Oudejaars viering in Pattaya

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Pattaya, Steden
Tags: ,
25 december 2016

Tijdens een van de laatste vergaderingen is door de Pattaya Business & Toerisme Associatie groen licht gegeven voor een aangepast oudejaarsviering in Pattaya. Echter heer Naris, districtschef van Banglamung verklaarde tegen de aanwezige pers, dat vertegenwoordigers van de grote entertainmentindustrie bij hun geplande activiteiten rekening moesten houden met het overlijden van de koning.

De districtschef gaf echter toe in een soort spagaat te zitten. Enerzijds door de sobere eindejaar viering, anderzijds de verwachtingen van de toeristen, die hier hun opwachting kwamen maken en vakantie wilden vieren.

Door de sterk teruggelopen Chinese bezoekers aantallen (het einde van de “Zero dollars Tours”) en ook tegenvallende hoeveelheden toeristen uit andere landen moet de plaats Pattaya wel aantrekkelijk blijven door activiteiten. Yuthasak wil de Chinezen overtuigen toch Thailand met zijn vele mogelijkheden te blijven bezoeken. De Chinese regering zal benaderd worden en in Guangzhou zal extra reclame gemaakt worden om Thailand te bezoeken.

Hoe nu verder in Pattaya? Concrete informatie over de verschillende evenementen, die Pattaya als locatie in het verleden zo aantrekkelijk maakten, bleven bij de presentatie uit. Wat zal er in de omgeving van de Bali Hai pier gevierd worden? Komt er nog het traditionele vuurwerk, is er weer live music bij het Central Festival?

Op deze en meerdere vragen kwam geen antwoord. Niet erg stimulerend voor de toeristenbranche.

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Oudejaars viering in Pattaya”

  1. jan zegt op

    Zal the Government er dan ook bij vertellen dat de toeristen dubbel moeten betalen voor de “bahtbus” en tot het tienvoudige voor het bezoeken van bepaalde National Parks of andere?….

  2. T zegt op

    Lekker dubbel want veel toeristen uit de zogenaamde andere landen komen niet meer naar Pattaya, mede door het te hoge aantal Chinezen en andere inwoners uit de BRIC landen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website