Stichting GOED (Grenzeloos onder Eén Dak) is een politiek neutrale belangenorganisatie voor alle Nederlanders in het buitenland.

Stichting GOED wil brede steun verwerven voor het behartigen van de belangen van Nederlanders in het buitenland, vooral met betrekking tot specifieke belemmeringen of beperkingen die samengaan met het wonen en/of werken in het buitenland en met het in standhouden van hun Nederlanderschap.

Geen enkele organisatie vandaag de dag kan zonder vrijwilligers, zeker niet een organisatie die zich inzet voor zijn/haar medemens. Vrijwilligers zijn voor Stichting GOED van onschatbare waarde. De ervaring, kennis en betrokkenheid die vrijwilligers meebrengen, geeft alles wat onze stichting te bieden heeft een extra dimensie. We zijn constant op zoek naar mensen die zich vrijwillig willen inzetten voor het algemeen belang van Nederlanders die buiten de landsgrenzen wonen. Tevens zijn wij op zoek naar vrijwilligers die gespecialiseerd zijn in internationaal belastingrecht en sociale verzekeringen.

Je kunt ons ondersteunen vanuit je eigen comfortabele huis. Het enige wat je nodig hebt om de positie van Nederlanders in het buitenland te verbeteren, is een smartphone, een computer/laptop of tablet en een redelijke internetverbinding. Uiteraard met een goede dosis humor, enthousiasme en passie.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met onze landencoördinator Thailand via e-mail bert@stichtinggoed.nl

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Stichting GOED (Grenzeloos onder Eén Dak) zoekt vrijwillgers”

 1. henk zegt op

  hallo
  zijn jullie alleen op zoek naar Nederlanders in Thailand of ook in nl
  misschien dat ik mij (nu nog) vanuit nl kan helpen.
  ik ben druk bezig om mij zelf weer te vestigen in Thailand

 2. Bert zegt op

  Beste Henk, bedankt voor je reactie. Neem a.u.b., zoals vermeld, contact met mij op via e-mail bert@stichtinggoed.nl en ik help je verder.
  Met vriendelijke groeten,
  Bert


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website