De altijd actieve Nederlandse Vereniging in Pattaya (NVTP) organiseert op 15 november a.s. een fietstocht in de omgeving van Pattaya. De tocht begint en eindigt bij het welbekende Thai Garden Resort aan de Pattaya Nua.

De tocht duurt een halve dag: een ochtend ( start 08.00 uur) of een middag (start 13.00 uur) en de kosten zijn 700 Baht p.p. (16 euro). Daarvoor hebt u dan een fiets, een gids, een Thaise maaltijd en een leuk parcours.

U bezoekt een lokale vismarkt en rijdt langs de Wong Amat kustlijn naar het oude vissersdorp Naklua. Dan naar de andere kant van de Sukhumvit Road en daar vinden we onverharde wegen (veel landelijke weggetjes) en bezoeken we de Muay Thai school en tevens een typisch Thais bouwwerk, dat eens een houtsnijwerk museum gaat worden. Tijdens een van de stops krijgt u een Thaise maaltijd aangeboden.

Aanmelden graag zo spoedig mogelijk, want bij een grote opkomst moeten er gidsen bijkomen en fietsen vanuit Bangkok.

Belangstellenden kunnen zich opgeven bij Sieb Elzinga: actcom@nvtpattaya.org


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website