Hua Hin heeft een bijzondere attractie: Het eerste waterjungle park van Azië. De Vana Nava Hua Hin heeft maar liefst 19 spectaculaire waterattracties en is daarmee het grootste waterpark van Thailand.

Vana Nava een van de grootste, langste en meest spannende attracties in Thailand en het moet ook worden beschouwd als het veiligste waterpark. Zo zijn er onder andere 160 toezichthouders. Bijzonder zijn ook de high-tech RFID [radiofrequentie-identificatie] polsbandjes die alle bezoekers moeten dragen. Zo kan iedereen gevolgd worden en niemand zoek raken. Het park is milieuvriendelijk en heeft een top-kwaliteit watermanagement systeem met de hoogste kwaliteit van het water. Om het park aan te kleden zijn er 200.000 planten en bomen gepland.

Vana Nava Hua Hin heeft 20 rai land getransformeerd naar een tropische jungle met een Adventure Zone en een Water zone. De attracties in de Adventure zone bestaan o.a. uit een 13,4 meter hoge touwenparcours, een 13 meter hoge klimwand en de Chang Surf Zone.

Voor de waterratten onder ons is er de Slide Jungle Zone gesponsord door True Move H met een vrije val van 18 meter hoog. Het is de hoogste waterglijbaan in Thailand, met een 80 graden daling die zorgt voor snelheden tot 50 kilometer per uur. Weer op zoek is naar een adrenalinekick kan ook terecht bij de naastgelegen Aqualoop, de enige glijbaan in Thailand met een verticale looping wat zorgt voor snelheden tot 60 km per uur. De volgende stop is de Aqua Course, een spannende baan van touwen en uitdagende hindernissen, gecombineerd met waterpistolen. Aangrenzend is de Rain Fortress, een gigantische emmer water met 2.000 liter die in een keer wordt leeggestort.
Wil je het wat rustige aan doen dan kan je naar de Lazy River, een kronkelende waterweg met een grot en een waterval. De Wave Pool en Coconut Beach, is Thailand’s eerste kunstmatige strand met echt zand. In dit gebied zijn ook de Fisherman’s Tavern, waar volwassenen kunnen genieten van een drankje en Fisherman’s Cafe, waar je kunt eten.

De Boomerango mag je ook niet missen, met 179 meter is het de langste glijbaan in Thailand. Met een snelheid van 45 kilometer per uur glij je naar beneden waar je in het zwembad plonst. Wie echt nergens bang voor is kan in de Abyss, een enorme trechter die zorgt voor vier of vijf bijna verticale spins. Andere glijbanen zijn de Rattler, de Super Bowl en de Master Blaster. Hier ga je met snelheden tot 45 kilometer per uur doorheen.

De entree prijzen bedragen 1.000 baht voor volwassenen en 600 baht voor kinderen. Twee volwassen en twee kinderen mogen naar binnen voor 2.600 baht.

Voor meer informatie, bezoek de website www.VanaNavaHuaHin.com.

Video: Vana Nava Hua Hin

Deze mooi gemaakte introductievideo geef een aardig beeld van wat je kan verwachten.


» Laat een reactie achter


4 reacties op “Vana Nava Hua Hin, het grootste waterpark van Thailand!”

 1. ronald megens zegt op

  Goedendag een heel mooi park.Maar weet iemand iets over het park vlak buiten hua hin met een zwembad dat groter is dan een kilometer . Reed er anderhalf jaar geleden langs was toen nog in aanbouw. ik kan er niks op internet vinden. Is vlakbij greenfield fishery. en black mountian . Kan iemand iets er over vertellen?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
 2. Chris van het dorpje zegt op

  Je bedoeld zeker de Black mountain waterpark .
  Die zit bij de black moutain golf club .
  En dat zwembad van 1 kilometer is een bassin
  voor water skieen en waveboard .
  Iedere dag in de ochtend tot middag heb je 3 keer
  een gratis shuttle bus van of de clock toren
  op petchasem road .
  Meer info op bmghuahin.com

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +1 (obv 1 stem)
  • ronald megens zegt op

   Bedankt maar weet bijna zeker dat het niet black mountain waterpark is en het zwembad is echt erg lang en groot ging dwars door huisjes en apptmenten en was nog in aanbouw.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
 3. elmi zegt op

  http://mahasamutr.com/

  Mahasamutr, Soi 112, begint bij de afslag naar de Banyan golfcourse.
  Bouw ligt al 1,5 jaar stil, meeste woningen klaar maar niet verkocht, enorm uitgegraven meer. Prachtig blauw.
  Woningen beginnen bij 42.000.000 bath.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: 0 (obv 0 stemmen)

Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website