Twaalfde Beach Football Cup op Jomtien Beach

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Agenda, Beachsoccer, Sport
Tags: ,
11 februari 2017

Dit jaar start voor de twaalfde keer het bekende Beach Football tegenover de Night Jomtien Market. Een evenement wat steeds meer de aandacht trekt, met internationale teams uit onder andere Noorwegen, Rusland, Nederland, Ierland en zelfs Kameroen.

Totaal spelen 12 nationale teams tegen elkaar De start is vandaag 11 februari en gaat door tot de 19e van de maand. Het begin van de wedstrijd is vijf uur namiddag.

Het strand van Jomtien wordt een week per jaar veranderd tot een heus beach SOCCER stadion. Veel belangstellende kunnen plaatsnemen op de daarvoor speciaal gebouwde tribunes.

Wat ooit begon als een grap is uitgegroeid tot een waar spektakel, waar velen plezier aan beleven.

Vanuit Nederland komen ex-profvoetballers uit verschillende voetbalclubs meedoen. Het zou leuk zijn als Nederland dit jaar de eerste prijs zou weten te behalen, maar met sterke tegenstanders zoals uit Noorwegen is het meer een “Wishfull” denken. Het blijft een leuke uitdaging.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Twaalfde Beach Football Cup op Jomtien Beach”

 1. Leo_C zegt op

  Is het mogelijk om hier ook de uitslagen van de div. wedstrijden te vermelden, of indien mogelijk een link te plaatsen waar de uitslagen te vinden zijn ?

  Bij voorbaat dank !

 2. math zegt op

  Nederland Rusland 4-2

 3. Colin de Jong zegt op

  Ned-ierland 6-4 en morgen om 16.00 uur tegen Frankrijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website