Amazing Thai Weekend in Antwerpen

Door Redactie
Geplaatst in Festivals, Thailand tips
27 april 2012

De Koninklijke Thaise Ambassade in Brussel organiseert in samenwerking met de stad Antwerpen het festival “Amazing Thai Weekend in Antwerpen”. Het vindt plaats op 5 en 6 mei 2012 op de Groenplaats in Antwerpen. 

Velen van u herinneren zich misschien dat in april 2008 het laatste festival werd georganiseerd in Antwerpen om de 140e verjaardag van Thailand – België vriendschap te vieren. Dat evenement was zeer succes, meer dan 70.000 mensen bezochten Groenplaats.

Dit jaar is het festival gericht op het een variëteit aan Thaise gerechten, kunst en ambachten, traditionele voorstellingen. En natuurlijk kunt u zich oriënteren op de vele fascinerende toeristische bestemmingen in Thailand.

Tientallen kraampjes

Meer dan 70 Thaise winkels en restaurants zullen aanwezig zijn en gezamenlijk een fijne selectie van kraampjes presenteren met Thaise producten, traditionele Thaise massage, prachtige traditionele dansen en de wereldberoemde Muay Thai om er maar een paar te noemen.

Gedurende de dag zullen de bezoekers vermaakt te worden door een Thaise kunstenaars en artiesten op die op een podium hun kunsten zullen vertonen.

Win een ticket

Er zijn tal van activiteiten voor bezoekers, inclusief de verloting van een ticket Brussel-Bangkok van Thai Airways. En een kans voor een ontmoeting met Miss België 2012.

Dit festival is een goede gelegenheid voor  Thai, Belgen en uiteraard ook de Nederlanders om te genieten van de Thaise sfeer en de charmante Thaise glimlach.

Op 5 mei zal het festival vanaf 10.00 tot 19.00 uur en zal op 6 mei hervat vanaf10.00 tot 18.00 uur. De toegang is gratis voor de bezoekers.

Meer informatie: www.thaiembassy.be


» Laat een reactie achter


5 reacties op “Amazing Thai Weekend in Antwerpen”

 1. aad zegt op

  hallo allemaal
  ik heb even een vraag is hier al eens iemand naar toe geweest zo ja is het de moete waard om er heen te gaan vanaf amsterdam
  groetjes aad

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  • martin zegt op

   ja zeker is het de moeite waard,je waant je echt of je in thailand bent en als je met een thai leeft is het voor haar of hem toch leuk om veel mensen van thailand te ontmoeten.
   ik ga in iedergeval gr martin en lamai

   VA:F [1.9.22_1171]
   Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  • TvdM zegt op

   Ik ben in 2008 geweest, erg leuk, goede sfeer.
   Chang bier aan democratische prijzen zoals ze dat op z’n vlaams zeggen.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
 2. guido zegt op

  hallo vanuit Belgie.
  Ik heb zelf een relatie met een thaise en ga naar vele festivals in B en NL.
  In NL wonen bijna dubbel zoveel Thai als in B… maar de festival in B lokken zoveeeeeeeel volk meer EN zijngrootser opgevat. ik ben in A’dam, Eindhoven geweest… pffff … helemaal niet te vergelijken met B waar VEEL veel veel meer volk op afkomt. De topfestival in B zijn Antwerpen (mei, maar niet elk jaar) , Bredene (augustus) en Stokkel in september. Een masse volk en minstens 70 tot 100 Thaise kraampjes.
  allemaal welkom vanuit NL hé !
  doei 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  • TvdM zegt op

   Guido gij zijt zeker nooit op Loy Krathon geweest, eerder in ‘s-Hertogenbosch of afgelopen jaar in Autotron Rosmalen?
   Of bij Sonkrang bij Wat Buddharama in Waalwijk?
   Toch eens doen, ge zult uw ogen uitkijken van het aantal bezoekers dat daar verschijnt.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Waardering: 0 (obv 0 stemmen)

Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website