Soi 6 in Pattaya (video)

Door Gringo
Geplaatst in Pattaya, Steden
Tags: , , ,
29 mei 2019

Als we het over het uitbundige uitgaansleven in Pattaya hebben, komt al gauw het gesprek op de beroemde – of zo u wilt – de beruchte Walking Street. Die strip heeft een naam opgebouwd als het middelpunt van de stad, waar veel bier en veel willige dames de boventoon voeren.

Maar Pattaya heeft meer uitgaansgebieden dan Walking Street alleen. Ik beperk mij dit keer tot een voor kenners ook zeer populaire straat, namelijk Soi 6 van Beach Road. Deze straat loopt van Beach Road tot aan Second Road en kenmerkt zich door een iets ander karakter dan de andere uitgaanscentra. In Rotterdam zeggen ze: “Geen woorden, maar daden” en dat is precies wat er in Soi 6 in de praktijk gebracht wordt.

In de video hieronder ziet u wat Soi 6 te bieden heeft aan vrouwelijk schoon. Hier wordt niet te veel gepraat met de bezoekers, maar wel al snel over een bezoekje “naar boven” onderhandeld.

Een leuke video vind ik wel, maar als u niets van al die “slechte vrouwen” in Pattaya moet hebben, kijk dan niet, want u zou best eens in verleiding kunnen komen te gaan stappen in Soi 6.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

6 reacties op “Soi 6 in Pattaya (video)”

 1. Fransamsterdam zegt op

  Leuke video, maar helaas opgenomen volgens het ‘walkthrough’ principe, wat meer geschikt is om de staat van het wegdek te inspecteren.
  Het kan ook anders, met stationaire camera en bewegende beelden, in plaats van min of meer andersom. Dat kost veel meer tijd, er moet gemonteerd worden enzovoort, maar dan is het resultaat ook bevredigender. Channel 112 Bangkok op You Tube doet erg goed z’n best vind ik, en ook daar is Soi 6 al eens aan de beurt geweest.

  https://youtu.be/0Ol-CB1TDGY

 2. Eric zegt op

  Het is wel een heel saai filmpje als je het mij vraagt, opgenomen in de tijd van de dag dat iedereen zit te wachten op de klanten of voorraden aanvoert voor de restaurants. Ik zie niet in wat hier boeiend zou aan zijn voor Westerse mannen of afstotend voor andere mannen. Gewoon saai, sorry voor de weinig bemoedigende commentaar.

 3. Wim Feeleüs zegt op

  Ondanks de veel door het beeld rijdende voertuigen heb ik toch wel een beetje een indruk gekregen van deze straat. Ik heb al veel steden bezocht, vooral de laatste jaren na mijn pensionering maar Pattaya nog niet gezien. De dames die in beeld komen zijn weliswaar erg luchtig gekleed maar iets slechts kan ik daar niet aan ontdekken hoor…

  • marc zegt op

   Hallo mensen ik heb een vraagje bestaat de King Kong bar nog voor mij is het al meer dan 20 j geleden dat ik daar nog ben geweest
   Ikzelf woon nu al jaren in chumpon en is een beetje te ver om er is even langs te gaan maar ik heb wel fantastische tijden meegemaakt

   • Ron zegt op

    ja die bestaat nog en inderdaad was niets te gek daar 🙂 Tegenwoordig wat gezapiger

 4. l.lagemaat zegt op

  Je zou in dit straatje niet direct een advocatenburo Ms. Chollada Sae Lau verwachten.(437/112-3 )
  Daarnaast bezit zij in deze Soi 6 4 panden, kennelijk nodig om haar inkomen op te krikken!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website