Khao Sam Roi Yot National Park

Bussaya is Thaise dame, die als officieel geregistreerde gids vanuit de badplaatsen Hua Hin en Cha-am dagtours en meerdaagse trips verzorgd voor kleine groepen toeristen, die wat anders willen zien en meemaken dan alleen de typisch toeristische plekjes.

U kent haar mogelijk al wel, want we hebben al eerder aandacht aan haar zeer interessante toeraanbod besteed. Zie bijvoorbeeld: www.thailandblog.nl/ondernemers-bedrijven/uitgelicht-gids-bussaya-in-cha-am

Pandemie

De pandemie heeft natuurlijk ook haar activiteit als reisleider lamgelegd, geen toeristen, geen werk en dus geen inkomen. Maar Bussaya is niet iemand, die bij de pakken gaat neerzitten, mede door de morele steun van haar Nederlandse partner, Paul Christiaans. Ook hem zult u mogelijk kennen, want hij heeft meerdere bijdragen geleverd voor de serie “Je maakt van alles mee in Thailand”

Lichtpuntjes

We kregen onlangs een mailtje van hen, waarin zij vertelden, dat in de gedwongen vrije tijd veel werk is gemaakt van een nieuwe website, waar in de reizen en de reisverhalen met foto’s nog mooier dan voorheen worden gepresenteerd. Bovendien is er ook regelmatig nieuws te zien en lezen op hun nieuw geopende Facebookpagina.

Zij blijven optimistisch, want zij zien nu, dat nu de vaccinaties overal op gang komen en er toch mogelijk versoepelingen van de restricties in aantocht zijn, dat er binnen niet al te lange tijd weer gewerkt kan worden. “We hebben veel contact met onze gasten in Nederland, die allemaal op het puntje van hun stoel zitten, om als het even kan zo snel mogelijk weer naar hun geliefde Thailand te gaan.

Velen hebben ook te kennen gegeven dat ze dan ook weer heel graag met ons op tour willen.

Tenslotte

Mocht u het plan hebben van de diensten van Bussaya gebruikt te maken, dan is het verstandig nu al vast contact op te nemen, een reis voor te bereiden en een datum provisorisch vast te leggen. Zodra alles weer kan, loopt de agenda zo weer vol. Dat laatste is natuurlijk de wens van de gedachte, maar het zij hun gegund. Neem dan contact op via de website www.gidsbussaya.nl of via Facebook.

6 reacties op “Bussaya ziet lichtpuntjes in deze coronatijd”

 1. Atie Keizer zegt op

  Een prachtige site Paul en Bussaya. We zijn al verschillende keren met jullie mee geweest en het is altijd perfect georganiseerd en we bezoeken steeds heel mooie plekken en goede hotels onderweg. We gaan weer graag met jullie mee een volgende keer!

 2. Bert van Lammeren zegt op

  De nieuwe website ziet er fantastisch uit, heel overzichtelijk met prachtige foto’s en reisbeschrijvingen. In het bijzonder de beeldimpressies bij de meerdaagse reizen geven nog een extra allure. Ik hoop dat Thailand de grenzen voor ons dit jaar weer zal openstellen zodat ik de volgende keer weer van een mooie reis met Bussaya en Paul mag genieten. Ik kijk er al vast naar uit !

 3. Hans van der Vlies zegt op

  Busaya en Paul kennen we al heel wat jaartjes,. En ook leuke tripjes mee gedaan al tijd goed verzorgd. Hopelijk na de corona tijd gaan we zeker weer hun kant op. En dan gaan we ze zeker weer ontmoeten. Groetes van Hans, Thea, lony en Cees.

 4. Hans zegt op

  Mooi artikel over deze enthousiaste en deskundige reisleidster Bussaya. We hebben al veel prachtige reizen met Bussaya en Paul gemaakt. Zo hebben we Thailand steeds meer in ons hart gesloten. Hun website is heel duidelijk en geeft goed weer wat Bussaya en Paul te bieden heeft. Hopelijk kunnen we in 2022 weer naar Cha am zonder covidperikelen. Dan gaan we zeker weer op reis met Bussaya en Paul.

 5. Nora zegt op

  Ik kan Bussaya (en Paul) van harte aanbevelen. Het fijne is dat ze tours heel individualistisch maken en rekening houden met de omstandigheden en je eigen wensen. Bijvoorbeeld vrienden die een klein kind bij zich hadden, waren aangenaam verrast hoeveel er rekening mee werd gehouden met hun kind. Ik ga altijd met erg veel plezier met Bussaya op stap en verheug me al op mijn volgende tour.

 6. Tom zegt op

  Wij gaan met ons gezin en met oma al 2 jaar naar Thailand en boeken dan altijd bij bussaya en Paul voor een dagje uit of een rondreis wat altijd zeer goed is bevallen we hopen dat we weer snel naar Thailand kunnen en boeken zeker weer een dagje of rondreis.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website