Bewoners van de Soi Siam Country Club ondernemen actie

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Pattaya, Steden
Tags: , ,
30 augustus 2017

Al geruime tijd is de Soi Country Club niet bruikbaar. De weg werd opengebroken en daarna waren er allerlei redenen om niet verder te gaan met de renovatie van de weg. Volgens bewoners is de weg al bijna 3 jaar niet meer begaanbaar.

Ook het onder de aandacht brengen bij de Nongprue sub-district ambtenaren deed ze niet direct uit de stoel springen om actie te ondernemen. Een protestmars door de modder over een niet bestaande weg was geen optie. Uiteindelijk kwam iemand op het ludieke idee om een paar bananenbomen op de weg te plaatsen. Nadat de foto’s op sociale media verspreid werden en veel mensen dit een ludieke actie vonden, konden de betreffende ambtenaren daar niet de humor van inzien. Ze ondername nu wel actie: de bomen werden weggehaald.

Het merkwaardige is, dat een gedeelte van de weg wel klaar is, maar een halve meter hoger ligt dan de helft, die nog gerenoveerd moet worden. De weg zal bij regen droog liggen, maar hoe de lager naast gelegen bebouwing daarmee wegkomt, is een zeer grote vraag.

Hoe de rest van de modderpoel aangesloten wordt op de rest van de weg weet alleen Boeddha!

Bron: Pattaya Mail

4 reacties op “Bewoners van de Soi Siam Country Club ondernemen actie”

 1. eugeen zegt op

  Voor een heel groot deel is van Soi Siam Country een prachtige nieuwe baan gemaakt met 4 rijstroken. Heel mooi aangelegd met nieuwe riolerigen etc. Er wordt hier elke dag hard gewerkt en het resultaat is zeer goed. Men kan natuurlijk niet overal tegelijkertijd werken, maar elke dag vordert het.

 2. GYGY zegt op

  Ik wil bij mijn volgend verlof in Pattaya eens tot aan het station wandelen en heb vandaag nog op de kaart gekeken hoe ik daar het best kom.Laat het nu net Soi Siam Country Club zijn.Maar ik zie nu dar er ook nog een paralelle weg loopt.Zal er dus wel geraken.

 3. Peter zegt op

  Weet iemand of de grote sauna aan de rechterkant weer open is? Er stond een bord dat deze in april (2017) open zou gaan, maar juni was ie nog dicht…….

 4. Marcel De Kind zegt op

  En het belangrijkste, is de butterflybar nog bereikbaar ?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website