Hua Hin was niet voor niets de favoriete stad van de overleden Thaise koning Bhumibol. De schone lucht, de langgerekte stranden en het heerlijke klimaat hebben dan ook een grote aantrekkingskracht op overwinteraars en toeristen.

Op slechts 230 km ten zuidwesten van Bangkok’s Suvarnabhumi Airport ligt de badplaats Hua Hin. Met de taxi ben je ongeveer 2 uur en 40 minuten onderweg, je kan dan direct genieten van langgerekte stranden, leuke restaurantjes met dagverse vis, een gezellige nachtmarkt, ontspannen golf courses en een weelderige natuur in de directe omgeving. Wij geven je nog een aantal tips:

Vana Nava

Het Vananava jungle waterpark staat garant voor een dag lang plezier met het hele gezin. Geniet van unieke en spannende glijbanen die je een adrenaline stoot zullen geven. Meer lezen: www.thailandblog.nl/thailand-tips/vana-nava-hua-hin-grootste-waterpark-thailand/

Hua Hin Floating Market

Leuk voor een selfie en andere foto’s: de drijvende markt van Hua Hin, geheel gebouwd in een elegante vintage stijl. En alle winkels liggen rond het prachtige centrale meer. Stap in de traditionele bootjes en ga terug in de tijd.

Black Mountain Wakeboard Park

Speciaal voor avonturiers is er het Black Mountain Wakeboard park. Hier kan je spectaculaire dingen beleven.

Golf

Hua Hin is beroemd om de uitstekende golfcourses en was zelfs de eerste plaats in Thailand met een golfbaan. Nu zijn er vele golfbanen van wereldklasse en allemaal bereikbaar binnen 30 minuten vanuit het centrum. Neem daarom je golfclubs mee als je naar Hua Hin gaat.

Cicada

Wil je niet de standaard souvenirs maar wat bijzonders? Bij Cicada kan je iets unieks kopen van lokale ambachtslieden. Echt de moeite waard voor een leuk avondje uit (zie foto).

Video: Tips voor Hua Hin

Bekijk hier de video met tips voor Hua Hin:


» Laat een reactie achter


Rating: 4.00/5. From 1 vote.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website