Dagelijks leven in Bangkok (video)

Door Redactie
Geplaatst in Steden, Thailand video's
Tags: , ,
19 augustus 2012

Bangkok is de drukke hoofdstad van Thailand met naar schatting ruim 13 miljoen inwoners en veel contrasten door onder andere de torenhoge gebouwen en naastgelegen tempels.

Bangkok kent een groot aanbod aan culturele bezienswaardigheden, zoals de Grand Palace, vele rijkelijk versierde tempels, winkels, restaurants en uitgaansmogelijkheden.

In deze HD video, beelden van het leven in Bangkok. Gefilmd in het centrum (lower Sukhumvit) en uptown (Bangkapi). De muziek komt van het album “Anda 4” (R-Siam), track # 7.

 

 

[youtube]http://youtu.be/TzlYIht8VaA[/youtube]

2 reacties op “Dagelijks leven in Bangkok (video)”

  1. rob zegt op

    Had ik deze video maar niet bekeken, nu nog ongeduldiger om weer naar Bangkok te gaan:nog 4 maanden wachten helaas….

  2. Rob V zegt op

    Een aardig filmpje al laat het voornamelijk wegverkeer zien, het is duidelijk geen spitsuur! :p
    Ik mis eigenlijk alleen vooral een scene van een (mobiel) etens kraampje waar waar je een eenvoudige maaltijd voor 20-40 bath kunt kopen. Maarach, er zullen altijd wel dingen ontbreken, de volgende vraag is dan waarom we geen supermarkt zien, of een werkplek of… nouja, vul maar in. Dus ik zeg: leuk fimpje!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website