In september 2014 starten de succesrijke en kwaliteitsvolle Thaise taallessen voor Nederlandssprekenden voor de 12de achtereenvolgende keer in het Cultuurcentrum Luchtbal te 2030 Antwerpen en voor de 2de achtereenvolgende maal in het Sportcentrum Olympia te 3500 Hasselt.

De lessen worden georganiseerd door de Thaise-Vlaamse Cultuurvereniging (Thaivlac) vzw. In deze lessen leert men niet alleen de Thaise taal spreken, maar ook lezen en schrijven. De lessen worden niet alleen gevolgd door studenten uit Vlaanderen en Brussel, maar ook uit Nederland. Ze beginnen telkens in september en eindigen in mei-juni van het volgende jaar. Tijdens de schoolvakanties in Vlaanderen en in de maanden november en december, het toeristische hoogseizoen in Thailand, worden er geen lessen gegeven. Tijdens het voorbije lesjaar 2013-2014 hebben zich meer dan 100 studenten ingeschreven voor de Thaise taallessen van Thaivlac.

In Antwerpen zijn er lessen voor beginners (1e leerjaar) en gevorderden (2e leerjaar), evenals conversatielessen voor gevorderden (3e leerjaar). De Thaise leraressen spreken allen Nederlands zodat men geen Engels hoeft te kennen om de cursussen te kunnen volgen. De vzw beschikt over een eigen handleiding die speciaal gemaakt is voor Nederlandssprekenden door een Vlaams-Thais team.

Doordat er pas in september 2013 werd gestart met lessen in Hasselt, kan men daar enkel de lessen voor beginners volgen.

Geïnteresseerden die meer willen weten over deze Thaise taallessen, kunnen een kijkje nemen op de website www.thaivlac.be of een mailtje sturen naar taallessen@thaivlac.be. Wie telefonisch contact wil opnemen, kan bellen naar het nummer +32 495 273 286 van educatief coördinator Guido Goossens.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website