Oproep: SBS6 zoekt onfortuinlijke toeristen voor nieuw programma

Door Redactie
Geplaatst in Oproepen
Tags: ,
25 november 2013

De redactie van Thailandblog is benaderd door een producent van een nieuw televisieprogramma.

De vakantie, we kijken er het hele jaar naar uit. Lekker genieten met familie en vrienden in de zon, maar wat als het tijdens de vakantie in Thailand of elders helemaal mis gaat en deze wordt verpest door storm, brand, een ongeluk of ander onheil. Dan ben je blij om weer thuis te zijn.

SBS6 zoekt voor een nieuw programma onfortuinlijke toeristen die tijdens hun vakantie iets hebben meegemaakt dat ze niet snel vergeten en dit hebben gefilmd.

Ben jij of ken jij iemand waarvan zijn vakantie onbezorgd begon maar veranderde in een nachtmerrie? En wil jij je verhaal kwijt?

Geef je dan nu op en stuur een e-mail naar: [email protected]

5 reacties op “Oproep: SBS6 zoekt onfortuinlijke toeristen voor nieuw programma”

 1. Sjaak S zegt op

  Doet me denken aan een fotoserie die het tijdschrift Panorama zo’n 33 jaar geleden publiceerde. Daar werden mensen opgeroepen dergelijke vakantiefoto’s te sturen. Ik had net een rondreis door Zuidoost Azië achter de rug en had een paar interessante dia’s van een busongeluk in Indonesië, waar ik zelf bij betrokken was, ingestuurd. Gelukkig was er toen niemand gedeerd, maar het zag er wel indrukwekkend uit. Drie foto’s werden toen gepubliceerd… vond ik geweldig. Jammer bestond toen nog geen digitale fotografie, laat staan video…dan had ik voor nu ook nog wat. Nu slechts mijn oude ingescande dia’s 🙂

 2. math zegt op

  Dat zou dus niemand moeten doen.Volgens mij wil SBS 6 weer proberen te stunten voor de kijkcijfers over anderen hun leed, of zie je wel daar moet je niet naar toe.

 3. cor verhoef zegt op

  Wanneer ik ooit een vakantie gehad zou hebben om snel te vergeten, dan zijn de riooltelevisiemakers van SBS6 wel de laatste club aan wie ik mijn verhaal zou vertellen.

 4. Sjaak S zegt op

  Het ligt aan jezelf wat je stuurt. Mijn foto’s toonden een ongevallen bus, die daarna weer met stouwen rechtgetrokken werd en waarna onze bus weer verder kon. Geen ledematen of bloederige slachtoffers. Wel een staaltje van samenwerking ergens op een bergweg in Sumatra…

 5. SevenEleven zegt op

  Dit soort programma’s doet mij altijd denken aan die (zeer irritante)ramptoeristen die verlekkerd op de rem gaan staan als er ergens een ongeluk gebeurd is,of die mensen die bij een uitslaande brand het liefst de brandweer nog voor de voeten lopen om maar niks te missen van het “spektakel”.
  Heb de laatste jaren genoeg materiaal gezien in de Thaise dreven om een compleet programma van SBS6 mee te vullen.Maar wil ik dat ook?
  Wat is de meerwaarde van dit soort tv?
  Vraag me altijd af hoe ik zelf zou reageren als ik bij een ongeluk betrokken was,en er iemand met een levensgrote camera mijn ellende en verdriet stond op te nemen.
  Beslist niet vriendelijk denk ik zo.
  Heeft volgens mij niemand behoefte aan,behalve redacteuren van licht ranzige tv-programma’s,en mensen die het prachtig vinden om met zak chips en blik bier in de hand ernaar te kijken.
  Totdat henzelf wat overkomt,dan is het opeens niet leuk meer….


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website