Thailand is het vakantieland bij uitstek. Met een kustlijn van 3.219 km, honderden eilanden en een heerlijk klimaat een echt vakantieparadijs.Vooral omdat Thailand één van de meest boeiende bestemmingen in Azië is. De eeuwenoude cultuur en tradities zijn op zich al bijzonder. 

De stranden van Thailand zijn wereldberoemd en een reden om voor een Thailand vakantie te kiezen. Sommige behoren zelfs tot de mooiste in de wereld en slepen jaarlijks prijzen in de wacht. Het is hier heerlijk vakantie vieren: zonnen, zwemmen, snorkelen en duiken.

Thailand is tevens de favoriete vakantiebestemming voor backpackers (rugzaktoeristen). Iedere jaar reizen honderdduizenden backpackers uit Europa en de rest van de wereld naar Thailand. Het land voldoet aan de belangrijkste eisen van een backpackvakantie: relatief goedkoop, goed te bereizen en veilig.

Op de Facebookpagina van Thailandblog staan 1315 prachtige foto’s van Thailand die je een goede indruk geven van de schoonheid van het land: www.facebook.com/pg/Thailandblog.nl

Een kleine selectie zie je hieronder:


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website