Lezersinzending: Nederlands – Thai woordenboek weer verkrijgbaar!

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending, Taal
Tags:
12 september 2016

Een belangrijke mededeling voor de Nederlandstaligen die een woordenboek willen hebben! Een volledig herziene druk (eerste druk 1995 waarna nog drie herdrukken) van het bekende woordenboek Nederlands-Thais van Leo van Moergestel is nu verkrijgbaar.

Velen van u kennen de waardevolle woordenboeken van zijn hand. Hij heeft nu een volledig herziene druk uitgebracht. De laatste jaren is vaak vergeefs gepoogd zijn woordenboeken, die tussentijds waren uitverkocht, nog tweedehands te verkrijgen. Dit probleem is nu opgelost.

Het is een erg fraaie en zeer volledige uitgave geworden, in een stevige paperback band. Ik kan iedereen deze vernieuwde uitgave van harte aanraden. Een volledige herziene druk van het woordenboek Thai – Nederlands is momenteel nog in bewerking. Via Thailandblog zal ik u informeren indien het te verkrijgen is.

Het is te bestellen via:

1:  Bol.com  (let op, het lijkt dat je een tweede hands koopt, maar er is alleen maar deze nieuwe herziene druk)

2: Direct bij de uitgeverij bestellen.  Uitgeverij Nangsue, Opera 51, 1507 VG Zaandam (www.nangsue.nl )

3: of email: leovanmoergestel@yahoo.com

Interessant voor Thailand reizigers: op www.nangsue.nl is het boekje “Thai voor Reizigers” van zijn hand, gratis als e-book te downloaden. Het kan gebruikt worden op tablet of smartphone en e-book readers die pdf ondersteunen.

Ingezonden door: Ronald Schütte

No votes yet.
Please wait...

6 reacties op “Lezersinzending: Nederlands – Thai woordenboek weer verkrijgbaar!”

 1. hessel zegt op

  Zijn nu de bladzijden duurzamer, want de bladzijden lieten na korte tijd in het verleden los.

  • ronald schütte zegt op

   ja, het is nu prima gebonden.Helemaal goed.

 2. Maarten Vasbinder zegt op

  Vanwege de transport en postproblemen is het misschien een idee gezamenlijk te bestellen, waarna de distributie in Thailand plaatsvindt. Een mooie taak voor de ambassade? Uiteraard van te voren betalen.

  • Khun Peter zegt op

   Denk, niet dat de ambassade op dat soort werk zit te wachten, maar je kan het proberen…

 3. Daniël M zegt op

  Ooh, dat is goed nieuws. De meeste bladzijden in het exemplaar dat ik heb zitten los. Hopelijk hebben ze dit ook opgelost. Komt die ook in de (grotere) boekhandel?

 4. Maarten Vasbinder zegt op

  @Khun Peter.
  Dat denk ik ook niet. Misschien een Nederlandse club of zo. Ik zal de eerste zijn die een exemplaar bestelt. Gooi een paar honderd Baht op de prijs en de club heeft ook wat, maar misschien is er wel iemand op de ambassade die wat extra’s wil verdienen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website