Pattaya krijgt een nieuwe pier

Door Redactie
Geplaatst in Pattaya, Steden
Tags: ,
21 november 2013

Pattaya krijgt een nieuwe pier. Volgens Ronakit Ekasingh, de loco-burgemeester van de stad, kost de nieuwe pier 733 miljoen baht en is men al begonnen met het bouwen van de constructie.

De pier komt in Zuid-Pattaya bij Laem Bali Hai, naast de huidige Bali Hai pier, waar de veerboten naar Koh Larn vertrekken. De nieuwe pier zal dienst doen als jachthaven met ruimte voor maximaal 360 boten. Ook komt er een groot parkeerterrein voor 400 auto’s.

Volgens de loco-burgemeester moet de pier tevens bijdragen aan de regulering van het huidige verkeer over water. Zo moeten de speedboten naar Koh Larn en de nabijgelegen eilanden verplicht aanmeren in de nieuwe jachthaven in plaats van gebruik te maken van het strand.

Daarnaast zal de gemeente ook een zonesysteem voor jetski’s invoeren. Dit zal moeten bijdragen aan meer veiligheid voor toeristen.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Pattaya krijgt een nieuwe pier”

  1. Anton zegt op

    kijk dat zijn positieve veranderingen,ik ben zelf ,op een haar na, slachtoffer geworden nadat een 16 jarig meisje de macht over het stuur van haar jetski verloor en in volle vaart naast me op het strand tot stilstand kwam


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website