Lumpini Park in Bangkok is ideaal om te wandelen, hardlopen, ontspannen of gewoon wat dommelen in het gras onder een boom. Het park is zeer geschikt voor fitness liefhebbers: er is een 2,5 kilometer lange atletiekbaan, die ook door fietsers mag worden gebruikt. Na een wandeling heb je misschien trek gekregen en dan is Khrua Nai Baan (Home Kitchen) een aanrader. Het eten is heerlijk en gezien de toplocatie zijn de prijzen heel redelijk.

Je kunt er van verse vis genieten en de bijzondere “Thaise thuiskeuken sfeer”. Krua Nai Baan restaurant ligt bijna aan het einde van Langsuan Road. Het is dagelijks geopend en zit meestal vol tijdens het diner. Ze staan bekend om hun heerlijke dumplings (noedelballetjes) als voorgerecht en ze bieden diverse Thais-Chinese visgerechten. De gerechten worden in kleine porties opgediend, waardoor je zelf een proeverij kunt samenstellen. De service maakt hier niet het verschil, maar het eten zeker wel!

Khrua Nai Baan, een restaurant in het hart van Bangkok, Thailand, heeft zich in de loop der jaren gevestigd als een geliefde plek voor zowel lokale bewoners als toeristen. Bekend om zijn authentieke Thaise keuken, met name de zeevruchten, trekt het restaurantbezoekers aan met zijn unieke mix van traditionele Thaise smaken en een huiselijke sfeer.

Het restaurant biedt een breed scala aan Thaise gerechten, waarbij vooral de zeevruchten hoog worden gewaardeerd door gasten. Volgens bezoekers is de kwaliteit van het eten uitstekend, met verse ingrediënten en een authentieke smaak die moeilijk te overtreffen is. Populaire gerechten zoals curry krab, gebakken grouper en verse oesters worden vaak genoemd in recensies. De prijzen worden als redelijk beschouwd, wat bijdraagt aan de aantrekkingskracht van het restaurant.

Het restaurant heeft door de jaren heen enkele veranderingen ondergaan. Wat ooit begon als een openlucht eetgelegenheid aan de straatkant, is nu getransformeerd tot een ‘echt’ restaurant met airconditioning. Sommige bezoekers merken op dat hoewel het restaurant dat van zijn oorspronkelijke charme heeft verloren door deze modernisering, de kwaliteit van het eten consistent hoog blijft.

Toch zijn er ook kritische geluiden. Sommige gasten hebben opgemerkt dat de service niet altijd aan de verwachtingen voldoet, vooral op drukke dagen. Klachten over langzame service en soms ondermaats eten op piekmomenten zijn geuit, hoewel dit niet de meerderheid van de ervaringen lijkt te weerspiegelen.

Al met al blijft Khrua Nai Baan een populaire bestemming in Bangkok voor liefhebbers van Thaise cuisine. De combinatie van uitstekend eten, een aangename sfeer, en de kans om authentieke Thaise gerechten te proeven, maakt het een must-visit voor zowel toeristen als lokale bewoners die op zoek zijn naar een smakelijke culinaire ervaring.

1 reactie op “Naar Lumpini park? Bezoek ook Khrua Nai Baan restaurant voor uitstekende visgerechten”

  1. Jowe zegt op

    Achterzijde van dit restaurant ligt lux-xl hotel.
    Een leuk hotel voor een betaalbare prijs.
    Men kan in 10 minuten naar de Nederlandse ambassade lopen.

    M.vr.gr.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website