Stichting GOED (Grenzeloos onder Eén Dak) is een politiek neutrale belangenorganisatie voor alle Nederlanders in het buitenland. In de video ‘Wij gaan emigreren’ kan je zien waar je als emigrant allemaal tegen aan loopt. 

Stichting GOED wil brede steun verwerven voor het behartigen van de belangen van Nederlanders in het buitenland, vooral met betrekking tot specifieke belemmeringen of beperkingen die samengaan met het wonen en/of werken in het buitenland en met het in standhouden van hun Nederlanderschap.

Wordt vrijwilliger

Geen enkele organisatie vandaag de dag kan zonder vrijwilligers, zeker niet een organisatie die zich inzet voor zijn/haar medemens. Vrijwilligers zijn voor Stichting GOED van onschatbare waarde. De ervaring, kennis en betrokkenheid die vrijwilligers meebrengen, geeft alles wat onze stichting te bieden heeft een extra dimensie. We zijn constant op zoek naar mensen die zich vrijwillig willen inzetten voor het algemeen belang van Nederlanders die buiten de landsgrenzen wonen. Tevens zijn wij op zoek naar vrijwilligers die gespecialiseerd zijn in internationaal belastingrecht en sociale verzekeringen.

Je kunt ons ondersteunen vanuit je eigen comfortabele huis. Het enige wat je nodig hebt om de positie van Nederlanders in het buitenland te verbeteren, is een smartphone, een computer/laptop of tablet en een redelijke internetverbinding. Uiteraard met een goede dosis humor, enthousiasme en passie.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met onze landencoördinator Thailand via e-mail bert@stichtinggoed.nl

Video: Stichting GOED (Grenzeloos onder Eén Dak)

Bekijk de video hieronder.

No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Video: Wij gaan emigreren van de Stichting GOED (Grenzeloos onder Eén Dak)”

 1. Hans Bos zegt op

  De Nederlandse Vereniging Hua In & Cha Am is nu ook partner van de stichting Goed. Overigens evenals de NVT’s in Bangkok en Pattaya. Samen staan we sterker!

  • l.lagemaat zegt op

   Bij de NVTPattaya heb ik niets teruggevonden over een partnerschap met stichting Goed.

 2. Bob zegt op

  Heel goed, deze video-clip, en heel goed dat er stichtingen en verenigingen zijn
  die de belangen van Nederlanders in het buitenland behartigen !

 3. willem Kalasin zegt op

  Mooi dat er een stichting is die Nederlanders in het buitenland willen helpen. Mijn vraag is kan de stichting ook iets betekenen voor Nederlanders die terug willen/moeten. Het zwaard van Damocles hangt velen boven het hoofd nu de immigratie regels zo worden aangescherpt. Velen zullen niet aan die eisen kunnen voldoen en mogelijk bij een eerstvolgende verlenging van het visum het land uit worden gezet. Ik denk aan de verplichte ziektekosten verzekering en de looneisen. Voor de ouderen onder ons is bijna geen ziektekosten verzekering meer te vinden. De looneisen zullen waarschijnlijk voor de meeste mensen minder problemen opleveren. Gedwongen terug keer zal dus voor een grote groep in de nabije toekomst een feit worden. Graag verneem ik of de stichting ons bij kan staan met raad en daad. Velen zullen geen basis meer hebben en Nederland. Bij het stijgen van de leeftijd blijven er minder familieleden of vrienden over waar men een beroep op kan doen.

  Vr.gr. Willem.

 4. Bert zegt op

  Beste Willem, bedankt voor je reactie. Stuur a.u.b. je emailadres naar bert@stichtinggoed.nl
  Vervolgens zal ik het voorleggen aan het bestuur van de Stichting Goed.
  Met belangstelling zie ik je emailadres tegemoet.
  Met vriendelijke groeten,
  Bert


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website