In de posting van 11 februari werd de 12e Beach Football Cup aangekondigd. Een van de bloglezers wilde graag de stand van zaken weten betreffende de uitslagen. Met trots valt te melden, dat de Nederlanders tot nu toe alle wedstrijden gewonnen hebben.

Zeker tegen het sterke Noorwegen, waar men moeite had zich staande te houden in het begin van de wedstrijd. Maar al spoedig keerden zich de kansen en won Nederland voor de eerste keer van Noorwegen met 3 – 2 , een hele prestatie.

Welke wedstrijden zijn al gespeeld?

 • Nederland – Rusland: 4 – 2
 • Nederland – Ierland: 6 – 4
 • Nederland – Frankrijk: 14 – 0 !
 • Nederland – Finland: 7 – 3
 • Nederland – Noorwegen: 3 – 2

Daarbij viel Ali op met een doelpuntscore van maar liefst 15 stuks. Echter René en Dishan lieten zich ook niet onbetuigd. Vlak voor het einde van de officiële speeltijd wist Dilshan met een schitterend genomen vrije trap de eindstand op 3 – 2 te brengen.

Hierdoor eindigt Oranje op de 1e plaats in de poule. Zaterdag komt het in de halve finale uit tegen Thailand. De andere halve finale wordt gespeeld tussen Kameroen en Noorwegen.

Tot nu toe een grandioos succes voor de Nederlanders aan de Jomtien Beach.

8 reacties op “De twaalfde Beach Football Cup op Jomtien Beach (vervolg)”

 1. Leo_C zegt op

  Dank je voor al deze uitslagen !

 2. bob zegt op

  Het is inderdaad lang geleden dat Nederland nog eens 1ste in de poule werd, nu nog die 2 andere wedstrijden winnen en dan pas feesten.

  • TnT zegt op

   Vorig jaar was de laatste keer dat Nederland eerste in de poule werd. Toen werd in de poule ook gewonnen van Noorwegen’ maar uiteindelijk werd de finale niet door Nederland, maar door Noorwegen gewonnen.

 3. colin de jong zegt op

  Zaterdag de halve finale om 7 uur tegen Thailand en zondag de finale. een grote kans op herhaling van vorig jaar Holland- Norway

 4. Johan zegt op

  Weet iemand hoe laat de halve finale tussen Nederland en Thailand begint aanstaande zaterdag. Ben in de buurt en zou dus graag de Nederlandse ploeg gaan aanmoedigen.

 5. martin joosten zegt op

  het zou een herhaling kunnen worden van de finale van eind december 2015. nederland won van kameroen. wat vooral opviel was de haat van de kameroeners tegen de nederlandse spelers met een kleurtje. een soort veraad haat aan het in de ogen van de kameroen spelers aan afrika. zij willen met hun aggrieve lichaamstaal tonen dat ze het beste en sexieste ras zijn. vooral ten opzichte van het blanke sexy vrouwelijke publiek. over complexen gesproken.

 6. Cle Verkerk zegt op

  Goed gedaan .Doe Ali de groeten van coachie Cle uit Terneuzen .Ik was er in 2015 ook bij .Toen wonnen ze eerst ook van Noorwegen en verloren er later de finale van .Laat het ze niet weer overkomen.

 7. hansi zegt op

  gogo Orange,gogo Ali. Jullie kunnen het !!!!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website