Ze liggen volop in de Thaise winkels: pistolen. Ik heb er twee gekocht. Eentje voor mijn vriendin en eentje voor mijzelf.

De keuze is gevallen op de YX-1500 van Chinese makelij. Dit model heeft een behoorlijk magazijn zodat ik niet te vaak moet herladen. Dat zijn punten die je betrekt bij de aankoop van een pistool.

Het is noodzaak dat ik me de komende dagen kan verdedigen als het gevecht losbarst.

Overigens is mijn uitrusting voor het gevecht nog niet compleet. Ik ben nog naarstig op zoek naar een Hawaï shirt. Een zwembrilletje leek mij ook een goed idee, die heb ik inmiddels in mijn bezit. Verder heb ik nog wat waterdichte plastic zakjes nodig ter bescherming van mijn portemonnee en telefoon.

Eindelijk kan ik het een keer meemaken. Het grootste watergevecht ter wereld. Het lijkt mij fantastisch. Ja, de keerzijde is mij ook bekend. De waterhaters moeten dan maar binnenblijven.

In Hua Hin wordt Songkran redelijk ingetogen gevierd, het watergooien beperkt zich tot één hooguit twee dagen. Ach, als het regent wordt je ook nat. Ik ga me kostelijk vermaken, dat weet ik nu al!

Sawasdee pii mai Songkran!

 

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website