat stadsdeel-en die 100 bt lijkt mij tenminste dubbel van de gangbare Thai prijs
    2.zoals altijd-taximeter, schat ik op 50/60 bt, vanaf die metro
    3.EN; hij rijdt al-op proef (denkelijk dus niet ’s avonds) maar vanaf 12/8-die purple line-met station er vlak boven. Alleen de aansluiting op ander railvervoer is-naar oude BKKse folklore- nog niet erg best.

  2. Erik bkk zegt op

    Was er al diverse keren. Speciaal vrijdag en zaterdag avond top!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website