Wil jij het beroemdste strandfeest ter wereld, de Full Moon Party in Thailand een keer meemaken? Hier lees je data en locaties voor voor de Full Moon Party, Half Moon Party en Black Moon Party 2012.

De hele nacht van zonsondergang tot zonsopkomst dansen op het strand van Haad Rin bij volle maan. Met 15.000 jongeren uit alle landen en windstreken op de Full Moon Party helemaal uit je bol gaan.

Volle maan

Ben jij een partyanimal maar nog nooit op Koh Pha Ngan geweest? Pak je rugzak en vlieg naar Thailand. Ga een paar dagen luieren en bruinbakken op Koh Samui en pak dan de boot naar Koh Pha Ngan voor het feest der feesten. Het ultieme dansfeest onder de volle maan op een prachtig strand.

Half Moon Party en Black Moon Party

Wat ooit begon als een klein intiem strandfeestje voor backpackers is uitgegroeid tot een onvergetelijke happening van internationale allure. Een megafeest met duizenden uitzinnige jongeren. Mocht je de Full Moon Party moeten missen dan zijn er nog alternatieven in 2012, zoals de Half Moon Party en de Black Moon Party. Deze feesten zijn kleinschaliger maar ook de moeite waard.

Full Moon Party 2012 op Koh Pha Ngan

De Full Moon Party vindt plaats op het strand van Haad Rin, een schiereilandje zuidelijk gelegen op Koh Pha Ngan. De twee belangrijkste stranden zijn Sunset Beach (Haad Rin Nai) naar het zuiden en de grotere Sunrise Beach (Haad Rin Nok) naar het noorden. Sunrise Beach is iedere maand het toneel van de Full Moon Party, het strand veranderd dan in een bonte menigte van losgeslagen partygangers.

De stad en het strand werden populair toen vanaf 1980 backpackers het meer toeristische Koh Samui wilden ontvluchten. Door de Full Moon Party is de populariteit van het strand enorm toegenomen. Haad Rin is gecentreerd rond Chicken Corner, een kruispunt en tevens een populaire ontmoetingsplek.

Agenda Full Moon Party 2012

Waar?

De Full Moon Party wordt gehouden op het strand van Haad Rin. De Half Moon Party wordt gehouden in Ban Tai Village. De Black Moon Party wordt gehouden op Ban Tai Beach. Alle feesten vinden plaats op het eiland Koh Pha Ngan.

Wanneer?

Voor de data van de Full Moon Party, Half Moon Party en Black Moon Party 2012, kijk in de onderstaande tabel.

Meer informatie?

Lees: www.thailandblog.nl/feesten-en-evenementen/full-moon-party/full-moon-party-koh-phangan/

De agenda voor de Full Moon Party, Half Moon Party en Black Moon Party 2012 met alle data staat in het onderstaande schema.

2012 Full Moon Party Half Moon Party Black Moon Party
Januari 8 1 + 16 + 31 23
Februari 8 14 21
Maart 7 1 + 15 + 30 22
April 6 13 + 29 20
Mei 6 12 + 28 20
Juni 4 9 + 23 18
Juli 3 11 + 26 18
Augustus 4 9 + 24 17
September 1 + 30 8 + 20 15
Oktober 29 8 + 22 15
November 28 7 + 20 13
December 25* + 28 + 31** 6 + 20 13
 * Christmas Party – ** New Year Party

Informeer altijd ter plaatse voor de definitieve datum – Onder voorbehoud van wijzigingen.

 

2 reacties op “Agenda Full Moon Party 2012”

  1. henk zegt op

    en alle dagen tussendoor is ook party. niet alleen op het strand er zijn ook een aantal plaatsen die ieder op hun beurt een party hebben.

  2. Kevin zegt op

    Wie weet in de buurt van Pattaya toevallig een full moon party?? (als die daar ergens is…)


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website