Lumpini Park in Bangkok is ideaal om te wandelen, hardlopen, ontspannen of gewoon wat dommelen in het gras onder een boom. Het park is zeer geschikt voor fitness liefhebbers: er is een 2,5 kilometer lange atletiekbaan, die ook door fietsers mag worden gebruikt. Na een wandeling heb je misschien trek gekregen en dan is Khrua Nai Baan (Home Kitchen) een aanrader. Het eten is heerlijk en gezien de toplocatie zijn de prijzen heel redelijk.

Je kan er van verse vis genieten en de bijzondere “Thaise thuiskeuken sfeer”. Krua Nai Baan restaurant ligt bijna aan het einde van Langsuan Road. Het is dagelijks geopend en zit meestal vol tijdens het diner.

Ze staan bekend om hun heerlijke dumplings (noedelballetjes) als voorgerecht en ze bieden diverse Thais-Chinese visgerechten. De gerechten worden in kleine porties opgediend, waardoor je zelf een proeverij kunt samenstellen. De service maakt hier niet het verschil, maar het eten zeker wel!

1 reactie op “Naar Lumpini park? Bezoek ook Khrua Nai Baan restaurant voor uitstekende visgerechten”

  1. Jowe zegt op

    Achterzijde van dit restaurant ligt lux-xl hotel.
    Een leuk hotel voor een betaalbare prijs.
    Men kan in 10 minuten naar de Nederlandse ambassade lopen.

    M.vr.gr.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website