Zoals wij eerder berichtten, nam Curaçao de afgelopen dagen deel aan een minitoernooi in Buriram. Het gastland Thailand, India en Vietnam waren de drie andere teams, die streden om de King’s Cup.

De eerste wedstrijd van Curaçao werd gewonnen van India met 3 – 1 (doelpunten van Bonevacia, Hooi en Bacuna). Vietnam won van Thailand in hun eerste wedstrijd, dus de finale ging gisteren tussen Vietnam en Curaçao.

De finale eindigde na 90 minuten in een gelijkspel. Carolina (FC Den Bosch) scoorde weliswaar fraai in de 58ste minuut, maar Vietnam kwam in de 83ste minuut alsnog langszij. Er werd niet verlengd, maar direct overgegaan op een strafschoppenserie, dat werd met 5 – 4 door onze rijksgenoten gewonnen.

Zie hieronder een video met de hoogtepunten en de prijsuitreiking:

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Curaçao wint King’s Cup in Buriram”

  1. Alex Grooten zegt op

    He Leuk, de Kingscup.

    Ik heb daar begin jaren ’90 nog een team van 3 (semi) voetbal profs naar toe gestuurd via een Thaise relatie ( Osopata/Getorade) als ik mij goed herinner, die mij daarom vroeg. Ze werden via de VIP terminal op de luchthaven afgehaald met een limo en hebben daar een maand van hun leven gehad. Nooit geweten dat er een voetbal makelaar in mij schuil ging. Heb af en toe nog contact met een van de deelnemers die toen net op een zijspoor van Heracles, Almelo zat.
    Meen dat ze 2e geworden zijn.

    Met mijn Thaise relatie heb ik nog steeds contact en Golf regelmatig met hem als ik in Thailand ben of hij in Nederland. Geen rooie cent aan verdient maar was wel een leuke ervaring kan ik mij herinneren.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website