Hua Hin was niet voor niets de favoriete stad van de overleden Thaise koning Bhumibol. De schone lucht, de langgerekte stranden en het heerlijke klimaat hebben dan ook een grote aantrekkingskracht op overwinteraars en toeristen.

Op slechts 230 km ten zuidwesten van Bangkok’s Suvarnabhumi Airport ligt de badplaats Hua Hin. Met de taxi ben je ongeveer 2 uur en 40 minuten onderweg, je kan dan direct genieten van langgerekte stranden, leuke restaurantjes met dagverse vis, een gezellige nachtmarkt, ontspannen golf courses en een weelderige natuur in de directe omgeving. Wij geven je nog een aantal tips:

Vana Nava

Het Vananava jungle waterpark staat garant voor een dag lang plezier met het hele gezin. Geniet van unieke en spannende glijbanen die je een adrenaline stoot zullen geven. Meer lezen: www.thailandblog.nl/thailand-tips/vana-nava-hua-hin-grootste-waterpark-thailand/

Black Mountain Wakeboard Park

Speciaal voor avonturiers is er het Black Mountain Wakeboard park. Hier kan je spectaculaire dingen beleven.

Golf

Hua Hin is beroemd om de uitstekende golfcourses en was zelfs de eerste plaats in Thailand met een golfbaan. Nu zijn er vele golfbanen van wereldklasse en allemaal bereikbaar binnen 30 minuten vanuit het centrum. Neem daarom je golfclubs mee als je naar Hua Hin gaat.

Cicada

Wil je niet de standaard souvenirs maar wat bijzonders? Bij Cicada kan je iets unieks kopen van lokale ambachtslieden. Echt de moeite waard voor een leuk avondje uit.

Video: Tips voor Hua Hin

Bekijk hier de video met tips voor Hua Hin:

2 reacties op “Tips voor Hua Hin (video)”

 1. Pieter zegt op

  Interessant, maar wat van de nadelen van Hua Hin:
  Ik ben er 2 x geweest en beide keren veel kwallen in de zee. Daar baalde ik echt van, misschien toeval.
  Ander nadeel is de snelweg (letterlijk) door de stad. Heel lastig met hotels aan de en kant en het strand aan de andere kant.
  Tevens weinig beschutting aan het strand (vond ik), maar mogelijk is het niet overal in Hua Hin zo. Wel leuk marktje met de vis restaurants !
  Filmpje is wel leuk (2015…..) en misschien toch een optie als onze kleinzoon mee komt.

  • egbert zegt op

   misschien is het iets verderop buiten de stad gelegen strand Khao Takiab Beach een optie?
   deze is zo’n 6km lang en rustiger..


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website