Hua Hin heeft een bijzondere attractie: Het eerste waterjungle park van Azië. De Vana Nava Hua Hin heeft maar liefst 19 spectaculaire waterattracties en is daarmee het grootste waterpark van Thailand.

Vana Nava een van de grootste, langste en meest spannende attracties in Thailand en het moet ook worden beschouwd als het veiligste waterpark. Zo zijn er onder andere 160 toezichthouders. Bijzonder zijn ook de high-tech RFID [radiofrequentie-identificatie] polsbandjes die alle bezoekers moeten dragen. Zo kan iedereen gevolgd worden en niemand zoek raken. Het park is milieuvriendelijk en heeft een top-kwaliteit watermanagement systeem met de hoogste kwaliteit van het water. Om het park aan te kleden zijn er 200.000 planten en bomen gepland.

Vana Nava Hua Hin heeft 20 rai land getransformeerd naar een tropische jungle met een Adventure Zone en een Water zone. De attracties in de Adventure zone bestaan o.a. uit een 13,4 meter hoge touwenparcours, een 13 meter hoge klimwand en de Chang Surf Zone.

(Lifestyle Travel Photo / Shutterstock.com)

Voor de waterratten onder ons is er de Slide Jungle Zone gesponsord door True Move H met een vrije val van 18 meter hoog. Het is de hoogste waterglijbaan in Thailand, met een 80 graden daling die zorgt voor snelheden tot 50 kilometer per uur. Weer op zoek is naar een adrenalinekick kan ook terecht bij de naastgelegen Aqualoop, de enige glijbaan in Thailand met een verticale looping wat zorgt voor snelheden tot 60 km per uur. De volgende stop is de Aqua Course, een spannende baan van touwen en uitdagende hindernissen, gecombineerd met waterpistolen. Aangrenzend is de Rain Fortress, een gigantische emmer water met 2.000 liter die in een keer wordt leeggestort.
Wil je het wat rustige aan doen dan kan je naar de Lazy River, een kronkelende waterweg met een grot en een waterval. De Wave Pool en Coconut Beach, is Thailand’s eerste kunstmatige strand met echt zand. In dit gebied zijn ook de Fisherman’s Tavern, waar volwassenen kunnen genieten van een drankje en Fisherman’s Cafe, waar je kunt eten.

De Boomerango mag je ook niet missen, met 179 meter is het de langste glijbaan in Thailand. Met een snelheid van 45 kilometer per uur glij je naar beneden waar je in het zwembad plonst. Wie echt nergens bang voor is kan in de Abyss, een enorme trechter die zorgt voor vier of vijf bijna verticale spins. Andere glijbanen zijn de Rattler, de Super Bowl en de Master Blaster. Hier ga je met snelheden tot 45 kilometer per uur doorheen.

De entree prijzen bedragen 1.000 baht voor volwassenen en 600 baht voor kinderen. Twee volwassen en twee kinderen mogen naar binnen voor 2.600 baht.

Voor meer informatie, bezoek de website www.VanaNavaHuaHin.com.

Video: Vana Nava Hua Hin

Deze mooi gemaakte introductievideo geef een aardig beeld van wat je kan verwachten.


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 2 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website