Miss Megabreak 2011

Door Gringo
Geplaatst in Sport
Tags: , , ,
27 november 2011

Nee, Miss Megabreak 2011 is geen winnaar van een missverkiezing, waarbij een aantal lieftallig en mooie dames voor een jury paraderen.

Miss Megabreak 2011 is de winnaar van het jaarlijkse grote poolbiljarttoernooi, dat dit jaar op zaterdag 3 december wordt gespeeld in de Megabreak Poolhall in Soi Diana Pattaya.

We kennen al de wekelijkse Ladies’ Night op elke dinsdag, maar dit toernooi is grootser opgezet met ook hogere prijzen voor de winnaar en de nummers 2 tot en met 4. De eerste prijs is maar liefst 20.000 Baht en natuurlijk hoort daar een mooie trofee bij.

Naast de Thaise speelsters, die regelmatig in Megabreak komen, worden ook minder reguliere Thaise speelsters verwacht, niet alleen uit Pattaya, maar ook bijvoorbeeld uit Bangkok. Vorig jaar waren er ruim 60 deelneemsters en een zelfde aantal wordt ook nu weer verwacht. Niet zo verwonderlijk, want de deelnameprijs is slechts 100 Baht.

Dit jaar wordt het toernooi gespeeld met het 8-bal spel, in elke wedstrijd gaat het om een race tot 3. Voor 8-bal gelden in Thailand verschillende regels, afhankelijk van de poolhal of bar waar gespeeld wordt. De regels voor dit toernooi worden voor aanvang uitvoerig in de Thaise taal uitgelegd.

Het toernooi begint om 7 uur ’s avonds en de deelneemsters kunnen vooraf gratis wat op de wedstrijdtafels inspelen. Tja, het is een groot toernooi en dus is het al diep in de nacht als de grote finale wordt gespeeld. Voor de aanwezigen geen echt probleem, want het is in de eerste plaats een gezellig toernooi, waarbij de dames zich tegoed doen aan de eetstalletjes, die zich buiten aandienen en natuurlijk af en toe drankje aan de bar. Het is die avond net een kippenhok met al die kakelende, maar wel vaak mooie en charmante speelsters.

Voor meer informatie of aanmelding vooraf kunnen de Thaise dames zich melden bij de Thaise manager van Megabreak, Khun Thep, op mobiel nummer 08 4778 9050. Aanmelden kan op de dag van het toernooi, maar wel op tijd komen dan, want na 7 uur worden er geen inschrijvingen meer geaccepteerd.

Ik ben die avond, net als bij de andere Megabreak toernooien, de Tournament Director (is dat een mooie titel, of niet?) en ik zie het toernooi al met veel plezier tegemoet.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website